35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zofia8 wrote:W 2010 zrobilismy patenty i co roku atakujemy Mazury. To juz uzaleznienie:-) A Ty gdzie plywasz???
anna maria, kkisia, kapturnica, peppapig, Mega, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wieje ,pada snieg,2 stop.szykuje sie z Helka na basen:-)dobrze ze zrobila kupe ,bo juz mialam wizje ze walnie ja w basenie;-)milego dnia
Sabina, ComeToMeBaby, caffe, macduska, moremi, kkisia, dorbie, Bursztyn, mysza1975, gretka, SolarPolar, peppapig, Mega, gosia7122, megan8, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
haj ja też po winku wczoraj ale to na lepsze endometrium przecież bym sobie nie psuła zdrowia na darmo
seksik był i to zajebisty
z rana
znaczy o 5 mi się zebrało
anna maria, ComeToMeBaby, caffe, kkisia, macduska, moremi, malgos741, Bozia3, gretka, peppapig, Mega, Mango, gosia7122, Arwena, inessa, Mala79, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dobry ,pada snieg,pada snieg dzwonia dzwonki san.....
anna maria, kkisia, Mega, gosia7122, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ech, wróciłam do żywych, juz miałam plan wykorzystać moja teoretyczna owu a tu rano męża rozłożyło...dosłownie nogi sie pod nim ugięły i padł jak długi
ze tez akurat teraz musiało nas dorwać. Oby tylko dziecko mi sie nie rozchorowało.
Wacia, będzie lepiej! Zobaczysz!macduska, kicia 123, gretka, peppapig, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
wynik testu owu dodatni więc zaraz idę poprawaić po porannym seksie no i obowiązkowo wieczorem
ComeToMeBaby, moremi, kkisia, malgos741, macduska, kapturnica, gretka, Sabina, Mega, gosia7122, MartaDidi, ania.g, inessa, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja pierdzielę, same sexy na tym forumie
moremi, kkisia, malgos741, macduska, kapturnica, gretka, Sabina, Mango, peppapig, Mega, gosia7122, paszczakin, MartaDidi, ania.g, HappyJo, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam
U nas tez niby cos chcialo padac ale efekt mizerny. Nie ma na czym zawiesic oka
Happy masz moje kciuki
Malgos jak tam?
Kaptus rybka juz byla?kapturnica, Sabina, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Czesc Dziewczynki
Ale mnie mozgoczaszka boli....a wypilam TYLKO 1/2 butelki czerwonego do kolacji i....narabalam sie jak meteor. Wiem, ze sex byl bo to pamietamjak przez mgle, natomiast nie wiem zupelnie jak do niego doszlo bo strasznie sie klocilismy wczesniej. A potem urwal mi sie film...po tak malej ilosci alkoholu....
no chyba ze maz mi czegos dolal, patologia
macduska, moremi, caffe, kapturnica, gretka, Heretyczka, Sabina, ComeToMeBaby, peppapig, malgos741, Mega, gosia7122, anna maria, kkisia, MartaDidi, ania.g, HappyJo, Dorka1979, Arwena, Bozia3, inessa, Mala79, BISCA, megan8, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aha, wczoraj Leon mial robione przeswietlenie, dodatkowe leki dostal, wet jak zawsze kochany. A moj maz powiedzial w domu, ze wydaje mu sie ze wet jest gejem....hahahah!!!
a mnie sie wydaje , ze wrecz przeciwniemacduska, moremi, caffe, kapturnica, Heretyczka, Sabina, ComeToMeBaby, Mango, peppapig, malgos741, Mega, gosia7122, anna maria, kkisia, MartaDidi, Arwena, Bozia3, inessa, Reni, Mala79, BISCA, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam. Wczoraj nie dopiwszy jednego koniaczku zasnelam przed tv. Wyszlo zmeczenie z worka. Witam sie dzisiaj.
Bursztyn, gretka, Sabina, caffe, kapturnica, ComeToMeBaby, peppapig, malgos741, Mega, gosia7122, anna maria, kkisia, MartaDidi, ania.g, Bozia3, inessa, BISCA, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Czesc Dziewczynki
Ale mnie mozgoczaszka boli....a wypilam TYLKO 1/2 butelki czerwonego do kolacji i....narabalam sie jak meteor. Wiem, ze sex byl bo to pamietamjak przez mgle, natomiast nie wiem zupelnie jak do niego doszlo bo strasznie sie klocilismy wczesniej. A potem urwal mi sie film...po tak malej ilosci alkoholu....
no chyba ze maz mi czegos dolal, patologiaBursztyn, gretka, Sabina, caffe, kapturnica, ComeToMeBaby, macduska, gosia7122, anna maria, kkisia, MartaDidi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość