35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:a widzisz, ja z tych co bez takich doświadczeń, więc prawie kwiat lotosu.
wiem, że mam wsparcie w m i jak już zostaną dziadkami to i w moich rodzicach, jak to będzie wyglądało rzeczywiście to sprawdze w praktycewtedy zweryfikuję plany
lub nie.
aaaa tam, nie ma się co oszczędzać. i tak mam poczucie, że późno zabieram się za dzieci. co innego, gdybym już jakieś miała. poza tym ja lubię wyzwaniagosia7122 lubi tę wiadomość
-
nie dodam, bo nie mam żadnego aparata pod ręką, a ten w komórce to ma taką pikselizację, że nic tam prawie nie widać (właśnie sprawdziłam). dokonałam oceny samodzielnie.
aaale jak będzie cionżowy do oceny to się nie zawacham użyć i luszczankikapturnica, MartaDidi, kkisia, malgos741, gretka, moremi, Mega, Sabina, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:A ja tego tak nie wspominam. U mnie byl zawsze problem z brakiem urlopu macierzyńskiego. Tak to bym szybko sie decydowala na kolejne dziecko. Teraz mam dzialalnosc i musze kasę zaoszczedzic by przeżyć kilka mcy na zasiłku 1100 zl albo wrócić od razu do pracy. Moj ksiegowy twierdzi, ze juz nie ma tak, ze wystarczy zaplacic miesiac ta wiekszą skladke i dostaje sie wysoki zasiłek jak pisali w tym artykule. Tak podobno bylo do zeszlego roku. Teraz biorą średnią z całego roku. Ciekawe czy to dotyczy tez ciezarnych. Nie wiem naprawdę jak jest. Ciekawe czy ktoś jest na bieżąco?
Mysle ,ze wyrazilam swoj poglad jasno...
malgos741 lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:A ja tego tak nie wspominam. U mnie byl zawsze problem z brakiem urlopu macierzyńskiego. Tak to bym szybko sie decydowala na kolejne dziecko. Teraz mam dzialalnosc i musze kasę zaoszczedzic by przeżyć kilka mcy na zasiłku 1100 zl albo wrócić od razu do pracy. Moj ksiegowy twierdzi, ze juz nie ma tak, ze wystarczy zaplacic miesiac ta wiekszą skladke i dostaje sie wysoki zasiłek jak pisali w tym artykule. Tak podobno bylo do zeszlego roku. Teraz biorą średnią z całego roku. Ciekawe czy to dotyczy tez ciezarnych. Nie wiem naprawdę jak jest. Ciekawe czy ktoś jest na bieżąco?Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
kapturnica wrote:No tak w końcuzycie weryfikuje wszystko...Ale Ty jeszcze nie wiesz co cie czeka poprostu
Pusurek, macduska, kkisia, Arwena, Mega, Sabina, BISCA, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
MartaDidi wrote:Kapta, powiem Tobie, ze ten moj Maly jest taki fajny, ze jakby mnie kto gwarancje na zdrowa dziewuszke dawal, to moze bym jeszcze otworzyla fabryke
MartaDidi, kkisia, moremi, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem tylko ciekawa min niektorych moich kolezanek..Nie wiedzialy ,ze sie staramy o drugie...Tylko 2 byly wtajemniczone..Od zawsze slyszaly ode mnie ,ze jedno to az nad to co moge zniesc i nigdy wiecej pieluch.A tu zonk !!!
ComeToMeBaby, malgos741, gretka, moremi, Mega, Sabina, dorbie lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Hhehehehe a czemu mialaby byc nie zdrowa???? Jak tylko masz chec otwieraj hale produkcyjna i dzialaj!!!
macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
kapturnica wrote:Ja jestem tylko ciekawa min niektorych moich kolezanek..Nie wiedzialy ,ze sie staramy o drugie...Tylko 2 byly wtajemniczone..Od zawsze slyszaly ode mnie ,ze jedno to az nad to co moge zniesc i nigdy wiecej pieluch.A tu zonk !!!Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
MartaDidi wrote:No to faktycznie hala sie moze zrobic... Kiedys to byla ciasna kawalerka
MartaDidi, moremi, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:hehehehehh ojj tam se pierdylniesz plastyke , dodatkowo bonus w postaci błony i bedzie 15to letnia dziewica
ComeToMeBaby, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
MartaDidi wrote:Sama widzisz
.Ale w swoim przypadku nie przewiduje wiecej niz to drugie ...
I tak jestem happy ,ze mlody juz na tyle samo ogarniety ,ze nie potrzebuje az tyle uwagi..Wiesz sama jak to jest jak chlopa na codzien nie ma w domu i wszystko na Twojej glowie.. I tak mnie czasem pewne mysli przerastaja ale dam rade mam nadzieje...MartaDidi, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, malgos741, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No widze.
.Ale w swoim przypadku nie przewiduje wiecej niz to drugie ...
I tak jestem happy ,ze mlody juz na tyle samo ogarniety ,ze nie potrzebuje az tyle uwagi..Wiesz sama jak to jest jak chlopa na codzien nie ma w domu i wszystko na Twojej glowie.. I tak mnie czasem pewne mysli przerastaja ale dam rade mam nadzieje...kapturnica, macduska, gretka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
kapturnica wrote:Ojj tam ..U nas sie gada jak idzie starsza babka z dobrym zawieszeniem , ze z tyłu liceum a z przodu muzeum
kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
MartaDidi wrote:Pewnie, ze dasz, zobaczysz- tak wszystko ogarniesz, ze jak facet do domu zjedzie to już za chwile będzie Tobie śmierdział i burzył porządek rzeczy...
Z klasy mlodego jedna z mam z ktora sie przyjaznie ,urodzila ostatniego grudnia corke.Termin miala na koncowke stycznia.Fuck!! jakby dzien pozniej urodzila mialybysmy dzieciaki w jednej klasie znow miec szanse..Urodzila podobno o 23.50!!To sie nazywa wyczucieMartaDidi, Dorka1979, gretka, moremi, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość