35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:mi sie dla odmiany po Hsg coś porobiło i wcale nie czuję głodu,
mogę nie jesć wcale, wystarczy kawa lub jakieś inne picie,paszczakin, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kapcia gratulacje :-)oby tak ladnie dalej szlo!!!
Paszcza nie tak straszne to picie- ja, ktora nie slodze nic, najczsciej pije wode, wypilam bez problemu- przeplukalam tylko usta pozniej i grzecznie czekalam ( fakt- chyba pomoglo wypicie duszkiem- i mysle ze np. pepsi jest slodsza)
Aasiula, paszczakin, Bozia3, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
No to ja nie wiem, skąd takie rozbieżne opinie. Nic, jutro się przekonam. Wytrzymanie bez żarcia będzie chyba ok, bo na 7.30 idę..
Aasiula, gretka, kapturnica, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:zobaczymy,
dobrze by było trochę zrzucić przed tą terapią estrogenami...
pamiętaj o nowych normach dla bursztyna.Aasiula, macduska, Bursztyn, SolarPolar, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:a ile ważysz bursztynów? hę?
pamiętaj o nowych normach dla bursztyna.
w zaokrągleniu do drugiego miejsca po przecinku 1,69 bursztynaComeToMeBaby, Aasiula, Bursztyn, SolarPolar, kapturnica, kkisia, moremi, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Tak, w kominiarce
Dlatego nie wzial kasy. Takie czasy, ze terrorysci i do weta chodza.
Dobry wieczormacduska, Aasiula, kapturnica, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:O jaa.. No to na bank dla mnie to będzie gorsze, niż wypicie tego ulepa.. Zaslodzic się i nie popić.. ale rano przed badaniem mogę wodę chyba..
Aasiula lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:w zaokrągleniu do drugiego miejsca po przecinku 1,69 bursztyna
to ja sobie też przypomniałam matematykę i ważę 1,23 bursztyna.
to wiesz co? nie masz co zrzucać- zjedz coś lepiej dziewczyno
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:mi sie dla odmiany po Hsg coś porobiło i wcale nie czuję głodu,
mogę nie jesć wcale, wystarczy kawa lub jakieś inne picie,Bozia3, macduska, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:No moim zdaniem nie powinnaś pic ani przed, ani w trakcie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 19:14
caffe, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość