35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica napisała:
Nie zebym nie Kciala ci wyslac..Ale wolałabym zeby ci nie byl jednak potrzebny
malgos741 wrote:a mówiłam ci ze cię kocham
małgoś- my tu wszystkie tak trzymamy kciuki, że ty już MUSISZ być w tej cionży no
to jakby co mogę przejąć paczkę po Gośce?
miałam dostać od kogoś wiesiołka i tak czekam i czekam i nic...
kapturnica, Mega, peppapig, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Hhehe oj to pewnie by mi powiedzial zebym zaczekala do konca ciąży heheh Głupi nie ejst na bank by zatrybil ,ze chce zaoszczedzic na badaniach..No nic zobaczymy czy z endo wkretka bedzie jak nie to trudno tym razem zabule..A po polowce przestane chodzic dio niego,.Juz mi wtedy raczej lutki nie trza ebdzie..
To jeszcze za Elfika trzymam kciuki bom przegapiła ze tez sie dziś badaAasiula, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:czekam na info od Elfa jak na rozżarzonych węglach , heh
Edit: doczytałamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 10:57
-
Natka_79 wrote:Ja bym po prostu w recepcji powiedziała ze chcesz ksero całej kartoteki, jak spytają to dla bezpieczeństwa bo wyjeżdzasz i chcesz mieć dokumenty przy sobie. Lekarz musi ci to wydać ?
To jeszcze za Elfika trzymam kciuki bom przegapiła ze tez sie dziś bada
Jakby to bylo w recepcji to by bylo po problemie -
Natka_79 wrote:Ja bym po prostu w recepcji powiedziała ze chcesz ksero całej kartoteki, jak spytają to dla bezpieczeństwa bo wyjeżdzasz i chcesz mieć dokumenty przy sobie. Lekarz musi ci to wydać ?
To jeszcze za Elfika trzymam kciuki bom przegapiła ze tez sie dziś badaMega lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Też bym tak zrobiła, U samego doktorka faktycznie trochę niezręcznie, bo się może zorientować, że chcesz dla innego gina. Ale w normalny dzień, bez wizyty, kiedy kartoteka jest już w recepcji - poprosilabym o ksero badań- powinni zrobic bez problemu
-
Natka_79 wrote:Kapta a jak robisz badania to one przychodzą do gabinetu czy jest możliwość ze sama odbierasz? U mnie odbiera sie samemu, także spokojnie robiłam sobie kopie.
Aasiula lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No problem w tym ze kartoteki nie sa w recepcji ale w pokoju gina i położnej..Wiec siła rzeczy musze o to prosic przy nim
Jakby to bylo w recepcji to by bylo po problemieAasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:A to dupa, no chyba ze da sie złapać sama polozna w pokoiku, bo tak to może sie zorientować ale mysle że tekst o wizycie u endo, ze chcesz zeby zobaczył wszystkie wyniki jest ok
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:ty czarownico
pękło jedno i tego się trzymajmy
Malgos, to ze przed IUI peklo jedno to nie znaczy, ze zaraz potem nie pekly pozostalekapturnica, Sabina, Aasiula, Mega, moremi, gretka, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość