X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    4rano wstac? W dodatku w piątek? ??to powinno być karalne normalnie :)
    A wogóle to dzien bry..Chyba dawno tak se spokojnie nie spałam :)
    Ja już w pracy moja droga :-) Powinno być karalne to fakt, ale jak sie wcześnie być w domku i mieć czas i dla córci i dla monż, to cóż trzeba sie rankiem męczyć. Zazdroszczę tego spanka, ale już jutro też będę chrapać ;-)

kapturnica, Sabina, kkisia, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    Dzień dobry dziewczyny :-) Jak dobrze, że już piątek, bo jutro jak zmierzę tempkę o 4.20 to z powrotem przytulę się do swego monż i smacznie zasnę :-) Piątek i wstawanie to już jest Martyrologia :-(
    Kapta bardzo gratuluję :-)
    Reni pierwszy punkt testu zrobiony: standard ołówek - cóż Tereski, ołówek niestandardowy mam czym odetchnąć ;-) Musisz sama zdecydować gdzie mnie zapisać, ale sprawiedliwie :-) bo moim skromny zdaniem spełniam wymagania na jedną i drugą stronę (ne było mowy o wymiarach "ołówka".
    Przyznaję se bez bicia, wczoraj ciężki dzień miałam w pracy, a potem z Natką na karate i tak zleciało (pierwszy raz dziś walczyła z pancerzyku, oj jak skopała dupkę koledze swojemu ;-). Nadrobię Was dzisiaj, przynajmniej z wczorajszego dnia ;-)
    Ciśnienie mi nie schodzi, bo chyba stres rozregulował mi totalnie cykl w tym miesiącu :-( Zerkniecie w wolnej chwili dobre duszki lekarki i coś doradzicie, bo chyba mnie potrzepie ;-( Spadam się szykować do pracy
    Miłego dzionka kochane :-)
    Agp proponuję jeśli Cię to stresuje to zrobić testa, bo to 15 dpo więc jeśli ciążą to już przynajmniej cień cienia będzie. Za to Ci nikt w pysk nie da a spokojna będziesz.

kapturnica, BISCA, kkisia, Aasiula, moremi, Mega, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rańca, coś ostatnio ciężko mi Was nadrobić. Kapta moje gratujelszon <3

kapturnica, Sabina, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff, wreszcie, doczytałam do tej strony, ale mi się wszystko pomieszało :(
    Dzień dobry.
    Kapturnicy - życzenia serduszkowe :)
    Zosi - życzenia urodzinowe :)

Dorka1979, kapturnica, Sabina, kkisia, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qźwa, Qźwa, Qźwa. Ja wiedziałam że tak będzie, ale nie, bo ja musiałam, bo mi się chciało, więc najadłam się w nocy kiełbachy i teraz mam zgagulca cholernego. I tak będzie czort wie do której godziny :'(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 07:20

Sabina, Mega, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Witam się z rańca, coś ostatnio ciężko mi Was nadrobić. Kapta moje gratujelszon <3
    Dzie dzieNki :) Powiem Ci ,ze dawno tylu nerwów nie zjadłam co wczoraj czekajac na wizyte..Jeszcze była obsuwa czasowa..Myślałam,że zejde na zawał.Była ze mną moja mamuska , sama udawała chojraka a później sie popłakała :)

Dorka1979, agp, malgos741, kkisia, Aasiula, Mega, Bursztyn, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Qźwa, Qźwa, Qźwa. Ja wiedziałam że tak będzie, ale nie, bo ja musiałam, bo mi się chciało, więc najadłam się w nocy kiełbachy i teraz mam zgagulca cholernego. I tak będzie czort wie do której godziny :'(

Może jakiś rumianek wypij, tylko nie miętę!

Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    cierp ciało jak sie kiełbache chciało XD

Dorka1979, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzie dzieNki :) Powiem Ci ,ze dawno tylu nerwów nie zjadłam co wczoraj czekajac na wizyte..Jeszcze była obsuwa czasowa..Myślałam,że zejde na zawał.Była ze mną moja mamuska , sama udawała chojraka a później sie popłakała :)

Dla mnie to takie nieprawdopodobne, że nawet nie potrafię sobie wyobrazić, żeby mogło mnie coś takiego spotkać, z miejsca trup by ze mnie był :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Dla mnie to takie nieprawdopodobne, że nawet nie potrafię sobie wyobrazić, żeby mogło mnie coś takiego spotkać, z miejsca trup by ze mnie był :)
    A ja niby 2gi raz w ciazy a wierzyc nie moge ;)
    Spotka spotka..Każdą :)

Dorka1979, Margolcia88, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    A juz myslalam, ze o tej porze nikt nie napisze.

Milego dnia Agp:-)
    A widzisz..Wszystkiego najlepszego :)

Dorka1979, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Zośka wszystkiego najlepszego :)

Dorka1979, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pamiętam jak to było tylko miałam o tyle lepiej, że byłam umówiona na konkretną godzinę i o tej godzinie weszłam, więc nie czekałam. Ja to jeszcze do tego stresa miałam jeszcze dodatkowo ciekawość jak ten konował się wytłumaczy z tego że jednak jestem w ciąży.
    Ał, skurczyk mnie złapał.

BISCA, kapturnica, gretka, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Może jakiś rumianek wypij, tylko nie miętę!
    A mięta nie pomaga?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś gdzieś czytałam, żeby przy zgadze absolutnie nie pić mięty

Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    cierp ciało jak sie kiełbache chciało XD
    Pogadamy za jakieś 5-6 miesięcy czy bedziesz taką cwaniarą, ja już za niedługo pozbędę się zgagi Łahahaha ;)

kapturnica, Aasiula, Mega, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego naj dla solenizantek i tych które zyczeń potrzebują do tego aby dobrze dzień rozpocząć ;-)

Margolcia88, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i tradycyjnie póki jeszcze mogę, idę spać, może mnie głowa przestanie boleć.

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za zyczenia:-)

Kapto, wyobrazam sobie Twoj wczorajszy stres a potem to wspaniale uczucie-wszechogarniajacego szczescia.

Dorka1979, kapturnica, kkisia, Sabina, Aasiula, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry,

Zofia wszystkiego najlepszego :-)
    Kapta, gratulacje !
    Aasiula, dzieki za pamiec w toascie

Dorka, skurczyk powiadasz.......;-)

Milego piatku

Dorka1979, kapturnica, kkisia, Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
‹‹ 7136 7137 7138 7139 7140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ