35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ale to badanie to sie tyko raz chyba w ciąży robi mam nadzieje ??
Raz, chyba, że coś źle wyjdzie.. Ale serio, nie ma o co spinac.. Teraz młody dostał cukrowego kopa i tańczy, ja już rozluźnia i czuje ze zaraz zacznie mnie mulic.
Kaaaaaaawy! I sera z keczupem!kapturnica, malgos741, moremi, kkisia, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gretka wrote:wez nie strasz!
mnie nic nie bylo jak siedziala grzecznie na d... , ale po badaniu jak ruszylam spacerkiem do domu (800m) to juz o wlasnych silach nie doszlam
mam nadzieje ze masz cos do zjedzenia przy sobie?
Gretka, a czemu nie doszlas, zemdlalas?
Do jedzenia nic nie mam, ale obok szpitala jest dobra piekarnia, zakupie coś..
Wg mnie te reakcje są zupełnie normalne dla organizmu nieprzyzwyczajonego do cukru. Po tylu latach działa on na mnie jak supergiant kawa, tyle że krótko.
A zmulic powinno po dużym wyrzucić insuliny i gwałtownym spadku poziomu cukru we krwi..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 08:52
kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Kapta dane już Ci na priva wyslalam
Dzień do bani
Moje Młode nadal chore. Trzecia noc na czuwaniu. Zaczynam padać na rylokapturnica, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina wrote:Kapta dane już Ci na priva wyslalam
Dzień do bani
Moje Młode nadal chore. Trzecia noc na czuwaniu. Zaczynam padać na ryloSabina lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny
mozna dołączyć?
rocznikowo 34gretka, Aasiula, Margolcia88, Sabina, Mega, kkisia, Bozia3, ComeToMeBaby, gosia7122, malgos741, Iwone, megan8, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kubecek wrote:hej dziewczyny
mozna dołączyć?
rocznikowo 34Opowiedz cos o sobie
malgos741, paszczakin, gretka, Aasiula, Mega, kkisia, gosia7122, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Gretka, a czemu nie doszlas, zemdlalas?
Do jedzenia nic nie mam, ale obok szpitala jest dobra piekarnia, zakupie coś..
Wg mnie te reakcje są zupełnie normalne dla organizmu nieprzyzwyczajonego do cukru. Po tylu latach działa on na mnie jak supergiant kawa, tyle że krótko.
A zmulic powinno po dużym wyrzucić insuliny i gwałtownym spadku poziomu cukru we krwi..
no prawie, zawislam na ogrodzeniu u sasiada, niby cos pamietam tak wizualnie, ale kto co mowil to juz nie...
dostalam jesc, a i tak potem spalam pare godzin
teraz wiem ze jak zaraz po badaniu sie czlowiek dobrze czuje to jeszce nic nie znaczy....gretka -
kapturnica wrote:Nie zebym nie Kciala ci wyslac..Ale wolałabym zeby ci nie byl jednak potrzebny
kapturnica, Sabina, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
kapturnica wrote:Arwena helloł podaj mi jeszcze raz dane i przypomnij co chcialas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 09:03
kapturnica, gretka, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
macduska wrote:ad.1. Mi też
ad.2. Gdzie ???
Z bratanicą byłammalgos741, Aasiula, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
gretka wrote:no prawie, zawislam na ogrodzeniu u sasiada, niby cos pamietam tak wizualnie, ale kto co mowil to juz nie...
dostalam jesc, a i tak potem spalam pare godzin
teraz wiem ze jak zaraz po badaniu sie czlowiek dobrze czuje to jeszce nic nie znaczy....
A wynik zły miałaś potem?
Ja zaraz po ostatnim badaniu lecę do pracyNie ma letko
malgos741 lubi tę wiadomość