35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzis tez stres, bo czekam na amh.
PS> Dostalam od meza sliczna kartke a w srodku dopisane "Spelnienia marzen". Czy On wie czego mi zyczy?
kapturnica, malgos741, Dorka1979, gretka, caffe, kkisia, Sabina, SolarPolar, Aasiula, moremi, Mega, ComeToMeBaby, Bozia3, gosia7122, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:U mnie dzis tez stres, bo czekam na amh.
PS> Dostalam od meza sliczna kartke a w srodku dopisane "Spelnienia marzen". Czy On wie czego mi zyczy?
Zofia8, Dorka1979, gretka, kkisia, Sabina, Aasiula, moremi, Bozia3, Bursztyn, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Asiula, zyjesz???Chyba kac gigantos?
Skoro mam dzis urodziny, to zycze sobie, amh w normieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 07:47
gretka, caffe, kkisia, Sabina, SolarPolar, Aasiula, moremi, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Agp proponuję jeśli Cię to stresuje to zrobić testa, bo to 15 dpo więc jeśli ciążą to już przynajmniej cień cienia będzie. Za to Ci nikt w pysk nie da a spokojna będziesz.
I tak chyba Dorka zrobię, że nie ocip... całkiemTylko, że 13 dnia po wyznaczonej przez ovu owulki robiłam betę i wyszła 3,07 przy normie laboratoryjnej 2,90 max. Stwierdziłam, że ciąży nie ma, ale trochę zmartwił mnie wysoki poziom tego hormonu, moze tu jest pies pogrzebany z brakiem @
A miałam się nie nakręcać
Do dupy z tym wszystkim
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:U mnie dzis tez stres, bo czekam na amh.
kapturnica, Aasiula, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
agp wrote:I tak chyba Dorka zrobię, że nie ocip... całkiem
Tylko, że 13 dnia po wyznaczonej przez ovu owulki robiłam betę i wyszła 3,07 przy normie laboratoryjnej 2,90 max. Stwierdziłam, że ciąży nie ma, ale trochę zmartwił mnie wysoki poziom tego hormonu, moze tu jest pies pogrzebany z brakiem @
Do dupy z tym wszystkim
A jak temperaturowo?
Zofia8
-
nick nieaktualnyagp wrote:I tak chyba Dorka zrobię, że nie ocip... całkiem
Tylko, że 13 dnia po wyznaczonej przez ovu owulki robiłam betę i wyszła 3,07 przy normie laboratoryjnej 2,90 max. Stwierdziłam, że ciąży nie ma, ale trochę zmartwił mnie wysoki poziom tego hormonu, moze tu jest pies pogrzebany z brakiem @
Do dupy z tym wszystkim
kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
agp wrote:I tak chyba Dorka zrobię, że nie ocip... całkiem
Do dupy z tym wszystkim
Przyjmuje sie ogólnie , ze beta ponizej 5 jest beta ujemna..
.Patrzac na Twoj wykres pokusila bym sie o to ,ze owulacja byla troche pozniej niz masz wyznaczona na wykresie i osobiscie obstawiłabym nie 13ty a 16ty dzien cyklu Jesli wg Twojego lab mialas bete graniczna to test powinien wyjsc juz bez problemu jesli jest ciaza..Tak niska beta nie hamuje okresu napewno..Bo przy ciazy biochemicznej przy duzo wyzszych poziomach @ przychodzi..wiec to nie jest bariera dla okresu
u mnie etst cien cienia wyszedl w 12tym dniu po ovulacji ledwo dostrzegalny w dziennym swietle 13tego beta byla 70
Podkreslam to tylko moja opiniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 08:01
Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:A jak temperaturowo?
A czy w sznownym kręgu koleżanek jest jakiś lekarz psychiatra?!, bo dziś to chyba by mi sie przydał
Kiepski dzien się zapowiada ehhh
dobra już nie smęcę, spadam cos w pracy podziałać może mi się chociaż część półkuli zresetuje.
Aasiula, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
A ja siedzę i czekam na badania krwi. Glukoza-pikus. Buteleczka niewielka, maks jak plastikowy kubek, lekko cytrynowy napój, zmrozony, przez slomke-zero reakcji.
kapturnica, malgos741, gretka, kkisia, Sabina, Aasiula, moremi, Mega, ComeToMeBaby, gosia7122, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Przyjmuje sie ogólnie , ze beta ponizej 5 jest beta ujemna..
.Patrzac na Twoj wykres pokusila bym sie o to ,ze owulacja byla troche pozniej niz masz wyznaczona na wykresie i osobiscie obstawiłabym nie 13ty a 16ty dzien cyklu Jesli wg Twojego lab mialas bete graniczna to test powinien wyjsc juz bez problemu jesli jest ciaza..Tak niska beta nie hamuje okresu napewno..Bo przy ciazy biochemicznej przy duzo wyzszych poziomach @ przychodzi..wiec to nie jest bariera dla okresu
u mnie etst cien cienia wyszedl w 12tym dniu po ovulacji ledwo dostrzegalny w dziennym swietle 13tego beta byla 70
Podkreslam to tylko moja opinia
No to cóż, jutro zrobię sikańca, bo u nas na wsi,owszem pobiorą krew w sobotę, ale wyniki i tak będa w poniedziałek,a jak nic się @ nie urodzi po weekendzie to odwiedzę szanowną moją panią doktor... tylko, że byłam końcem września i wszystko było gitara ponoć.... Sory dziewczyny za dzisiejsze smęty i dzięki za każdą radę. -
agp wrote:przedwczoraj 36,8; wczoraj spadło 36,60, dziś mam to samo 36,60; mierzę po raz pierwszy wiec mam tak z jednym miejscu po przecinku. Masakra jakaś
A czy w sznownym kręgu koleżanek jest jakiś lekarz psychiatra?!, bo dziś to chyba by mi sie przydał
Kiepski dzien się zapowiada ehhh
dobra już nie smęcę, spadam cos w pracy podziałać może mi się chociaż część półkuli zresetuje.
Psychiatra i terapeuta powinni byc na etacie. Na forum tylko Ekspertki dzialaja prawie 24/7:-)
paszczakin, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
agp wrote:No to cóż, jutro zrobię sikańca, bo u nas na wsi,owszem pobiorą krew w sobotę, ale wyniki i tak będa w poniedziałek,a jak nic się @ nie urodzi po weekendzie to odwiedzę szanowną moją panią doktor... tylko, że byłam końcem września i wszystko było gitara ponoć.... Sory dziewczyny za dzisiejsze smęty i dzięki za każdą radę.
Mam nadzieje, ze tu mozna czasami smecic?
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8