35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:pewnie, ze nie musze, tylko wygodniej, bo szpital mam niedaleko domu
ja sie jednak jeszcze pozastanawiam, widocznie nie mam takiego parcia
a Ty jaki czas sobie dajesz jesli chodzi o naturalne zajscie?
jak tylko wyjade to sie bede starac tam o ivfComeToMeBaby, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:do wczoraj
jak tylko wyjade to sie bede starac tam o ivf
ale jak by nie bylo, trzymam za Ciebie i Was mocno kciukiHeretyczka, ComeToMeBaby, moremi, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
SZCZEPIONY?ComeToMeBaby wrote:ej, laski. normalnie nie wyczymam
mój m jak wrócił z pracy to mnie tak dopadł, że zębami wyszarpał mi dziurę w bluzce
dobrze, że to taka domowa...Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Bursztyn, gosia7122, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ja bym mu tez dala czas do marca na piczkinsa a pozniej za przeproszeniem niech naprdala rączkowska..Czemu sie zgadzasz na takie traktowanie??Dał Ci czas?? Wiesz jak to z perspektywy obcejosoby brzmi?? Okropnosc..
wiem,wiem. Ale teraz dzialam. Zaraz podrzuce do przychodni list, by mnie skierowali do kliniki. Zrobie badania w Hiszpanii, jestem umowiona na wizyte u ginekologa, po powrocie. Jesli beda szanse, chce to z Nim jeszcze raz przedyskutowac.
moremi, inessa, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
na animal planet szedl własnie odcinek o weteryniarzu z Australii. Też całkiem całkiem. Ten wet. Jako i Wasz tam
no ale ja nie o tym- był tam taki nadpobudliwy buldog z nadmiarem testosteronu. I wiecie co mu wymyślili? Pozbawić go jajek i zamiast tego włożyć takie silikonowe implanty imitujące jajka....
czego to ludzie nie wymyślą
a propos zwierzaków- nie wiedziałam, że osoby posiadające zwierzaki powinny się co jakiś czas odrobaczać. hmm... człowiek całe życie się uczy.Aasiula lubi tę wiadomość