35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:tak sobie siedzę i myślę: ciekawe kto nas w tej chwili nadrabia
Kapta cudnieAasiula, Dorka1979, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Też mi się awatar Zośki podoba
Dobranoc
Wymęczyłam się dzisiaj na balu u króla Lula...macduska, Sabina, Aasiula, kkisia, iwcia77, kapturnica, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
megan8 wrote:no jak zwykle o mnie to już się nie pamięta
ale oczywiście pamiętam...
pamiętam, jak jechałaś na poród - chyba to była sobota...coś w okolicy 14.00? I za godzinę było po wszystkim - bez pęknięcia...ja pitolę - ale Ci zazdrościłam - wydawało mi się to niemożliwe do zrealizowania.....a jednak...mój poród był podobny....Aasiula, megan8, kkisia, SolarPolar, iwcia77, Sabina, moremi, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny
Jak dobrze, że już piątek, bo jutro jak zmierzę tempkę o 4.20 to z powrotem przytulę się do swego monż i smacznie zasnę
Piątek i wstawanie to już jest Martyrologia
Kapta bardzo gratuluję
Reni pierwszy punkt testu zrobiony: standard ołówek - cóż Tereski, ołówek niestandardowy mam czym odetchnąćMusisz sama zdecydować gdzie mnie zapisać, ale sprawiedliwie
bo moim skromny zdaniem spełniam wymagania na jedną i drugą stronę (ne było mowy o wymiarach "ołówka".
Przyznaję se bez bicia, wczoraj ciężki dzień miałam w pracy, a potem z Natką na karate i tak zleciało (pierwszy raz dziś walczyła z pancerzyku, oj jak skopała dupkę koledze swojemu. Nadrobię Was dzisiaj, przynajmniej z wczorajszego dnia
Ciśnienie mi nie schodzi, bo chyba stres rozregulował mi totalnie cykl w tym miesiącuZerkniecie w wolnej chwili dobre duszki lekarki i coś doradzicie, bo chyba mnie potrzepie ;-( Spadam się szykować do pracy
Miłego dzionka kochaneania.g, kapturnica, gretka, kkisia, moremi, Mega, Bozia3, gosia7122, MartaDidi, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny