35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kapta, normalnie brak mi slow... Duzo szczescia dla 11 milimetrow Twojego SZCZĘŚCIA i dla Ciebie... Rośnijcie sobie zdrowo i żebyś w tej ciąży sie zanudziła...
Aasiula, Sabina, kapturnica, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
MartaDidi wrote:Slodziak jestes! Dzieki A ja zawsze za Twoje szczescie wychylam lampeczke... Mam nadzieje Kochana, ze i Ty wkrotce dolaczysz do grona niewyspanych... Jestem wrecz pewna!
Asiula, dziekuje. Ja po 2 lampkach juz wstawiona.
Szkoda, ze mnie nie widzicie, jak wykrzywiam paszcze, zeby gryzc ziarenka siemienia lnianego lewa strona, bo po prawej mialam wczoraj zab leczony kanalowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 21:57
Aasiula, MartaDidi, dorbie, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, gosia7122, Sabina, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
Zofia8
-
MartaDidi wrote:Dobry wieczor i Dobranoc Dziewczyny... Ja Tytan Pracy i Czlowiek z Zelaza poleglam- jestem przeziebiona... Ale mam wyborowe lekarstwo... Podpijam Staremu... Musze chyba uzupelnic- fanow serialu PRZYSTANEK ALASKA odsylam do odcinka, w ktorym Ewa-zona Adama- preparowala Chateau la tour z 1920 ktoregos roku... Mam 60-letnia whisky!!! Ze zbiorow mojego faceta... Podejrzewam, ze zalal by sie rzewnymi lzami... gdyby wiedzial... ale nie wie... Cos mi sie od zycia , kurde, nalezy... Nieprawdaż...
Aasiula, MartaDidi, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja pierdziu - odważna jesteś...
Bozia3, Aasiula, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, gosia7122, Sabina, mysza1975, moremi, Mega, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
Najwyzej bede miala podbite oko... Powiem, ze to cyckiem... Na fitnesie...
Bozia3, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, mamatrojki80, gosia7122, Sabina, mysza1975, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
MartaDidi wrote:Dobry wieczor i Dobranoc Dziewczyny... Ja Tytan Pracy i Czlowiek z Zelaza poleglam- jestem przeziebiona... Ale mam wyborowe lekarstwo... Podpijam Staremu... Musze chyba uzupelnic- fanow serialu PRZYSTANEK ALASKA odsylam do odcinka, w ktorym Ewa-zona Adama- preparowala Chateau la tour z 1920 ktoregos roku... Mam 60-letnia whisky!!! Ze zbiorow mojego faceta... Podejrzewam, ze zalal by sie rzewnymi lzami... gdyby wiedzial... ale nie wie... Cos mi sie od zycia , kurde, nalezy... Nieprawdaż...
O zeszNiezla jestes.
Bozia3, Aasiula, MartaDidi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
MartaDidi wrote:Najwyzej bede miala podbite oko... Powiem, ze to cyckiem... Na fitnesie...
Aasiula, MartaDidi, kkisia, gretka, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:oddasz mu, jak będzie spał.....walniesz go w łeb tą butelką - będzie bardziej mu przykro...
Bozia3, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, moremi, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
Zofia8 wrote:Asiula, dziekuje. Ja po 2 lampkach juz wstawiona.
Szkoda, ze mnie nie widzicie, jak wykrzywiam paszcze, zeby gryzc ziarenka siemienia lnianego lewa strona, bo po prawej mialam wczoraj zab leczony kanalowo.
ale widać że zmotywowana jesteśMartaDidi, Bozia3, Aasiula, gretka, Sabina, moremi, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Teraz to się wożę... Co to nie ja... i kto mi podskoczy... Podejrzewam ze jutro będę miała stan przedzawalowy...
Bozia3, Aasiula, Sabina, kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
MartaDidi wrote:wiem, ryzykuje zyciem... Urodzilam mu zdrowe, piekne dziecko,kurcze, mam nadzieje, ze to dobry argument...
czeba kombinować heheheheAasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Z tego wszystkiego przegapilam dzisiejsze dyskusje o siemieniu.
Mysle, ze na lepszy sluz trzeba pic glutki. Wiec gotowalam cale ziarna przez 15 minut, zjadalam glutki i cale siemie. Potem dowiedzialam sie, ze siemie ma dobry wplyw na uregulowanie estrogenow, wiec zalewam cale ziarno mocno ciepla woda i zostawiam na pare godzin. Uwazam, ze niegotowane zachowuje wiecej wartosci. Ale niestety przy takim przygotowaniu nie powstaja glutki.
WIec, jak je jesc?
Zofia8