X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Bursztyn ja twojego zdjęcia nie widzałaaaaaam !!!!!!!!!!

tantrumsmiley.gif
    to moze jutro jakis pokazik wieczorem? :)
    bo ja musze teraz znikac

kapturnica, gretka, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mnie ta baba, która rozpuszczała ten proszek zrobiła takie coś. Wzięła miarkę wody potrzebną do rozpuszczenia i rozpuściła w połowie tej wody. Powiedziała, żebym szybko to przełknęła (nie było tego dużo - połowę kubeczka jednorazowego) i popiłam od razu drugą połówką wody już czystej. Myślę, że to niezły patent...
    Można i tak. Ja piłam z cytryną, ale jak dla mnie było ok. Po wyjściu z badania, zjadłam dwa pączki.

kapturnica, Bozia3, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Dla mnie wypicie glukozy nie bylo problemem . Dla mnie problem to wytrzymac na czczo tak dlugo.
    O dokładnie.

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Można i tak. Ja piłam z cytryną, ale jak dla mnie było ok. Po wyjściu z badania, zjadłam dwa pączki.
    heheheh jprdole caffe pączki? XD

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to moze jutro jakis pokazik wieczorem? :)
    bo ja musze teraz znikac
    jesteśmy umówione ;-)

Bursztyn, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na poprawę humoru :D

http://m.interia.pl/poboczem/news,nId,1597599

Mega lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, super, ze słyszałaś serducho :)

kapturnica lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Salut!

Kapcia- wlasnie widze gratulacje od lasek, wiec tez sie podlacze <3 bardzo sie ciesze :)

musze nadrobic forum od str 7256 :-O, wiec nie wiem co z Peppcia? :-O

wczoraj bylismy z Alojzem w przychodni- poradni zdrowia :) zwazyc Ivo :) - maly wazy juz 3650 gr :) czyli rosnie na tym chudym mleku matki :)

Alojz zostal pouczony przez polozana co do swojego zachowania i od wczoraj zaczal mi uslugiwac tak jak powinien :) widac wzial sobie do serca to co powiedziala mu polozna :) mi ulzylo przez to bardzo :) poza tym od przyszlego tygodnia bedziemy chodzic na taki kurs ( 6 spotkan) dla poczatkujacych rodzicow . tematem bedzie rozwoj psychiczny i pielegnacja niemowlakow i dzieci do 1 roku zycia :) . a ja bede miala indywidualne spotkania z psychologiem :). juz sie ciesze na sama mysl :D

kapturnica, gretka, ComeToMeBaby, ania.g, macduska, Pusurek, caffe, Aasiula, Arwena, Bozia3, Iwone, inessa, paszczakin, SolarPolar, kicia 123, kkisia, gosia7122, Sabina, MartaDidi, malgos741, moremi, mysza1975, Mega, Margolcia88, Reni, Bursztyn, mama78, Simba lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widzisz Iwcia- super.
    pewnie dla niego położna to jakiś tam autorytet, wiadomo. skoro już mu położna nagadała to miało dla niego pewnie znaczenie.
    dobrze, że się stara :)
    widzisz- wszystko zmierza w dobrym kierunku

iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, dobre wieści przynosisz :) Cieszę się że są zmiany na plus.

iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dziewczyny ,Juz jestem..Wszystkow porzadku maluszek żywy serduszko pieknie pika Ma dlugosc 11.1mm co odpowiada ciazy 7tyg2dni..Czyli maluch bedzie duzy po mamusi..Z tego wszystkiego nawet nie wiem jaka predkosc..Ale dzidziol jest w dobrej kondycji..Musze ochlonac bo poryczalam sie jak zobaczylam pikawke

To super :-)

kapturnica lubi tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia- to fajnie, że idzie w dobrym kierunku. :-)
    Martwiłyśmy się o Ciebie.

kapturnica, iwcia77, Aasiula, kkisia, Margolcia88 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś też byłam w przychodni z Marcelem. Zadziwił mnie bo w ogóle nie płakał przy szczepieniu. Waży 7910 i ma 66 cm (97 centyl)Także pomimo ulewania przybiera bardzo ładnie.

kapturnica, gretka, Aasiula, macduska, iwcia77, Bozia3, Iwone, SolarPolar, kkisia, gosia7122, Sabina, MartaDidi, moremi, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za wsparcie ..To naprawde pomaga jak ma sie swiadomosc ,że ktos wspiera..
    Jesio raz dziekuje bardzo <3 Kochane ejstescie..Elfi jutro ma tak samo jak Peppka i teraz za nie trzymanie kciuków...

gretka, macduska, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, SolarPolar, ania.g, kicia 123, kkisia, Bozia3, gosia7122, Sabina, MartaDidi, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    o widzisz Iwcia- super.
    pewnie dla niego położna to jakiś tam autorytet, wiadomo. skoro już mu położna nagadała to miało dla niego pewnie znaczenie.
    dobrze, że się stara :)
    widzisz- wszystko zmierza w dobrym kierunku
    no cos tam do niego dotarlo, bo polozna w taki sposob mu powiedziala ze trafilo :) oby nie zapomnial tylko o tym :). od wczoraj ja tez jestem spokojniejsza :) powiedziala mu, ze przyjdzie jego czas na tatusiowanie , ale troszke pozniej, ze teraz ma mi zaufac , bo matki nigdy sie nie myla i instynkt macierzynski kieruje naszymi dzialaniami i ma mnie wspierac w moich dzialaniach a nie dyktowac albo negowac sposob opieki nad noworodkiem..on moze jedynie mi ugotowac, uprac i poprasowac i to cala jego praca do 6 miesiaca zycia dziecka :)

kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, Arwena, Aasiula, gretka, inessa, SolarPolar, ania.g, kkisia, Bozia3, gosia7122, Sabina, MartaDidi, malgos741, moremi, mysza1975, Mega, Margolcia88, Reni, Bursztyn, mama78 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera ale mam pecha. 2 lutego w Hiszpanii jest swieto, wiec laboratorium jest zamkniete. A ja mam wrazenie, ze dostane ten cholerny okres lada moment.

Nie dostalam tez wyniku amh. Jutro juz powinnam miec na mur beton.

A teraz popijam czerwone wino, ktoras sie przylaczy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 19:44

Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta gratulejszyn oficjejszyn. Dawaj dane do Porodowki.
    Iwka, super, ze Alojz jest reformowalny. Przyda sie wam troche wspolnych spotkan naukowych, a Ty sie wygadasz przed psychologiem i moze nabierzesz ttroche dystansu do wszystkiego. Kciukam!

iwcia77, Aasiula, kkisia, Bozia3, MartaDidi, malgos741, moremi, Mega, Margolcia88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no cos tam do niego dotarlo, bo polozna w taki sposob mu powiedziala ze trafilo :) oby nie zapomnial tylko o tym :). od wczoraj ja tez jestem spokojniejsza :) powiedziala mu, ze przyjdzie jego czas na tatusiowanie , ale troszke pozniej, ze teraz ma mi zaufac , bo matki nigdy sie nie myla i instynkt macierzynski kieruje naszymi dzialaniami i ma mnie wspierac w moich dzialaniach a nie dyktowac albo negowac sposob opieki nad noworodkiem..on moze jedynie mi ugotowac, uprac i poprasowac i to cala jego praca do 6 miesiaca zycia dziecka :)

AMEN

iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, gretka, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ja dziś też byłam w przychodni z Marcelem. Zadziwił mnie bo w ogóle nie płakał przy szczepieniu. Waży 7910 i ma 66 cm (97 centyl)Także pomimo ulewania przybiera bardzo ładnie.
    O, a Adas ma 7100 g i 67 cm. 50 centyl. Znaczy z Marcela niezly klopsiak jest! :-)

iwcia77, Aasiula, kapturnica, ania.g, kkisia, Bozia3, gosia7122, MartaDidi, malgos741 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Pusur - trzeba zedytowac wage Ivo po porodzie :) mi sie wkradla literowka ( cyfrowka) i tak poszlo dalej :) Ivo wazyl 3055 gr po porodzie a nie 3550 :) dzieki aha - obwod glowki 33 cm :)

Pusurek, Arwena, Aasiula, kapturnica, Iwone, kkisia, Bozia3, Sabina, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 7129 7130 7131 7132 7133 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ