35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:4rano wstac? W dodatku w piątek? ??to powinno być karalne normalnie
A wogóle to dzien bry..Chyba dawno tak se spokojnie nie spałamPowinno być karalne to fakt, ale jak sie wcześnie być w domku i mieć czas i dla córci i dla monż, to cóż trzeba sie rankiem męczyć. Zazdroszczę tego spanka, ale już jutro też będę chrapać
kapturnica, Sabina, kkisia, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagp wrote:Dzień dobry dziewczyny
Jak dobrze, że już piątek, bo jutro jak zmierzę tempkę o 4.20 to z powrotem przytulę się do swego monż i smacznie zasnę
Piątek i wstawanie to już jest Martyrologia
Kapta bardzo gratuluję
Reni pierwszy punkt testu zrobiony: standard ołówek - cóż Tereski, ołówek niestandardowy mam czym odetchnąćMusisz sama zdecydować gdzie mnie zapisać, ale sprawiedliwie
bo moim skromny zdaniem spełniam wymagania na jedną i drugą stronę (ne było mowy o wymiarach "ołówka".
Przyznaję se bez bicia, wczoraj ciężki dzień miałam w pracy, a potem z Natką na karate i tak zleciało (pierwszy raz dziś walczyła z pancerzyku, oj jak skopała dupkę koledze swojemu. Nadrobię Was dzisiaj, przynajmniej z wczorajszego dnia
Ciśnienie mi nie schodzi, bo chyba stres rozregulował mi totalnie cykl w tym miesiącuZerkniecie w wolnej chwili dobre duszki lekarki i coś doradzicie, bo chyba mnie potrzepie ;-( Spadam się szykować do pracy
Miłego dzionka kochanekapturnica, BISCA, kkisia, Aasiula, moremi, Mega, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyQźwa, Qźwa, Qźwa. Ja wiedziałam że tak będzie, ale nie, bo ja musiałam, bo mi się chciało, więc najadłam się w nocy kiełbachy i teraz mam zgagulca cholernego. I tak będzie czort wie do której godziny :'(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 07:20
Sabina, Mega, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Witam się z rańca, coś ostatnio ciężko mi Was nadrobić. Kapta moje gratujelszon
Powiem Ci ,ze dawno tylu nerwów nie zjadłam co wczoraj czekajac na wizyte..Jeszcze była obsuwa czasowa..Myślałam,że zejde na zawał.Była ze mną moja mamuska , sama udawała chojraka a później sie popłakała
Dorka1979, agp, malgos741, kkisia, Aasiula, Mega, Bursztyn, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Qźwa, Qźwa, Qźwa. Ja wiedziałam że tak będzie, ale nie, bo ja musiałam, bo mi się chciało, więc najadłam się w nocy kiełbachy i teraz mam zgagulca cholernego. I tak będzie czort wie do której godziny :'(
Może jakiś rumianek wypij, tylko nie miętę!Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Qźwa, Qźwa, Qźwa. Ja wiedziałam że tak będzie, ale nie, bo ja musiałam, bo mi się chciało, więc najadłam się w nocy kiełbachy i teraz mam zgagulca cholernego. I tak będzie czort wie do której godziny :'(
Dorka1979, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dzie dzieNki
Powiem Ci ,ze dawno tylu nerwów nie zjadłam co wczoraj czekajac na wizyte..Jeszcze była obsuwa czasowa..Myślałam,że zejde na zawał.Była ze mną moja mamuska , sama udawała chojraka a później sie popłakała
Dla mnie to takie nieprawdopodobne, że nawet nie potrafię sobie wyobrazić, żeby mogło mnie coś takiego spotkać, z miejsca trup by ze mnie byłiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Dla mnie to takie nieprawdopodobne, że nawet nie potrafię sobie wyobrazić, żeby mogło mnie coś takiego spotkać, z miejsca trup by ze mnie był
Spotka spotka..KażdąDorka1979, Margolcia88, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dzie dzieNki
Ał, skurczyk mnie złapał.BISCA, kapturnica, gretka, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny