35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Peppa właśnie, bo my tu pierdu pierdu a nie powiedziałaś nam o drugiej wizycie albo nie przeczytałam ze zrozumieniem
byłaś?
Dziewczynki taka wojna o jedno pytanie? Wstyd!a ja mam drugie...
o Accard - te które stosowały, stosują, jak to bierzecie - ma to jakieś znaczenie czy sie przerze konkretnie od jakiegoś dnia cyklu do jakiegoś jak np wiesiołek? Tylko bez kłótni bardzo prosze
gretka, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Cholera, lekarz do ktorego chcialam sie dostac, przyjmuje kiedy bede w Hiszpanii i wtedy, kiedy bedzie druga polowa mojego cyklu.
FT4 33.33% [ wynik 0.96, norma (0.7 - 1.48)]
FT3 61.00% [ wynik 2.93, norma (1.71 - 3.71)]
Mialo byc ok 50 %? czyli 33% to nie jest dobrze... -
kapturnica wrote:Wg tego co mowi moj endo ft4 jest najwazniejsze..Wyniki sa dobre..Powiedzialabym ,ze nawet lepiej niz dobre..
No ja zawsze robilam 7,8 po owulacji ale jak nie masz mozl zrobic wczesniej to i 9tego mysle ,ze mozesz zrobic..A prolaktyne tez z progesteronem dziewcyzny robily w 2fazie cyklu..Ja robilam w 3,4dniu ale mi tak pasowalo
tsh wynosiło 2,570 uU/ml norma 0,27-4,2 i robiłam też
przeciwciała anty - TG 25,63U/ml Norma (<115)
przeciwciała anty - TPO 11,9 U/ml Norma (<34)
I endo robił mi usg tarczycy w Akademii Medycznej W Gdańsku i powiedział ze jest super i nie widzi podstaw do podania Leków a mój gin dał tylko Jod I kazał zrobić powtórkę za trzy miesiace -
kicia 123 wrote:bo przy tych wynkach
tsh wynosiło 2,570 uU/ml norma 0,27-4,2 i robiłam też
przeciwciała anty - TG 25,63U/ml Norma (<115)
przeciwciała anty - TPO 11,9 U/ml Norma (<34)
I endo robił mi usg tarczycy w Akademii Medycznej W Gdańsku i powiedział ze jest super i nie widzi podstaw do podania Leków a mój gin dał tylko Jod I kazał zrobić powtórkę za trzy miesiacekicia 123 lubi tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Rozumiem. A dostalas skierowanie na wszystkie potrzebne badania, czy niektore robilas we wlasnym zakresie?
megan8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:zrobili mi badania hormonow, wszystkie dobre, potem mialam HSG, rury drozne, mezowi zrobili 2 badania nasienia, po pierwszym wyszlo ze ma 3% prawidlowych plemnikow, a norma zaczyna sie chyba od 4 lub 5 %, drugie badanie nie wiem jak wyszlo, bo jeszcze nie odebralismy od zeszlego roku. Za zadne badania nie placilam, natomiast jesli zdecyduje sie to za ivf juz tak bo przekroczony zostal magiczny wiek 40. Kiedy konczy sie 42 ivf tylko z jajeczkami dawczyni, bo uznaja kobite za staroc.
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Zentel jest na recepte? Ile sie dAje - zalezy od wagi? Jaki syrop dla dzieck?
SolarPolar lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:To oznacza, że jednak nie jest zdrowa. Może to być infekcja układu moczowego, a w gorszym przypadku - ropomacicze. O ile pierwsze jest w miarę łatwe do wyleczenia, to drugie wymaga operacji.
I to jak najszybszej. Ale ani jednego, ani drugiego nie stwierdzi się bez podstawowych badań, a za takie uważam morfologię i badanie moczu plus usg.
Pies nie sika złośliwie. Wynika to najczęściej z problemów zdrowotnych.