35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kapta - tak trzymać - to wzruszający i fajny moment...
Iwcia - i dobrze - na pewno sobie poradzicie...widzę, że lubisz spotkania z psychologami - jeśli pomagają - to najważniejsze...
iwcia77, kapturnica, Aasiula, macduska, kkisia, Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiekawe po co po 1 godz. Obecne wytyczne (Polskie Towarzystwo Diabetologiczne) mówią, że bada się po 2 godz obciązenie 75g glc i ma być do 140, powyżej to cukrzyca ciązowa. Bez sensu niektórzy ginekolodzy robią np obciązenie 50g i po godzinie albo po 1 i 2 godz.paszczakin wrote:no tak mowią
jakos ciezko mi sobie wyobrazic, ze moze to byc az tak ohydne, no ale zobaczymy.. ja do rzygania jestem pierwsza, ale nie na plyny, wiec mam nadzieje, ze sie uda zbadac. badanie jest na czczo, po 1h i po 2h..
A z cytryną jest do wypicia, ja piłam swego czasu z cytryna
kapturnica, Aasiula, macduska, Iwone, kkisia, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
Na ten moment ,nic sie nie zmienia wg OM 17wrzesnia jak w morde strzeliłPusurek wrote:Kapta gratulejszyn oficjejszyn. Dawaj dane do Porodowki.
Iwka, super, ze Alojz jest reformowalny. Przyda sie wam troche wspolnych spotkan naukowych, a Ty sie wygadasz przed psychologiem i moze nabierzesz ttroche dystansu do wszystkiego. Kciukam!
Dzieki Pusur
A niech tam obiecalam sobie ,ze jak bedzie serducho to podam
Jeszcze jedno dziewczyny w sobote bede mogla dopiero wyslac mojeleki..Prosilabym by kazda ktorej cos obiecalam napisala mi co ktorej mam wyslac..Bo na ten moment nie pamietam..Wysle wszystko w sobote najpozniejw poniedzialek..I zrobie to z wielka radoscia..Bo sama dostalam od dziewczyn ich zapasy z dobrymi fluidami
Aasiula, ComeToMeBaby, Pusurek, ania.g, iwcia77, macduska, kkisia, Sabina, MartaDidi, malgos741, mysza1975, Arwena, Niuta lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Czyzbyscie wino popijaly tylko w swoim gronie? Przezylam pluton. Napijmy sie

Maz wypytuje po co robie kolejne badania, skoro podjelismy decyzje, ze staramy sie do konca marca. Chyba czeka mnie trudna rozmowa.
Ostatnio nic nie robie, tylko o tym mysle. Chce miec dziecko. Chce konsultacji z lekarzem. Chce walczyc o moje szczescie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 20:08
dorbie, Aasiula, macduska, Bozia3, gretka, inessa, ComeToMeBaby, Iwone, iwcia77, Pusurek, SolarPolar, ania.g, kkisia, gosia7122, Sabina, MartaDidi, moremi, mysza1975, Mega, Margolcia88 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
psycholog to jak kazdy lekarz , jak czlowiek choruje to musi sie leczycBozia3 wrote:Kapta - tak trzymać - to wzruszający i fajny moment...
Iwcia - i dobrze - na pewno sobie poradzicie...widzę, że lubisz spotkania z psychologami - jeśli pomagają - to najważniejsze...
kapturnica, macduska, Aasiula, Bozia3, Iwone, kkisia, moremi, Margolcia88, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Czyzbyscie wino popijaly tylko w swoim gronie? Przezylam pluton. Napijmy sie

Maz wypytuje po co robie kolejne badania, skoro podjelismy decyzje, ze staramy sie do konca marca. Chyba czeka mnie trudna rozmowa.
Ostatnio nic nie robie, tylko o tym mysle. Chce miec dziecko. Chce konsultacji z lekarzem. Chce walczyc o moje szczescie.
To dużo sił życzę.
Aasiula, Zofia8, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
ja dolacze jak zejde z bieżniZofia8 wrote:Czyzbyscie wino popijaly tylko w swoim gronie? Przezylam pluton. Napijmy sie

kapturnica, iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i bardzo dobrze..może go przekonasz - bo z tego co piszesz - to on nie jest przeciwny dziecku - tylko uważa się za starego....może pokaż mu to forum - nasze dzieci - może się oswoi z tematem, że nie jesteście sami na świecie w takiej sytuacji....Zofia8 wrote:Czyzbyscie wino popijaly tylko w swoim gronie? Przezylam pluton. Napijmy sie

Ostatnio nic nie robie, tylko o tym mysle. Chce miec dziecko. Chce konsultacji z lekarzem. Chce walczyc o moje szczescie.
Iwone, gosia7122, moremi, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
Kapta, masz dokładnie taki sam termin, jak miałam ja - też na 17 września...urodziłam dwa dni później - zobaczymy jak Tobie pójdzie...kapturnica wrote:Na ten moment ,nic sie nie zmienia wg OM 17wrzesnia jak w morde strzelił

Dzieki Pusur
A niech tam obiecalam sobie ,ze jak bedzie serducho to podam
kapturnica, iwcia77, dorbie, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
czy on zna definicję słowa: staramy (się)?Zofia8 wrote:Maz wypytuje po co robie kolejne badania, skoro podjelismy decyzje, ze staramy sie do konca marca. Chyba czeka mnie trudna rozmowa.
p.s. ja dzisiaj nie piję
ale już po kawce.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze z wczorajszego popijania wina na pusty żołądek odczuwam skutki, także dziś nie m siły żebym wypiła cokolwiek z procentami.Zofia8 wrote:Czyzbyscie wino popijaly tylko w swoim gronie? Przezylam pluton. Napijmy sie

kapturnica, dorbie, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Marcel lubi jeść. Dziś po czterogodzinnej przerwie zjadł swoją porcję 150 ml ( w sumie po rozrobieniu to wychodzi ok 170ml) i był dym.Pusurek wrote:O, a Adas ma 7100 g i 67 cm. 50 centyl. Znaczy z Marcela niezly klopsiak jest!

MartaDidi lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4