35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ,Juz jestem..Wszystkow porzadku maluszek żywy serduszko pieknie pika Ma dlugosc 11.1mm co odpowiada ciazy 7tyg2dni..Czyli maluch bedzie duzy po mamusi..Z tego wszystkiego nawet nie wiem jaka predkosc..Ale dzidziol jest w dobrej kondycji..Musze ochlonac bo poryczalam sie jak zobaczylam pikawke
Aasiula, peppapig, anna maria, ComeToMeBaby, ania.g, paszczakin, gretka, macduska, Iwone, Bozia3, SolarPolar, gosia7122, caffe, Bursztyn, Arwena, Margolcia88, MartaDidi, dorbie, kkisia, Sabina, malgos741, moremi, Mega, BISCA, Niuta, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziewczyny ,Juz jestem..Wszystkow porzadku maluszek żywy serduszko pieknie pika Ma dlugosc 11.1mm co odpowiada ciazy 7tyg2dni..Czyli maluch bedzie duzy po mamusi..Z tego wszystkiego nawet nie wiem jaka predkosc..Ale dzidziol jest w dobrej kondycji..Musze ochlonac bo poryczalam sie jak zobaczylam pikawke
tak sie ciesze ,i ja sie poryczałam
kapturnica, agp, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta
wspaniale
Ja jutro bede płakać byle ze szczescia
A wiesz co u Elfika?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 18:06
Aasiula, anna maria, ComeToMeBaby, ania.g, kapturnica, gretka, Iwone, Bozia3, gosia7122, caffe, MartaDidi, dorbie, kkisia, Sabina, malgos741, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Tak temat jest mi dobrze znany ,ja tez bylam w zwiazku z mlodszym o 5 lat,niestety ja zaluje ,tylko ze ja trafilam na gnoja nie czlowieka.Za to teraz mam 10 lat starszego i jest cudnieComeToMeBaby wrote:a, to pewnie jesteś z "czymś takim" oswojona.
dla mnie to był duży przeskok- z dużo starszego faceta na dużo młodszego. ale to była prawdziwa chemia. broniłam się i dziwiłam, że ja? młodszego? o tyle? nie, niemożliwe. pierwsze spotkanie na kawie- i przepadłam.Aasiula, ComeToMeBaby, SolarPolar, Bursztyn, Arwena, kkisia, megan8, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziewczyny ,Juz jestem..Wszystkow porzadku maluszek żywy serduszko pieknie pika Ma dlugosc 11.1mm co odpowiada ciazy 7tyg2dni..Czyli maluch bedzie duzy po mamusi..Z tego wszystkiego nawet nie wiem jaka predkosc..Ale dzidziol jest w dobrej kondycji..Musze ochlonac bo poryczalam sie jak zobaczylam pikawke
też bym się poryczała
super KaptaAasiula, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Tak temat jest mi dobrze znany ,ja tez bylam w zwiazku z mlodszym o 5 lat,niestety ja zaluje ,tylko ze ja trafilam na gnoja nie czlowieka.Za to teraz mam 10 lat starszego i jest cudnie
anna maria lubi tę wiadomość
-
Co do związków to mój brat ma kobietę starsza o 10 lat, do tego z dorosłymi synami. Jeszcze sie nie poznaliśmy, ale to juz kwestia czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 18:11
Aasiula, ComeToMeBaby, anna maria, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Co do związków to mój brat ma kobietę starsza o 10 lat, do tego z dorosłymi synami. Jeszcze sie nie poznaliśmy, ale to juz kwestia czadu
hahahahhahaaha, ok ok- wiem.Natka_79, kapturnica, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:nie ma mocnych.
też bym się poryczała
super Kaptazimą juz nie zdążę ale mam nadzieje ze wiosna sie uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 18:12
ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:tak sobie siedzę i myślę: ciekawe kto nas w tej chwili nadrabia
przyznaje sie ja
ale chybcikiem szybciutko bo czas mnie goni mam mega poslizg przez migrene- ktora na szczescie daje mi od jakichs 2 godz zyc...Aasiula, ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, Margolcia88 lubią tę wiadomość
gretka -
ja nadrabialam..
kapta, super, ze wszycho ok.. nawet twardziele rycza na serduszko
a ja ide jutro na to przez wszytkich ulubione badanie z obciazeniem glukoza.. jak mi wyjdzie cukrzyca ciazowa to sie powiesze, bo mi adas diete cukrzycowa wykopuje z zoladka w srodkach transportu..
ComeToMeBaby, kapturnica, gretka, dorbie, kkisia, Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość