35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:mnie ta baba, która rozpuszczała ten proszek zrobiła takie coś. Wzięła miarkę wody potrzebną do rozpuszczenia i rozpuściła w połowie tej wody. Powiedziała, żebym szybko to przełknęła (nie było tego dużo - połowę kubeczka jednorazowego) i popiłam od razu drugą połówką wody już czystej. Myślę, że to niezły patent...
kapturnica, Bozia3, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Salut!
Kapcia- wlasnie widze gratulacje od lasek, wiec tez sie podlaczebardzo sie ciesze
musze nadrobic forum od str 7256, wiec nie wiem co z Peppcia?
wczoraj bylismy z Alojzem w przychodni- poradni zdrowiazwazyc Ivo
- maly wazy juz 3650 gr
czyli rosnie na tym chudym mleku matki
Alojz zostal pouczony przez polozana co do swojego zachowania i od wczoraj zaczal mi uslugiwac tak jak powinienwidac wzial sobie do serca to co powiedziala mu polozna
mi ulzylo przez to bardzo
poza tym od przyszlego tygodnia bedziemy chodzic na taki kurs ( 6 spotkan) dla poczatkujacych rodzicow . tematem bedzie rozwoj psychiczny i pielegnacja niemowlakow i dzieci do 1 roku zycia
. a ja bede miala indywidualne spotkania z psychologiem
. juz sie ciesze na sama mysl
kapturnica, gretka, ComeToMeBaby, ania.g, macduska, Pusurek, caffe, Aasiula, Arwena, Bozia3, Iwone, inessa, paszczakin, SolarPolar, kicia 123, kkisia, gosia7122, Sabina, MartaDidi, malgos741, moremi, mysza1975, Mega, Margolcia88, Reni, Bursztyn, mama78, Simba lubią tę wiadomość
-
o widzisz Iwcia- super.
pewnie dla niego położna to jakiś tam autorytet, wiadomo. skoro już mu położna nagadała to miało dla niego pewnie znaczenie.
dobrze, że się stara
widzisz- wszystko zmierza w dobrym kierunku
iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziewczyny ,Juz jestem..Wszystkow porzadku maluszek żywy serduszko pieknie pika Ma dlugosc 11.1mm co odpowiada ciazy 7tyg2dni..Czyli maluch bedzie duzy po mamusi..Z tego wszystkiego nawet nie wiem jaka predkosc..Ale dzidziol jest w dobrej kondycji..Musze ochlonac bo poryczalam sie jak zobaczylam pikawke
To super
kapturnica lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś też byłam w przychodni z Marcelem. Zadziwił mnie bo w ogóle nie płakał przy szczepieniu. Waży 7910 i ma 66 cm (97 centyl)Także pomimo ulewania przybiera bardzo ładnie.
kapturnica, gretka, Aasiula, macduska, iwcia77, Bozia3, Iwone, SolarPolar, kkisia, gosia7122, Sabina, MartaDidi, moremi, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzieki dziewczyny za wsparcie ..To naprawde pomaga jak ma sie swiadomosc ,że ktos wspiera..
Jesio raz dziekuje bardzoKochane ejstescie..Elfi jutro ma tak samo jak Peppka i teraz za nie trzymanie kciuków...
gretka, macduska, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, SolarPolar, ania.g, kicia 123, kkisia, Bozia3, gosia7122, Sabina, MartaDidi, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:o widzisz Iwcia- super.
pewnie dla niego położna to jakiś tam autorytet, wiadomo. skoro już mu położna nagadała to miało dla niego pewnie znaczenie.
dobrze, że się stara
widzisz- wszystko zmierza w dobrym kierunkuoby nie zapomnial tylko o tym
. od wczoraj ja tez jestem spokojniejsza
powiedziala mu, ze przyjdzie jego czas na tatusiowanie , ale troszke pozniej, ze teraz ma mi zaufac , bo matki nigdy sie nie myla i instynkt macierzynski kieruje naszymi dzialaniami i ma mnie wspierac w moich dzialaniach a nie dyktowac albo negowac sposob opieki nad noworodkiem..on moze jedynie mi ugotowac, uprac i poprasowac i to cala jego praca do 6 miesiaca zycia dziecka
kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, Arwena, Aasiula, gretka, inessa, SolarPolar, ania.g, kkisia, Bozia3, gosia7122, Sabina, MartaDidi, malgos741, moremi, mysza1975, Mega, Margolcia88, Reni, Bursztyn, mama78 lubią tę wiadomość
-
Cholera ale mam pecha. 2 lutego w Hiszpanii jest swieto, wiec laboratorium jest zamkniete. A ja mam wrazenie, ze dostane ten cholerny okres lada moment.
Nie dostalam tez wyniku amh. Jutro juz powinnam miec na mur beton.
A teraz popijam czerwone wino, ktoras sie przylaczy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 19:44
Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyKapta gratulejszyn oficjejszyn. Dawaj dane do Porodowki.
Iwka, super, ze Alojz jest reformowalny. Przyda sie wam troche wspolnych spotkan naukowych, a Ty sie wygadasz przed psychologiem i moze nabierzesz ttroche dystansu do wszystkiego. Kciukam!iwcia77, Aasiula, kkisia, Bozia3, MartaDidi, malgos741, moremi, Mega, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no cos tam do niego dotarlo, bo polozna w taki sposob mu powiedziala ze trafilo
oby nie zapomnial tylko o tym
. od wczoraj ja tez jestem spokojniejsza
powiedziala mu, ze przyjdzie jego czas na tatusiowanie , ale troszke pozniej, ze teraz ma mi zaufac , bo matki nigdy sie nie myla i instynkt macierzynski kieruje naszymi dzialaniami i ma mnie wspierac w moich dzialaniach a nie dyktowac albo negowac sposob opieki nad noworodkiem..on moze jedynie mi ugotowac, uprac i poprasowac i to cala jego praca do 6 miesiaca zycia dziecka
AMENiwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Ja dziś też byłam w przychodni z Marcelem. Zadziwił mnie bo w ogóle nie płakał przy szczepieniu. Waży 7910 i ma 66 cm (97 centyl)Także pomimo ulewania przybiera bardzo ładnie.
iwcia77, Aasiula, kapturnica, ania.g, kkisia, Bozia3, gosia7122, MartaDidi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
a Pusur - trzeba zedytowac wage Ivo po porodzie
mi sie wkradla literowka ( cyfrowka) i tak poszlo dalej
Ivo wazyl 3055 gr po porodzie a nie 3550
dzieki aha - obwod glowki 33 cm
Pusurek, Arwena, Aasiula, kapturnica, Iwone, kkisia, Bozia3, Sabina, malgos741, moremi lubią tę wiadomość