35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OMG, jaki avatar? O co kamon?

Czego Ty wymagasz od kobiety, ktora za pare godzin skonczy 44 lata???Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 22:07
malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
najlepiej mielić całe ziarna na bieżąco- i na świeżo od razu spożyć w ciągu kilku dni w formie glutowatej....Zofia8 wrote:Z tego wszystkiego przegapilam dzisiejsze dyskusje o siemieniu.
Mysle, ze na lepszy sluz trzeba pic glutki. Wiec gotowalam cale ziarna przez 15 minut, zjadalam glutki i cale siemie. Potem dowiedzialam sie, ze siemie ma dobry wplyw na uregulowanie estrogenow, wiec zalewam cale ziarno mocno ciepla woda i zostawiam na pare godzin. Uwazam, ze niegotowane zachowuje wiecej wartosci. Ale niestety przy takim przygotowaniu nie powstaja glutki.
WIec, jak je jesc? -
rób sobie dwa zestawyZofia8 wrote:Z tego wszystkiego przegapilam dzisiejsze dyskusje o siemieniu.
Mysle, ze na lepszy sluz trzeba pic glutki. Wiec gotowalam cale ziarna przez 15 minut, zjadalam glutki i cale siemie. Potem dowiedzialam sie, ze siemie ma dobry wplyw na uregulowanie estrogenow, wiec zalewam cale ziarno mocno ciepla woda i zostawiam na pare godzin. Uwazam, ze niegotowane zachowuje wiecej wartosci. Ale niestety przy takim przygotowaniu nie powstaja glutki.
WIec, jak je jesc?
ja gotuję, całe ziarenka. ale nie 15 minut- zdecydowanie za długo. wystarczy 3-4 minutki i robią się glutki- konsystencję sprawdzasz sobie łyżką. pasuje- wyłaczasz gaz/ prąd i dajesz im przestygnąć. ja to stosuję na sluz. inne działania nie są mi potrzebne.
chyba hehehehehe
Aasiula, Bozia3, moremi, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Ale doustnie? czy...?ComeToMeBaby wrote:rób sobie dwa zestawy

ja gotuję, całe ziarenka. ale nie 15 minut- zdecydowanie za długo. wystarczy 3-4 minutki i robią się glutki- konsystencję sprawdzasz sobie łyżką. pasuje- wyłaczasz gaz/ prąd i dajesz im przestygnąć. ja to stosuję na sluz. inne działania nie są mi potrzebne.
chyba hehehehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 22:08
Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Jej ile ja musiałam się na czytać żeby was nadrobić

Kapta gratulejszyn bicia serdyszka, cieszę się razem z Tobą.
Asiula szacun że wszystkie zapamiętałaś ja bym nie dała rady
Polar słyszałam o syropie guajazyl na śluz :
http://naszeapteki.pl/product-pol-2177-Guajazyl-200g-syrop-200g.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 22:10
Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
yhym... no to rzeczywiście będziesz musiała w magiczny sposób uzupełnić brakiMartaDidi wrote:To ma kurde zakretke...

jakby ci smakowo nie wyszło jak trzeba to najwyżej złożycie reklamację u sprzedawcy i już. otwarte już będzie, nie pokapujom.
jesteś bezpieczna. tylko płyn uzupełnij.
MartaDidi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:rób sobie dwa zestawy

chyba hehehehehe
Racja. Dwa zestawy. Dobry pomysl:-)
Zofia8
-
za parę?Zofia8 wrote:OMG, jaki avatar? O co kamon?

Czego Ty wymagasz od kobiety, ktora za pare godzin skonczy 44 lata???
nie pij już
zostały niecałe 2 godziny
laski- jak wyczymamy do północy to będziemy Zosi sto lat śpiewać
MartaDidi, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
KOCHANA, mozna pic i pic... Czujesz tylko cieplo rozlewajace sie po duszy calej... Zadnego posmaku... Żadnego sandała w ustach ani innego cholerstwa... Czysta rozkosz dla podniebienia...Zadnego siemienia lnianego nie potrzebaAasiula wrote:Ty a dobra ona chociaż?
ComeToMeBaby, Aasiula, Bozia3, nick nieaktualny, mysza1975, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
ComeToMeBaby wrote:za parę?
nie pij już
zostały niecałe 2 godziny
laski- jak wyczymamy do północy to będziemy Zosi sto lat śpiewać
To w jakiej strefie czasowej mam swietowac?
Bo u mnie dopiero 21.13:-)
moremi, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
eeee nie taka bezplciowa dobrze Duska mowi dawaj jakiego fajnegpo awataraZofia8 wrote:Chce pozostac ta powabna, tajemnicza brunetka wieczorowa pora:-)
MartaDidi, ComeToMeBaby, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość