35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:A ja siedzę i czekam na badania krwi. Glukoza-pikus. Buteleczka niewielka, maks jak plastikowy kubek, lekko cytrynowy napój, zmrozony, przez slomke-zero reakcji.
ps witam siękapturnica, paszczakin, gretka, kkisia, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
agp wrote:No to cóż, jutro zrobię sikańca, bo u nas na wsi,owszem pobiorą krew w sobotę, ale wyniki i tak będa w poniedziałek,a jak nic się @ nie urodzi po weekendzie to odwiedzę szanowną moją panią doktor... tylko, że byłam końcem września i wszystko było gitara ponoć.... Sory dziewczyny za dzisiejsze smęty i dzięki za każdą radę.
Nie wiesz tak naprawde kiedy mialas owulacje No i faza lutealna moze trwac przeciez 16dni ..A ty masz na dzien dzisiejszy 15 ty dzien i to po watpliwej w 13tym dniu..Spokojnie zrob test jutro..Jesli ujemny @ napewno przyjdzie..
Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Soo sie stanęło ?
moze tragedii nie ma ale cisnienie mi skoczylo
no na kogo mozna sie wkurwic w pierwszej kolejnosci- no na chlopa!!
dzisiaj wywoza smieci i wystawilam wieczorem przed drzwi wejsciowe i nie odstawil skad zabierajai kurna musialam sie ekstra ubierac(a sniegu ze 30 cm i oblodzenie)
Dzwonie za nim- bo myslalam ze jeszcze w garazu- to on nie zauwazyl(worek tak ustawiony, ze jak nie zrobil slalomu pod drzwiami to by by sie o niego potknal)
i jeszce mial czelnosc zwrocic mi uwage ze przeszkadzam mu w jezdzie w ciezkich warunkach!!
ale preludium smieciowe zaczelo sie wczoraj- i niech tylko wroci (tu bardzo wrazliwi na segregacje a ja mu tluke o tym i nic)
bedzie zjebka gigant
a tak sie cieszylam, ze wracam do zycia po wczorajszej migrenie.....
kapturnica, Aasiula, moremi, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:moze tragedii nie ma ale cisnienie mi skoczylo
dzisiaj wywoza smieci i wystawilam wieczorem przed drzwi wejsciowe i nie odstawil skad zabierajai kurna musialam sie ekstra ubierac(a sniegu ze 30 cm i oblodzenie)
Dzwonie za nim- bo myslalam ze jeszcze w garazu- to on nie zauwazyl(worek tak ustawiony, ze jak nie zrobil slalomu pod drzwiami to by by sie o niego potknal)
i jeszce mial czelnosc zwrocic mi uwage ze przeszkadzam mu w jezdzie w ciezkich warunkach!!
ale preludium smieciowe zaczelo sie wczoraj- i niech tylko wroci (tu bardzo wrazliwi na segregacje a ja mu tluke o tym i nic)
bedzie zjebka gigant
a tak sie cieszylam, ze wracam do zycia po wczorajszej migrenie.....Zawsze dziala
Aasiula, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:moze tragedii nie ma ale cisnienie mi skoczylo
bedzie zjebka gigant
a tak sie cieszylam, ze wracam do zycia po wczorajszej migrenie.....
Dzis moj zapomnial o smieciach i musialam wyskoczyc na dwor w szlafroku.
Aasiula lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ale przeciez na ten moment nie masz zadnej nieprawidlowosci przeciez ?
Nie wiesz tak naprawde kiedy mialas owulacje No i faza lutealna moze trwac przeciez 16dni ..A ty masz na dzien dzisiejszy 15 ty dzien i to po watpliwej w 13tym dniu..Spokojnie zrob test jutro..Jesli ujemny @ napewno przyjdzie..
Dzięki Kapta. Bardzo się cieszę, na myśl o Twoim wielkim szczęściu pod serduchemAasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
agp wrote:Tak to racja, tylko, ze od porodu, czyli jakieś 6 lat mam regularny @ co 24 dni, a teraz taki rozjazd i trochę mnie to zmartwiło, ale może próba tzw. "zaciążenia" działa na mój cykl, bo wątpię żeby jedzie witaminy b6 i magnezu coś tu zadziałały.
Dzięki Kapta. Bardzo się cieszę, na myśl o Twoim wielkim szczęściu pod serduchemgretka, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Niewiedziec czemu, 3 razy mi po obciążeniu krew badają, już pierwsze, po pół godziny za mną. Jeszcze 2 klucia i 1,5h tutaj.
Serce mi napierdziela jak po 7 kawach- myślę, że takiej ilości cukru nie wciągnęłam razem przez całą ciążę. Mój organizm nie przyzwyczajony, aż mnie telepie. Za godzinę pewnie zalicze zgonospiaczke.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 08:38
kapturnica, malgos741, kkisia, gretka, Aasiula, moremi, Mega, ComeToMeBaby, SolarPolar, gosia7122, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Niewiedziec czemu, 3 razy mi po obciążeniu krew badają, już pierwsze, po pół godziny za mną. Jeszcze 2 klucia i 1,5h tutaj.
Serce mi napierdziela jak po 7 kawach- myślę, że takiej ilości cukru nie wciągnęłam razem przez całą ciążę. Mój organizm nie przyzwyczajony, aż mnie telepie. Za godzinę pewnie zalicze zgonospiaczke.Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Organizm to nie maszyna ma prawo na przesuniecia..A czasem zwykla napinka czy stres juz dziala na dany cykl...
no wlasnie u mnie tez piekne wykresy a w tym miesiacu jakies hujumuju
no ale co zrobic? pewnych rzeczy sie nie przeskoczymoremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
kapturnica wrote:Malgos a Ty jak tam samopoczucie??
kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
paszczakin wrote:No właśnie, objawy juz jakieś?
Aasiula, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Niewiedziec czemu, 3 razy mi po obciążeniu krew badają, już pierwsze, po pół godziny za mną. Jeszcze 2 klucia i 1,5h tutaj.
Serce mi napierdziela jak po 7 kawach- myślę, że takiej ilości cukru nie wciągnęłam razem przez całą ciążę. Mój organizm nie przyzwyczajony, aż mnie telepie. Za godzinę pewnie zalicze zgonospiaczke.
wez nie strasz!
mnie nic nie bylo jak siedziala grzecznie na d... , ale po badaniu jak ruszylam spacerkiem do domu (800m) to juz o wlasnych silach nie doszlam
mam nadzieje ze masz cos do zjedzenia przy sobie?paszczakin, moremi, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
gretka