35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Nie biegaj za szybko..Przeca żeś jeZd w ciONży !!!!
jak ona jest w cionży to zabraniasz jej biegać, ale flaszki z czerwonym trunkiem bogów już nie zabraniasz?
aaaaa.....sorki- już wiem, ona ma przynieść ale rozlać nam wszystkim? heh, Kapta- ty spryciuloiwcia77, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hahahaha Kapta- miszczostwo.
jak ona jest w cionży to zabraniasz jej biegać, ale flaszki z czerwonym trunkiem bogów już nie zabraniasz?
aaaaa.....sorki- już wiem, ona ma przynieść ale rozlać nam wszystkim? heh, Kapta- ty spryciuloiwcia77, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No jakie wino??J sie pytam kto jej da to wino?CieNzarówce winsko??A chybawpierdziel chce!!
to ja jezdem w snach proroczych
hyhyhyhy
podobno czerwone dobrze robi na endometriumComeToMeBaby, MartaDidi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:http://wino.newsweek.pl/wino-chroni-przed-rakiem-piersi,87039,1,1.html
ale fajnie. Myslicie, ze jak bede pila po 2 butelki dziennie, to bede miala estradiol w normie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 20:57
Aasiula, ComeToMeBaby, ania.g, gretka, kapturnica, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:11.12.2013 początek cyklu, owulację mi pokazał wykres 28.12. w 18 dniu cyklu....
tylko ,ze ovu obstawiam na 24,25grudnia hehehe dobre..Zabralam cykl po tobie
No mam nadzieje ,ze tez zakonczy sie tak szczesliwie jak u Ciebie slicznym bąbelasem..I jak będzie synek drugi to i tak będe szczęsliwa
Bozia3, ComeToMeBaby, gosia7122, Aasiula, dorbie, kkisia, moremi, iwcia77, ania.g, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:hehehe o Kurna blaszka ja tez 11grudnia
tylko ,ze ovu obstawiam na 24,25grudnia hehehe dobre..Zabralam cykl po tobie
No mam nadzieje ,ze tez zakonczy sie tak szczesliwie jak u Ciebie slicznym bąbelasem..I jak będzie synek drugi to i tak będe szczęsliwa
tak to wyglądało:
https://ovufriend.pl/graph-print,5825aab20b14500dff06a0a193116420,0px.htmlkapturnica, dorbie, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No jezdem juz i lampeczka winka ze mna
Drogie Panie pije za :
Kapturowe serduszko
za jutrzejsze badania Elfika i Pepci
za maluchy Simby
za Iwcie i jej szczescie i spokoj
za Boziowe szczescie
za Marcelka Ani
za Cometowe badania chlopa
za Morke zeby sie udało
za Burszty Leona
za Renka psiaka
za Pusurowe szczescie zeby sie jej ulozyło po mysli
Duska za twoje badania i Twoja cionze
za Polarkowe testowanie
za Caffe szczescie
za Zofie i jej chlopa zeby było jak trza
za Iwone ,kicie Gretke,Gosie,Arvene zeby wszystko sie spełniło
Paszcze zeby nam rosła ładnie
Dorbie zeby rosła ladnie
Dorotka tez rosnij kochana
za Martusi szczesciei zeby pospała troche
za kkisie zeby tez sie udało
Anie zeby nam pogode zapowiadała
za Małgos zeby sie udało i była cionza
za Parke,Mega Mango zeby sie udało
za Sabinke i Bisca zeby wszystko sie tez spełniło
ZA Ewke i jej kochane sczeście
ooooo jaaa i za Andżeja oczywiscie
i za Megani Mysza
i za Bliska tez niech spełnia sie jej marzenia
I oczywiscie za Inesske i jej Maciusia
Agp i Margolcie tez za wszystkie marzenia
Jesli kogos pominelam to sory ale po tylu toastach to schlałam sie jak bąk hhyhyhyhyhyhyhyhyyhWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 13:58
Sabina, MartaDidi, gretka, kicia 123, paszczakin, kapturnica, ComeToMeBaby, Bozia3, dorbie, macduska, kkisia, malgos741, gosia7122, mysza1975, moremi, iwcia77, BISCA, Mega, ania.g, SolarPolar, Arwena, caffe, Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:No jezdem juz i lampeczka winka ze mna
Drogie Panie pije za :
Kapturowe serduszko
za jutrzejsze badania Elfika i Pepci
za maluchy Simby
za Iwcie i jej szczescie i spokoj
za Boziowe szczescie
za Marcelka Ani
za Cometowe badania chlopa;D
za Morke zeby sie udało
za Burszty Leona;D
za Renka psiaka;D
za Pusurowe szczescie zeby sie jej ulozyło po mysli;D
Duska za twoje badania i Twoja cionze;D
za Polarkowe testowanie
za Caffe szczescie
za Zofie i jej chlopa zeby było jak trza;D
za Iwone ,kkicie Gretke,Gosie,Arvene;D
Paszcze coby nam rosła ładnie;D
Dorbie zeby rosła ladnie;D
Dorotka tez rosnij kochana;D
za Martusi szczesciei zeby pospała troche
za kkisie;D
Anie zeby nam pogode zapowiadała;D
za Małgos zeby sie udało i była cionza
za Parke,Mega Mango zeby sie udało;D
za Sabinke i Bisca
Jesli kogos pominelam to sory ale po tylu toastach to schlałam sie jak bąk hhyhyhyhyhyhyhyhyyhAasiula, kapturnica, Sabina, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Bozia3 wrote:ja osobiście też obstawiałam 1-2 dzień świąt -ale wykres mi szalał wtedy i wyznaczyło inaczej.....
tak to wyglądało:
https://ovufriend.pl/graph-print,5825aab20b14500dff06a0a193116420,0px.htmlAasiula, Sabina, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczor i Dobranoc Dziewczyny... Ja Tytan Pracy i Czlowiek z Zelaza poleglam- jestem przeziebiona... Ale mam wyborowe lekarstwo... Podpijam Staremu... Musze chyba uzupelnic- fanow serialu PRZYSTANEK ALASKA odsylam do odcinka, w ktorym Ewa-zona Adama- preparowala Chateau la tour z 1920 ktoregos roku... Mam 60-letnia whisky!!! Ze zbiorow mojego faceta... Podejrzewam, ze zalal by sie rzewnymi lzami... gdyby wiedzial... ale nie wie... Cos mi sie od zycia , kurde, nalezy... Nieprawdaż...
kapturnica, kicia 123, Aasiula, ComeToMeBaby, Bozia3, Sabina, macduska, kkisia, gosia7122, mysza1975, moremi, iwcia77, Mega, ania.g, SolarPolar, Bursztyn lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę