35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kapta - tak trzymać - to wzruszający i fajny moment...
Iwcia - i dobrze - na pewno sobie poradzicie...widzę, że lubisz spotkania z psychologami - jeśli pomagają - to najważniejsze...
iwcia77, kapturnica, Aasiula, macduska, kkisia, Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no tak mowią
jakos ciezko mi sobie wyobrazic, ze moze to byc az tak ohydne, no ale zobaczymy.. ja do rzygania jestem pierwsza, ale nie na plyny, wiec mam nadzieje, ze sie uda zbadac. badanie jest na czczo, po 1h i po 2h..
A z cytryną jest do wypicia, ja piłam swego czasu z cytrynakapturnica, Aasiula, macduska, Iwone, kkisia, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kapta gratulejszyn oficjejszyn. Dawaj dane do Porodowki.
Iwka, super, ze Alojz jest reformowalny. Przyda sie wam troche wspolnych spotkan naukowych, a Ty sie wygadasz przed psychologiem i moze nabierzesz ttroche dystansu do wszystkiego. Kciukam!
Dzieki PusurA niech tam obiecalam sobie ,ze jak bedzie serducho to podam
Jeszcze jedno dziewczyny w sobote bede mogla dopiero wyslac mojeleki..Prosilabym by kazda ktorej cos obiecalam napisala mi co ktorej mam wyslac..Bo na ten moment nie pamietam..Wysle wszystko w sobote najpozniejw poniedzialek..I zrobie to z wielka radoscia..Bo sama dostalam od dziewczyn ich zapasy z dobrymi fluidamiAasiula, ComeToMeBaby, Pusurek, ania.g, iwcia77, macduska, kkisia, Sabina, MartaDidi, malgos741, mysza1975, Arwena, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czyzbyscie wino popijaly tylko w swoim gronie? Przezylam pluton. Napijmy sie
Maz wypytuje po co robie kolejne badania, skoro podjelismy decyzje, ze staramy sie do konca marca. Chyba czeka mnie trudna rozmowa.
Ostatnio nic nie robie, tylko o tym mysle. Chce miec dziecko. Chce konsultacji z lekarzem. Chce walczyc o moje szczescie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 20:08
dorbie, Aasiula, macduska, Bozia3, gretka, inessa, ComeToMeBaby, Iwone, iwcia77, Pusurek, SolarPolar, ania.g, kkisia, gosia7122, Sabina, MartaDidi, moremi, mysza1975, Mega, Margolcia88 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Bozia3 wrote:Kapta - tak trzymać - to wzruszający i fajny moment...
Iwcia - i dobrze - na pewno sobie poradzicie...widzę, że lubisz spotkania z psychologami - jeśli pomagają - to najważniejsze...kapturnica, macduska, Aasiula, Bozia3, Iwone, kkisia, moremi, Margolcia88, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Czyzbyscie wino popijaly tylko w swoim gronie? Przezylam pluton. Napijmy sie
Maz wypytuje po co robie kolejne badania, skoro podjelismy decyzje, ze staramy sie do konca marca. Chyba czeka mnie trudna rozmowa.
Ostatnio nic nie robie, tylko o tym mysle. Chce miec dziecko. Chce konsultacji z lekarzem. Chce walczyc o moje szczescie.
To dużo sił życzę.Aasiula, Zofia8, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Czyzbyscie wino popijaly tylko w swoim gronie? Przezylam pluton. Napijmy sie
Maz wypytuje po co robie kolejne badania, skoro podjelismy decyzje, ze staramy sie do konca marca. Chyba czeka mnie trudna rozmowa.kapturnica, iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Czyzbyscie wino popijaly tylko w swoim gronie? Przezylam pluton. Napijmy sie
Ostatnio nic nie robie, tylko o tym mysle. Chce miec dziecko. Chce konsultacji z lekarzem. Chce walczyc o moje szczescie.Iwone, gosia7122, moremi, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Na ten moment ,nic sie nie zmienia wg OM 17wrzesnia jak w morde strzelił
Dzieki PusurA niech tam obiecalam sobie ,ze jak bedzie serducho to podam
kapturnica, iwcia77, dorbie, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Maz wypytuje po co robie kolejne badania, skoro podjelismy decyzje, ze staramy sie do konca marca. Chyba czeka mnie trudna rozmowa.
p.s. ja dzisiaj nie piję
ale już po kawce.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Ostatnio nic nie robie, tylko o tym mysle. Chce miec dziecko. Chce konsultacji z lekarzem. Chce walczyc o moje szczescie.kapturnica, dorbie, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Pusurek wrote:O, a Adas ma 7100 g i 67 cm. 50 centyl. Znaczy z Marcela niezly klopsiak jest!
MartaDidi lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4