35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OMG, jaki avatar? O co kamon?
Czego Ty wymagasz od kobiety, ktora za pare godzin skonczy 44 lata???Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 22:07
malgos741, macduska, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Z tego wszystkiego przegapilam dzisiejsze dyskusje o siemieniu.
Mysle, ze na lepszy sluz trzeba pic glutki. Wiec gotowalam cale ziarna przez 15 minut, zjadalam glutki i cale siemie. Potem dowiedzialam sie, ze siemie ma dobry wplyw na uregulowanie estrogenow, wiec zalewam cale ziarno mocno ciepla woda i zostawiam na pare godzin. Uwazam, ze niegotowane zachowuje wiecej wartosci. Ale niestety przy takim przygotowaniu nie powstaja glutki.
WIec, jak je jesc? -
Zofia8 wrote:Z tego wszystkiego przegapilam dzisiejsze dyskusje o siemieniu.
Mysle, ze na lepszy sluz trzeba pic glutki. Wiec gotowalam cale ziarna przez 15 minut, zjadalam glutki i cale siemie. Potem dowiedzialam sie, ze siemie ma dobry wplyw na uregulowanie estrogenow, wiec zalewam cale ziarno mocno ciepla woda i zostawiam na pare godzin. Uwazam, ze niegotowane zachowuje wiecej wartosci. Ale niestety przy takim przygotowaniu nie powstaja glutki.
WIec, jak je jesc?
ja gotuję, całe ziarenka. ale nie 15 minut- zdecydowanie za długo. wystarczy 3-4 minutki i robią się glutki- konsystencję sprawdzasz sobie łyżką. pasuje- wyłaczasz gaz/ prąd i dajesz im przestygnąć. ja to stosuję na sluz. inne działania nie są mi potrzebne.
chyba heheheheheAasiula, Bozia3, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:rób sobie dwa zestawy
ja gotuję, całe ziarenka. ale nie 15 minut- zdecydowanie za długo. wystarczy 3-4 minutki i robią się glutki- konsystencję sprawdzasz sobie łyżką. pasuje- wyłaczasz gaz/ prąd i dajesz im przestygnąć. ja to stosuję na sluz. inne działania nie są mi potrzebne.
chyba heheheheheWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 22:08
Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Jej ile ja musiałam się na czytać żeby was nadrobić
Kapta gratulejszyn bicia serdyszka, cieszę się razem z Tobą.
Asiula szacun że wszystkie zapamiętałaś ja bym nie dała rady
Polar słyszałam o syropie guajazyl na śluz :
http://naszeapteki.pl/product-pol-2177-Guajazyl-200g-syrop-200g.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 22:10
Aasiula, kapturnica, macduska, Sabina, kkisia, SolarPolar, iwcia77, Margolcia88, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
MartaDidi wrote:To ma kurde zakretke...
jakby ci smakowo nie wyszło jak trzeba to najwyżej złożycie reklamację u sprzedawcy i już. otwarte już będzie, nie pokapujom.
jesteś bezpieczna. tylko płyn uzupełnij.MartaDidi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:rób sobie dwa zestawy
chyba hehehehehe
Racja. Dwa zestawy. Dobry pomysl:-)
Zofia8
-
Zofia8 wrote:OMG, jaki avatar? O co kamon?
Czego Ty wymagasz od kobiety, ktora za pare godzin skonczy 44 lata???
nie pij już
zostały niecałe 2 godziny
laski- jak wyczymamy do północy to będziemy Zosi sto lat śpiewaćMartaDidi, Aasiula, macduska, Sabina, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ty a dobra ona chociaż?
ComeToMeBaby, Aasiula, Bozia3, Sabina, mysza1975, moremi, kkisia, iwcia77, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
ComeToMeBaby wrote:za parę?
nie pij już
zostały niecałe 2 godziny
laski- jak wyczymamy do północy to będziemy Zosi sto lat śpiewać
To w jakiej strefie czasowej mam swietowac?Bo u mnie dopiero 21.13:-)
moremi, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Chce pozostac ta powabna, tajemnicza brunetka wieczorowa pora:-)
MartaDidi, ComeToMeBaby, gosia7122, macduska, Sabina, kkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość