35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
peppapig wrote:Cześć dziewczyny
ja nie piłam żadnych % a łeb mnie bolał cały wczorajszy dzień. A co do sexów to strasznie mi się chce..chłop też wyposzczony:-P chyba nie ma przeciwwskazań? Jeśli nic nie boli i nie plamie? Wizyta dopiro w piątek, nie-do-cze-kam się..
Dobrego dnia!Mango, ComeToMeBaby, ania.g, caffe, gosia7122, kkisia, macduska, Arwena, moremi, Mega, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
No, u nas juz po sniegu.. takze zima zaliczona, czekamy na wiosne. We wtorek 8 stopni ma byc.
Forum, widze, przywraca sobie miano "staraczkowego". Seksy, doktory, testy, diagnozy, super- tak ma byc.. Ja sobie tak wyliczylam, ze jesli wszytko pojdzie jak zaplanowano z moja ciaza i porodem, to gdzies za rok powinnam juz znowu tu z Wami byc na liscie staraczkowej
MartaDidi, gretka, ComeToMeBaby, kapturnica, dorbie, HappyJo, gosia7122, kkisia, macduska, malgos741, Dorka1979, Arwena, moremi, Mega, Sabina, BISCA, Simba, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Hej Dziewczyny, witam w sobote... Ja juz po pracy, dzisiaj Mlody-Stary ma studniowke. Garniak stary, ale kupilam paseczek, skarpeteczki, koszulke , krawacik... i popłynęłam na suchego przestwor portfela...
Marta, ale tak nie wygladał?
MartaDidi, ania.g, kapturnica, kkisia, macduska, moremi, Mega, Sabina, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Marta, ale tak nie wygladał?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 15:27
paszczakin, ComeToMeBaby, ania.g, kkisia, macduska, moremi, Sabina, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
paszczakin wrote:Ja sobie tak wyliczylam, ze jesli wszytko pojdzie jak zaplanowano z moja ciaza i porodem, to gdzies za rok powinnam juz znowu tu z Wami byc na liscie staraczkowej
ania.g, MartaDidi, dorbie, kkisia, moremi, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:Juz wiem.. 36
więc jak się uda zajść, donosić i urodzić (heh, no takie plany) to zaraz kombinujemy drugie
jak to dobrze sobie pomarzyć...Margolcia88, dorbie, peppapig, kkisia, macduska, ania.g, malgos741, moremi, Mega, Sabina, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:tak - i na koncie dzieci brak.
więc jak się uda zajść, donosić i urodzić (heh, no takie plany) to zaraz kombinujemy drugie
jak to dobrze sobie pomarzyć...ComeToMeBaby, peppapig, kkisia, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
ComeToMeBaby wrote:tak - i na koncie dzieci brak.
jak to dobrze sobie pomarzyć...dorbie, gosia7122, kkisia, MartaDidi, macduska, moremi, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No to gratuluje odwaznych planów ...Dzieciaki rok po roku to hardcore do kwadratu
życie plany zweryfikuje.
ale jak działać to od razu póki chęci są. zaaaaanim to się zrobi... wiesz- to może potrwać. a samo robienie dzieci też przecież całkiem przyjemne.malgos741, gretka, moremi, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:heh, zróbmy se najpierw jedno
życie plany zweryfikuje.
ale jak działać to od razu póki chęci są. zaaaaanim to się zrobi... wiesz- to może potrwać. a samo robienie dzieci też przecież całkiem przyjemne.gosia7122, macduska, ania.g, malgos741, Dorka1979, Arwena, moremi, Mega, Sabina, BISCA, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie no po prostu ja podziwiam osoby co chca i maja swiadomie dzieci rok po roku..Bo przy jednym przez te pierwsze 3lata jest zajob a co dopiero jak jedno jeszcze dobrze nie chodzi a ma sie kolejne... Mowie to z własnej perspektywy bo jak młody był mały to na sama myśl o kolejnym macica zwijała mi sie w trąbke i spierdzielałaza śledzione
malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość