35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i ja z kolei po poludniowych gimnastykach;-)
teraz musze sie streszczac w kwestii obiadu,bo na 14 jade ogladac mieszkanieSabina, kapturnica, SolarPolar, ComeToMeBaby, macduska, peppapig, gosia7122, kkisia, MartaDidi, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
No ja tez ogarnelam chate ale jutro chlopcy i Danka wyjeDzaja to chlorem chate potraktuje a potem w czystosci kazdy wieczor bede z kieliszkiem na forum spedzac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 14:41
ComeToMeBaby, Bursztyn, Sabina, peppapig, Mega, gosia7122, anna maria, kkisia, MartaDidi, caffe, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
ja nie piłam żadnych % a łeb mnie bolał cały wczorajszy dzień. A co do sexów to strasznie mi się chce..chłop też wyposzczony:-P chyba nie ma przeciwwskazań? Jeśli nic nie boli i nie plamie? Wizyta dopiro w piątek, nie-do-cze-kam się..
Dobrego dnia!malgos741, macduska, Mango, Mega, kapturnica, Sabina, gosia7122, anna maria, kkisia, gretka, ania.g, caffe, HappyJo, Bursztyn, Dorka1979, Arwena, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Cześć dziewczyny
ja nie piłam żadnych % a łeb mnie bolał cały wczorajszy dzień. A co do sexów to strasznie mi się chce..chłop też wyposzczony:-P chyba nie ma przeciwwskazań? Jeśli nic nie boli i nie plamie? Wizyta dopiro w piątek, nie-do-cze-kam się..
Dobrego dnia!
przeca zawsze można uzyć metod alternatywnych... ty jemu, on tobie
heheheheheheheheheepeppapig, Mega, Sabina, gosia7122, kkisia, macduska, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:o rety.... a czemuście wyposzczeni? peppa, jak mogłaś do tego dopuścić
przeca zawsze można uzyć metod alternatywnych... ty jemu, on tobie
hehehehehehehehehee
Sabina, ComeToMeBaby, gosia7122, kkisia, gretka, Bursztyn, macduska, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry, kawa i śniadanie zaliczone, chata posprzątaną, ciasto kokosowe w lodowce, obiad prawie gotowy - mozna świętować weekend
tylko dziec chory
Sabina, peppapig, gosia7122, kkisia, MartaDidi, gretka, dorbie, macduska, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny, witam w sobote... Ja juz po pracy, dzisiaj Mlody-Stary ma studniowke. Garniak stary, ale kupilam paseczek, skarpeteczki, koszulke , krawacik... i popłynęłam na suchego przestwor portfela...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 15:20
ComeToMeBaby, gosia7122, paszczakin, ania.g, kkisia, macduska, malgos741, moremi, Mega, Sabina, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
MartaDidi wrote:Hej Dziewczyny, witam w sobote... Ja juz po pracy, dzisiaj Mlody-Stary ma studniowke. Garniak stary, ale kupilam paseczek, skarpeteczki, koszulke , krawacik... i popłynęłam na suchego przestwor portfela...
MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość