35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Jak apteka to ja ma lutke do oddania
Niby Arwena chciala ale mnie olala
mój ginek choć przyjmuje prywatnie to zawsze wypisuje lutkę refundowaną a jak pojechałam do Gdańska lutka 100% zapłaciłam 28,90 zł normalnie zdzerstwo.Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Sie smiej ale ja suple trzymalam i lekiw kartonie po butach
kapturnica, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:aaa przypomniałam sobie co miałam wam napisać:
mój ginek choć przyjmuje prywatnie to zawsze wypisuje lutkę refundowaną a jak pojechałam do Gdańska lutka 100% zapłaciłam 28,90 zł normalnie zdzerstwo.malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Peppa, trzymam kciuki z całych sił
Zośka, najlepszego
Cieszy mnie bardzo zmiana Twojego nastawieniakibicuję Ci w staraniach bardzo mocno i życzę, by mąż również zmienił nastawienie i z pesymisty robiącego się na dziadka stał się mężczyzną przez duże eM, wspierającym ukochaną kobietę przy zakładaniu rodziny. I żeby Wam się udało stworzyć piękne nowe życie
albo i dwa
malgos741, kapturnica, Aasiula, gretka, kkisia, Sabina, Mega, Margolcia88, ComeToMeBaby, macduska, gosia7122, peppapig, ania.g, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A widzicie..Mi ordynatorek zapisal wczorajw pizdu badan.Oczywiscie platne..U gina na nfz bez placenia mam zrobiopne czesc badan..Teraz jak tu skombinowac by zrobic ksero ich??Bo kurcze coby nie mowic mialabym juz kilka badan mniej do zrobienia a co za tym idzie kasa w keiszeni.Myslicie ze wkretka typu ,ze endokrynolog chcialby zobaczyc wyniki mojej morfologii moze dac efekt.A ja nie chce sie kluc niepotrzebnie ponownie..Ze gin uwierzy i pozwoli badania skserowac??
Kurde nie wiem co w poniedzialek wymyslic,.,A conajmniej 150zl by mi w kieszeni zostaloMega lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ja za moja bo biore dowciapna i biore 2razy po 2sztuki po 100mg ze znizka place po 3,50 a musialabym zaplacic bagatela ponad 50zl za opakowanie 30szt..Dlatego musze chodzic i do guina prywatnie i do gina na nfz..Bo leki mi ordynatorek zapisze tylko na 100%
iwcia77 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
kapturnica wrote:A widzicie..Mi ordynatorek zapisal wczorajw pizdu badan.Oczywiscie platne..U gina na nfz bez placenia mam zrobiopne czesc badan..Teraz jak tu skombinowac by zrobic ksero ich??Bo kurcze coby nie mowic mialabym juz kilka badan mniej do zrobienia a co za tym idzie kasa w keiszeni.Myslicie ze wkretka typu ,ze endokrynolog chcialby zobaczyc wyniki mojej morfologii moze dac efekt.A ja nie chce sie kluc niepotrzebnie ponownie..Ze gin uwierzy i pozwoli badania skserowac??
Kurde nie wiem co w poniedzialek wymyslic,.,A conajmniej 150zl by mi w kieszeni zostalokapturnica lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:mi w Gdańsku kazał doktorek brać 3x 50mg i wypisał dwa opakowania na razie wykupiłam jedno. A ciekawe czy rodzinna nie może wypisać?
malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny kochane jest dobrze
Crl 0,53. Serducho 110bpm
Widziałam i pika...
Cala sie trzesekapturnica, malgos741, Aasiula, kkisia, agp, Zofia8, Mega, Sabina, anna maria, Reni, moremi, gretka, caffe, Bozia3, paszczakin, ComeToMeBaby, Margolcia88, Bursztyn, SolarPolar, macduska, Niuta, gosia7122, Iwone, megan8, ania.g, mysza1975, iwcia77, dorbie, Dorka1979, mama78 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:
Ekstra! Faktycznie sporo tego masz, to kuracja na dłuższy okres?
AA i od 1szego cyklu z metka mialam juz owulacje i przez te wszystkie cykle byly pecherzyki..Inna strona medalu ,ze nie chcialy sukinsyny pekac..Ale to juz inna bajka -
peppapig wrote:Dziewczyny kochane jest dobrze
Crl 0,53. Serducho 110bpm
Widziałam i pika...
Cala sie trzese
ZAajebISCIE!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 09:59
malgos741, Aasiula, kkisia, gretka, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość