35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
agp wrote:Tak to racja, tylko, ze od porodu, czyli jakieś 6 lat mam regularny @ co 24 dni, a teraz taki rozjazd i trochę mnie to zmartwiło, ale może próba tzw. "zaciążenia" działa na mój cykl, bo wątpię żeby jedzie witaminy b6 i magnezu coś tu zadziałały.
Dzięki Kapta. Bardzo się cieszę, na myśl o Twoim wielkim szczęściu pod serduchemAasiula, Sabina, gretka, kkisia, agp, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
peppapig wrote:Bry siedze w poczekalni jest opoznienie melduje sie za godzine
Pepek, trzymam za Was kciuki, Kegla i co się tylko da!Aasiula, gretka, kapturnica, Mega, kkisia, peppapig, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:juz spisalam..Mam prawie 3opakowania..Moge ci to zsypac do sloiczka jednego??Czy koniecznie chcesz kazdy osobno..Lepiej wyslac w jednym by mi bylo mowiac szczerze..Jesli ci to nie rpzeszkadza
malgos741, kapturnica, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Czekaj czekaj, Wy przy taśmie to dopiero będziecie mieć zapierdziel
przy Twixach nie ma to tamto
pękło jedno i tego się trzymajmy
Aasiula, Mega, Sabina, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Jesio jedno..Mam metformax 850mg Troche tego jest,, Zwracam sie do Pcowiczek Kce ktoras??
kapturnica, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Pepa trzymam
Zosia wszystkiego najlepszego no i spełnienia
Elfi tez trzymam mocno
A na mnie przyszło zwątpienie, rezygnacja i chęć poddania sie...dziwny cykl mam, brzuch mnie napierdziela jak gupi....echhh
Ale pewnie po weekendzie sie pozbieram do kupykapturnica, gretka, Aasiula, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Hmm, ja co prawda nie mam jeszcze nic takiego zleconego ale kto wie co będzie jak pójdę do innego gina. Jakby co to jestem chętna
Mi bardzo pomogla metformina w uzyskaniu owulki..
Natka_79 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mam jesio pare sztuk dong quai jakby ktoras chciala dorzuce..to sie bierze w 1szej fazie cyklu na endometrium i owulke
he he
kkisia, kapturnica, gretka, Sabina lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Mam jesio pare sztuk dong quai jakby ktoras chciala dorzuce..to sie bierze w 1szej fazie cyklu na endometrium i owulke
z instrukcja prosze
malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Za wszystkie które dziś do lekarza trzymie kciuki
Pepa, Elfi ...
Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017