35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:w UK mozesz miec w cholere jajek, ale jezeli skonczysz 42 lata to sa dla nich zbuki, niestety
no chamstwo w bialy dzień no
Mega, Bursztyn, kkisia, ComeToMeBaby, gretka, gosia7122, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:ale nie musisz robic ivf w uk przecież..
Bursztyn ja bym sie zbyt długo nie zastanawiała...
ja sie jednak jeszcze pozastanawiam, widocznie nie mam takiego parcia
a Ty jaki czas sobie dajesz jesli chodzi o naturalne zajscie? -
Zofia8 wrote:Bursztynie, ja niestety jestem zielona, dlaczego zaproponowali Ci in vitro, ze wzgledu na meza?
Zofia8 wrote:U mnie z wynikami gorzej. Mam za wysokie fsh, czekam na wynik amh. Nie sadze, zeby moj maz sie przebadal, bo on dziecka nie chce:-(Aasiula lubi tę wiadomość
-
ej, laski. normalnie nie wyczymam
mój m jak wrócił z pracy to mnie tak dopadł, że zębami wyszarpał mi dziurę w bluzce
dobrze, że to taka domowa...SolarPolar, ania.g, moremi, macduska, Mega, Bozia3, Arwena, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ej, laski. normalnie nie wyczymam
mój m jak wrócił z pracy to mnie tak dopadł, że zębami wyszarpał mi dziurę w bluzce
dobrze, że to taka domowa...kapturnica, SolarPolar, Aasiula, Mega, kkisia, moremi, macduska, Arwena lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:To skomplikowane. Pisalam juz o tym. Dal mi czas do konca marca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 14:39
ania.g, Aasiula, Heretyczka, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, macduska, gosia7122, caffe, Mega, Bozia3, Arwena, malgos741 lubią tę wiadomość