35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
peppapig wrote:Dziewczyny kochane jest dobrze
Crl 0,53. Serducho 110bpm
Widziałam i pika...
Cala sie trzesedajesz mi nadzieje
kapturnica, kkisia, Aasiula, moremi, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Widziałam i pika...
Cala sie trzesekapturnica, kkisia, Aasiula, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Widziałam i pika...
Cala sie trzese
Super, super,super!
Asiula, jak zyjesz po wczorajszym? Widzisz Twoje toasty przyniosly skutek:-)
Aasiula, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Widziałam i pika...
Cala sie trzesekapturnica, kkisia, agp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:A widzicie..Mi ordynatorek zapisal wczorajw pizdu badan.Oczywiscie platne..U gina na nfz bez placenia mam zrobiopne czesc badan..Teraz jak tu skombinowac by zrobic ksero ich??Bo kurcze coby nie mowic mialabym juz kilka badan mniej do zrobienia a co za tym idzie kasa w keiszeni.Myslicie ze wkretka typu ,ze endokrynolog chcialby zobaczyc wyniki mojej morfologii moze dac efekt.A ja nie chce sie kluc niepotrzebnie ponownie..Ze gin uwierzy i pozwoli badania skserowac??
Kurde nie wiem co w poniedzialek wymyslic,.,A conajmniej 150zl by mi w kieszeni zostaloanna maria, Aasiula, Mega, Bozia3, paszczakin, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Widziałam i pika...
Cala sie trzesei oby tak do końca
Teraz czekamy na wieści od Elfika.anna maria, Aasiula, gretka, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Po co kombinować? Masz prawo wglądu do dokumentacji medycznej. Jedyne co musisz zrobić, to powiedzieć/napisać o kserokopie której dokumentacji Ci chodzi i odpłatnie wykonają te kserokopie. I nie musisz się tłumaczyć - chcesz i tyle.
Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Tak wiem , ze mam prawo Bo czesc kartotek juz mialam skserowane na wizyte do krakowa do kliniki.....Tylko tu chodzi mi o to zeby sie nie kapnął ginek na nfz ,że mam drugiego gina..Wiesz o co cho..
Aasiula, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Zawsze możesz powiedzieć, że chcesz mieć dokumentacje z przebiegu ciaży na pamiątkę
anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
Zosia, znalazłam na innym wątkuMoBo wrote:Info dla wszystkich wyspowiczek (UK) i nie tylko: Wczoraj na BBC two ogadalam dosc ciekawy program 'Morden times: The vikings are coming'
o samotnych kobietach pragnacych miec dziecko na wlasna reke i przechodzacych przez In Vitro. Nie jestem pewna ale to jest chyba seria odcinkow (do sprawdzenia!). Tu znalazlam youtube
https://www.youtube.com/watch?v=adYPArO3CEo
Poryczalam sie kilka razy!!!
Raz kiedys w zyciu rozpytrywalam te opcje i moze dlatego jest mi to tak bliskie sercu.
Wiesz, jakby Cię mąż nie chciał uszczęśliwić, to zawsze możesz sobie sama to szczęście narysowaćkapturnica, Aasiula, gretka, anna maria, Sabina, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny