35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kapta- jak ty nie dasz rady to kto da?!
dziewczyno- jesteś wyedukowana tak, ze czapki z głów. podejrzewam, ze jak jest jakiś problem czy temat do zgłębienia stajesz się od razu fachowcem w danej sprawie.MartaDidi, kapturnica, macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Kapta- jak ty nie dasz rady to kto da?!
dziewczyno- jesteś wyedukowana tak, ze czapki z głów. podejrzewam, ze jak jest jakiś problem czy temat do zgłębienia stajesz się od razu fachowcem w danej sprawie.
Ale jak mielismy zaczac starania to przeanalizowalam wszystko za i przeciw i wiem ,ze moge liczyc na wielka pomoc mlodego..Juz teraz sam od siebie przejal najciezsze prace i jestem w szoku ,ze z taka ochota robi pewne rzeczy..A wczesniej kijem nie szlo go nie raz zapedzic ... To mile i tak cieplej na serduchu ,ze sie stara pomagac.ComeToMeBaby, Mega, Sabina, Mango, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Rany,
piszecie, ze posprzątane, obiad ugotowany
ja zdołałam zdjąć resztę ozdób, zrobić pizzę i rozwiesić pranie
reszta leży odłogiem...
nie mam siły..Tez sie mi nic nie chce..A ty jak tam sampoczucie???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 18:09
macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Eyy powaga..Popatrz..to o parach co maja 1sze ddziecko i mowia jak czuja sie , co sie zmienilo..itd..
kapturnica lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Rany,
piszecie, ze posprzątane, obiad ugotowany
ja zdołałam zdjąć resztę ozdób, zrobić pizzę i rozwiesić pranie
reszta leży odłogiem...
nie mam siły
no- to czekam, az zgłodnieje. pewnie dziś pójdziemy w chińszczyznękapturnica, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no własnie wim. przełaczyłam i paczam, a tam...taaaakie sprawy
Macu ja dopiero z roboty po 17 przyszłam i nic mi się nie chce i nic nie robię///kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnydorbie wrote:A ja tego tak nie wspominam. U mnie byl zawsze problem z brakiem urlopu macierzyńskiego. Tak to bym szybko sie decydowala na kolejne dziecko. Teraz mam dzialalnosc i musze kasę zaoszczedzic by przeżyć kilka mcy na zasiłku 1100 zl albo wrócić od razu do pracy. Moj ksiegowy twierdzi, ze juz nie ma tak, ze wystarczy zaplacic miesiac ta wiekszą skladke i dostaje sie wysoki zasiłek jak pisali w tym artykule. Tak podobno bylo do zeszlego roku. Teraz biorą średnią z całego roku. Ciekawe czy to dotyczy tez ciezarnych. Nie wiem naprawdę jak jest. Ciekawe czy ktoś jest na bieżąco?
kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, gretka, dorbie, Mega, Sabina, ania.g, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Dorbie zmień sobie księgowego bo Cię z torbami puści. To co mówi to nie prawda. Tak się składa że ja na bieżąco jestem w tej sprawie i ustawa jest dopiero po jednym czytaniu i utknęła w podkomisjach. Jak dobrze pójdzie to zostanie ogłoszona dopiero w lipcu a obowiązywać będzie od 1 listopada. Jak chcesz znać szczegóły jak to rozegrać aby tylko jedną najwyższą skladkę zapłacić i cieszyć się wysokim chorobowym w kwocie około 6600 zł i macierzyńskim przez rok w kwocie około 5300 zł to pisz na priv. Wszystko Ci wytłumaczę i doradzę. Ja właśnie jestem po kontroli ZUS-owskiej i kasę taką dostaję.
malgos741, kkisia, Dorka1979, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:heh, zróbmy se najpierw jedno
życie plany zweryfikuje.
ale jak działać to od razu póki chęci są. zaaaaanim to się zrobi... wiesz- to może potrwać. a samo robienie dzieci też przecież całkiem przyjemne.
no pewnie, cwiczyc zawsze moznaComeToMeBaby lubi tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Sprawdzali cie skunksy??heheheh
ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:a jak jest z pracującymi na etat żeby dostać więcej?
malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość