35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:nie odbiera sie tam wlasnie samemu jesli badania sa robione na nfz tylko ląduja se w kartotece..I na wizycie se widzisz i omawiasz
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Po co kombinować? Masz prawo wglądu do dokumentacji medycznej. Jedyne co musisz zrobić, to powiedzieć/napisać o kserokopie której dokumentacji Ci chodzi i odpłatnie wykonają te kserokopie. I nie musisz się tłumaczyć - chcesz i tyle.
o pacz pani, nie musialam klikac, moremi napisala co chcialam powiedziec
dzieki Ci dobra kobietomoremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:ee, szkoda. Teraz są te badania kosztowniejsze ale pózniej to morfo i mocz. W kartę ciazy chyba wpiszą ci wyniki i to pokażesz ginowi ?
Nieee ja chce zrobic ksero calej kartki badan z diagnostyki , na ktorej sa wyszczegolnione badania..Bo zrobilam ich kilka ze skierowania min mocz , morf , glukoza , hif , kiła i rozyczka.. -
Sabina wrote:Kapta u nas.można wziąć kopie badań w.laboratorium
może tam uderz
ten gin nie ejst z gorlic i cala przychodnia podchodzi tak smeisznie ale pod tarnow..Nie ma tam zadnego naszego lekarza..I wszystkie badania sa kierowane do innego miasta..
-
machnelam kawe, croissanta i pierniczka torunskiego i nadal mnie muuuli.. tera bede 2 dni z tego ciagu cukrowego wychodzic..
kapturnica, Aasiula, moremi, gretka, SolarPolar, kkisia, malgos741, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nieee ja chce zrobic ksero calej kartki badan z diagnostyki , na ktorej sa wyszczegolnione badania..Bo zrobilam ich kilka ze skierowania min mocz , morf , glukoza , hif , kiła i rozyczka..
nie masz wyrobionej karty stałego klienta w diagnostyce? Wydają ją za darmo i z automatu masz konto w internecie na tą kartę. Możesz sprawdzić tam każde wykonane badanie prywatnie czy pańśtwowo, kiedykolwiek je robiłaś w ich laboratorium i wydrukować..moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:machnelam kawe, croissanta i pierniczka torunskiego i nadal mnie muuuli.. tera bede 2 dni z tego ciagu cukrowego wychodzic..
paszczakin, moremi, gretka, Mega, Bursztyn, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:eee teraz to pitolisz....
nie masz wyrobionej karty stałego klienta w diagnostyce? Wydają ją za darmo i z automatu masz konto w internecie na tą kartę. Możesz sprawdzić tam każde wykonane badanie prywatnie czy pańśtwowo, kiedykolwiek je robiłaś w ich laboratorium i wydrukować..
Tak oni robia w diagnostyce badaniaBozia3, Aasiula, gretka, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
juz sie dzis Simbe skarzylam, ale wam tez powiem.. wszytkie ciezarne naokolo mialy badanie moczu robione rownoczenie z ta glukoza, a ja nic.. ani razu mi gin jeszcze tych badan nie kazal robic, od pocztku ciazy, a wszedzie w necie trabia zeby badac siku..
Drogie bravo!
Czy przez to mozna ominac jakies wazne wyniki, ktore trzeba w ciazy znac?
czy mam gina obic na nastepnej wizycie?Reni, moremi, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość