35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wstrzymaj sie... Ja mimo p-wskazan musialam poscic, tak mi ginek doradzil...Albo to byla jego zemsta za telefony o północy...peppapig wrote:Cześć dziewczyny
ja nie piłam żadnych % a łeb mnie bolał cały wczorajszy dzień. A co do sexów to strasznie mi się chce..chłop też wyposzczony:-P chyba nie ma przeciwwskazań? Jeśli nic nie boli i nie plamie? Wizyta dopiro w piątek, nie-do-cze-kam się..
Dobrego dnia!
Mango, ComeToMeBaby, ania.g, caffe, gosia7122, kkisia, macduska, Arwena, moremi, Mega, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
No, u nas juz po sniegu.. takze zima zaliczona, czekamy na wiosne. We wtorek 8 stopni ma byc.
Forum, widze, przywraca sobie miano "staraczkowego". Seksy, doktory, testy, diagnozy, super- tak ma byc.. Ja sobie tak wyliczylam, ze jesli wszytko pojdzie jak zaplanowano z moja ciaza i porodem, to gdzies za rok powinnam juz znowu tu z Wami byc na liscie staraczkowej
MartaDidi, gretka, ComeToMeBaby, kapturnica, dorbie, HappyJo, gosia7122, kkisia, macduska, malgos741, Dorka1979, Arwena, moremi, Mega, Sabina, BISCA, Simba, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Hej Dziewczyny, witam w sobote... Ja juz po pracy, dzisiaj Mlody-Stary ma studniowke. Garniak stary, ale kupilam paseczek, skarpeteczki, koszulke , krawacik... i popłynęłam na suchego przestwor portfela...
Marta, ale tak nie wygladał?
MartaDidi, ania.g, kapturnica, kkisia, macduska, moremi, Mega, Sabina, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Paszczak, a skad TY masz fote mojego syna?paszczakin wrote:Marta, ale tak nie wygladał?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 15:27
paszczakin, ComeToMeBaby, ania.g, kkisia, macduska, moremi, Sabina, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
hehehe no jak u mnie też wszystko pójdzie tak jak sobie wymarzyłam to i ja za rok będę znów się staraćpaszczakin wrote:Ja sobie tak wyliczylam, ze jesli wszytko pojdzie jak zaplanowano z moja ciaza i porodem, to gdzies za rok powinnam juz znowu tu z Wami byc na liscie staraczkowej

ania.g, MartaDidi, dorbie, kkisia, moremi, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak - i na koncie dzieci brak.MartaDidi wrote:Juz wiem.. 36

więc jak się uda zajść, donosić i urodzić (heh, no takie plany) to zaraz kombinujemy drugie
jak to dobrze sobie pomarzyć...
Margolcia88, dorbie, peppapig, kkisia, macduska, ania.g, malgos741, moremi, Mega, Sabina, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Doczytalam... I slusznie, sama widze, ze szybko trzeba jedno-po drugim majstrowac... Dasz radeComeToMeBaby wrote:tak - i na koncie dzieci brak.
więc jak się uda zajść, donosić i urodzić (heh, no takie plany) to zaraz kombinujemy drugie
ComeToMeBaby, peppapig, kkisia, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No to gratuluje odwaznych planów ...Dzieciaki rok po roku to hardcore do kwadratuComeToMeBaby wrote:tak - i na koncie dzieci brak.
dorbie, gosia7122, kkisia, MartaDidi, macduska, moremi, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
heh, zróbmy se najpierw jednokapturnica wrote:No to gratuluje odwaznych planów ...Dzieciaki rok po roku to hardcore do kwadratu

życie plany zweryfikuje.
ale jak działać to od razu póki chęci są. zaaaaanim to się zrobi... wiesz- to może potrwać. a samo robienie dzieci też przecież całkiem przyjemne.
malgos741, gretka, moremi, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Nie no po prostu ja podziwiam osoby co chca i maja swiadomie dzieci rok po roku..Bo przy jednym przez te pierwsze 3lata jest zajob a co dopiero jak jedno jeszcze dobrze nie chodzi a ma sie kolejne... Mowie to z własnej perspektywy bo jak młody był mały to na sama myśl o kolejnym macica zwijała mi sie w trąbke i spierdzielałaza śledzioneComeToMeBaby wrote:heh, zróbmy se najpierw jedno

życie plany zweryfikuje.
ale jak działać to od razu póki chęci są. zaaaaanim to się zrobi... wiesz- to może potrwać. a samo robienie dzieci też przecież całkiem przyjemne.
gosia7122, macduska, ania.g, malgos741, Dorka1979, Arwena, moremi, Mega, Sabina, BISCA, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyA ja tego tak nie wspominam. U mnie byl zawsze problem z brakiem urlopu macierzyńskiego. Tak to bym szybko sie decydowala na kolejne dziecko. Teraz mam dzialalnosc i musze kasę zaoszczedzic by przeżyć kilka mcy na zasiłku 1100 zl albo wrócić od razu do pracy. Moj ksiegowy twierdzi, ze juz nie ma tak, ze wystarczy zaplacic miesiac ta wiekszą skladke i dostaje sie wysoki zasiłek jak pisali w tym artykule. Tak podobno bylo do zeszlego roku. Teraz biorą średnią z całego roku. Ciekawe czy to dotyczy tez ciezarnych. Nie wiem naprawdę jak jest. Ciekawe czy ktoś jest na bieżąco?kapturnica wrote:Nie no po prostu ja podziwiam osoby co chca i maja swiadomie dzieci rok po roku..Bo przy jednym przez te pierwsze 3lata jest zajob a co dopiero jak jedno jeszcze dobrze nie chodzi a ma sie kolejne... Mowie to z własnej perspektywy bo jak młody był mały to na sama myśl o kolejnym macica zwijała mi sie w trąbke i spierdzielałaza śledzione

malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH