35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:paszcza- to ta glukoza taka cholernie słodka do porzygania?
bo tylko słyszałam
no tak mowiąjakos ciezko mi sobie wyobrazic, ze moze to byc az tak ohydne, no ale zobaczymy.. ja do rzygania jestem pierwsza, ale nie na plyny, wiec mam nadzieje, ze sie uda zbadac. badanie jest na czczo, po 1h i po 2h..
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:paszcza- to ta glukoza taka cholernie słodka do porzygania?
bo tylko słyszałamwynik wyszedł złe i musiałam powtórzyć picie
a potem jeszcze do szpitala na pare dni
ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no tak mowią
jakos ciezko mi sobie wyobrazic, ze moze to byc az tak ohydne, no ale zobaczymy.. ja do rzygania jestem pierwsza, ale nie na plyny, wiec mam nadzieje, ze sie uda zbadac. badanie jest na czczo, po 1h i po 2h..
dorbie lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:weezz se cytrynke...Podobno jak sie doda to sie pije miod malinka
Tam gdzie idę podobno dają jakies smakowe. Swojej cytryny brać nie będę, potem się okaże, że coś namieszalam i jeszcze raz trzeba będzie..
-
ania.g wrote:Nie powinno się
O jaa.. No to na bank dla mnie to będzie gorsze, niż wypicie tego ulepa.. Zaslodzic się i nie popić.. ale rano przed badaniem mogę wodę chyba..kapturnica lubi tę wiadomość
-
U mnie nie pozwolili z cytryną, a miałam ją ze sobą. Robilam w diagnostyce. Tak sie balam, bo mnie tu nastraszono - a dostalam do wypicia wode o smaku cytrynowym - tyle, ze mocno słodką - porównywalna slodycz do pepsi...i tyle - cala filozofia...jak to moze zemdlic??
Pic pomiedzy nie wolno, ani opuscic laboratorium...widzialam jakies cyrki, ze kobietki sie pokladaly po lezankach - nie wiem w sumie z jakiego powodu. Ja se posiedzialam, poczytalam ksiazke i poszlam do domu...Aasiula, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Dla mnie wypicie glukozy nie bylo probleme . Dla mnie problem to wytrzymac na czczo tak dlugo.
mogę nie jesć wcale, wystarczy kawa lub jakieś inne picie,
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny