X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    cierp ciało jak sie kiełbache chciało XD
    Wiesz, brzuch mi opadł więc już tak często nie mam zgagi jednak już tam mi Heńka nie naciska aż tak

kapturnica, Sabina, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis tez stres, bo czekam na amh.

PS> Dostalam od meza sliczna kartke a w srodku dopisane "Spelnienia marzen". Czy On wie czego mi zyczy :-)?

kapturnica, malgos741, Dorka1979, gretka, caffe, kkisia, Sabina, SolarPolar, Aasiula, moremi, Mega, ComeToMeBaby, Bozia3, gosia7122, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:

PS> Dostalam od meza sliczna kartke a w srodku dopisane "Spelnienia marzen". Czy On wie czego mi zyczy :-)?
    To musisz mu dac podobna kartke z dopiskiem to spełnij moje marzenie ;)

Zofia8, Dorka1979, gretka, kkisia, Sabina, Aasiula, moremi, Bozia3, Bursztyn, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, zyjesz???Chyba kac gigantos?

Skoro mam dzis urodziny, to zycze sobie, amh w normie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 07:47

gretka, caffe, kkisia, Sabina, SolarPolar, Aasiula, moremi, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia i ja się dołączam do życzeń :-)

Zofia8, SolarPolar, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide wyciskac sok.

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Asiula, zyjesz???Chyba kac gigantos?

Skoro mam dzis urodziny, to zycze sobie, amh w normie :-)
    To niech sie spelni :)

Zofia8, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Agp proponuję jeśli Cię to stresuje to zrobić testa, bo to 15 dpo więc jeśli ciążą to już przynajmniej cień cienia będzie. Za to Ci nikt w pysk nie da a spokojna będziesz.

I tak chyba Dorka zrobię, że nie ocip... całkiem :-( Tylko, że 13 dnia po wyznaczonej przez ovu owulki robiłam betę i wyszła 3,07 przy normie laboratoryjnej 2,90 max. Stwierdziłam, że ciąży nie ma, ale trochę zmartwił mnie wysoki poziom tego hormonu, moze tu jest pies pogrzebany z brakiem @ :-( A miałam się nie nakręcać :-( Do dupy z tym wszystkim :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:

To zabrzmiało tak jakby Twój mężu nie wiedział, ze się staracie o dziecko

kapturnica, Aasiula, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    I tak chyba Dorka zrobię, że nie ocip... całkiem :-( Tylko, że 13 dnia po wyznaczonej przez ovu owulki robiłam betę i wyszła 3,07 przy normie laboratoryjnej 2,90 max. Stwierdziłam, że ciąży nie ma, ale trochę zmartwił mnie wysoki poziom tego hormonu, moze tu jest pies pogrzebany z brakiem @ :-( A miałam się nie nakręcać :-( Do dupy z tym wszystkim :-(

A jak temperaturowo?

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    To zabrzmiało tak jakby Twój mężu nie wiedział, ze się staracie o dziecko

Albo to bylo standardowe zyczenie albo dobrze wie, czego mi zyczyl. Nie bede dociekac.

Dorka1979 lubi tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    Z tą betą Ci nic nie poradzę, bo aż tak się nie znam, wiem, że od 5 jest ciążą, a moja w 13 dpo wyszła 79, a co oznacza podwyższona nie dochodząca do 5 to nie wiem.

kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:

Przyjmuje sie ogólnie , ze beta ponizej 5 jest beta ujemna..
    .Patrzac na Twoj wykres pokusila bym sie o to ,ze owulacja byla troche pozniej niz masz wyznaczona na wykresie i osobiscie obstawiłabym nie 13ty a 16ty dzien cyklu Jesli wg Twojego lab mialas bete graniczna to test powinien wyjsc juz bez problemu jesli jest ciaza..Tak niska beta nie hamuje okresu napewno..Bo przy ciazy biochemicznej przy duzo wyzszych poziomach @ przychodzi..wiec to nie jest bariera dla okresu
    u mnie etst cien cienia wyszedl w 12tym dniu po ovulacji ledwo dostrzegalny w dziennym swietle 13tego beta byla 70
    Podkreslam to tylko moja opinia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 08:01

Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry dla Wszystkich, dla mnie niestety nie- juz zdazylam zlapac wkurwa :-(

Najlepszego dla Zofii!!!

gretka
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    Bry dla Wszystkich, dla mnie niestety nie- juz zdazylam zlapac wkurwa :-(

Najlepszego dla Zofii!!!
    Soo sie stanęło ?

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    A jak temperaturowo?
    przedwczoraj 36,8; wczoraj spadło 36,60, dziś mam to samo 36,60; mierzę po raz pierwszy wiec mam tak z jednym miejscu po przecinku. Masakra jakaś :-( A czy w sznownym kręgu koleżanek jest jakiś lekarz psychiatra?!, bo dziś to chyba by mi sie przydał :-( Kiepski dzien się zapowiada ehhh :-( dobra już nie smęcę, spadam cos w pracy podziałać może mi się chociaż część półkuli zresetuje.

Aasiula, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja siedzę i czekam na badania krwi. Glukoza-pikus. Buteleczka niewielka, maks jak plastikowy kubek, lekko cytrynowy napój, zmrozony, przez slomke-zero reakcji.

kapturnica, malgos741, gretka, kkisia, Sabina, Aasiula, moremi, Mega, ComeToMeBaby, gosia7122, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Przyjmuje sie ogólnie , ze beta ponizej 5 jest beta ujemna..
    .Patrzac na Twoj wykres pokusila bym sie o to ,ze owulacja byla troche pozniej niz masz wyznaczona na wykresie i osobiscie obstawiłabym nie 13ty a 16ty dzien cyklu Jesli wg Twojego lab mialas bete graniczna to test powinien wyjsc juz bez problemu jesli jest ciaza..Tak niska beta nie hamuje okresu napewno..Bo przy ciazy biochemicznej przy duzo wyzszych poziomach @ przychodzi..wiec to nie jest bariera dla okresu
    u mnie etst cien cienia wyszedl w 12tym dniu po ovulacji ledwo dostrzegalny w dziennym swietle 13tego beta byla 70
    Podkreslam to tylko moja opinia :)

No to cóż, jutro zrobię sikańca, bo u nas na wsi,owszem pobiorą krew w sobotę, ale wyniki i tak będa w poniedziałek,a jak nic się @ nie urodzi po weekendzie to odwiedzę szanowną moją panią doktor... tylko, że byłam końcem września i wszystko było gitara ponoć.... Sory dziewczyny za dzisiejsze smęty i dzięki za każdą radę.

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    przedwczoraj 36,8; wczoraj spadło 36,60, dziś mam to samo 36,60; mierzę po raz pierwszy wiec mam tak z jednym miejscu po przecinku. Masakra jakaś :-( A czy w sznownym kręgu koleżanek jest jakiś lekarz psychiatra?!, bo dziś to chyba by mi sie przydał :-( Kiepski dzien się zapowiada ehhh :-( dobra już nie smęcę, spadam cos w pracy podziałać może mi się chociaż część półkuli zresetuje.

Psychiatra i terapeuta powinni byc na etacie. Na forum tylko Ekspertki dzialaja prawie 24/7:-)

paszczakin, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    No to cóż, jutro zrobię sikańca, bo u nas na wsi,owszem pobiorą krew w sobotę, ale wyniki i tak będa w poniedziałek,a jak nic się @ nie urodzi po weekendzie to odwiedzę szanowną moją panią doktor... tylko, że byłam końcem września i wszystko było gitara ponoć.... Sory dziewczyny za dzisiejsze smęty i dzięki za każdą radę.

Mam nadzieje, ze tu mozna czasami smecic?

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
‹‹ 7137 7138 7139 7140 7141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ