X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no ale przynajmniej już wiadomo jak to działa...może komus się przyda na zaś, że jak będzie przy okazji w innym mieście - to można podejść i w 5 minut wyrobić sobie kartę.
    Tyle ze chyba nie dostanie sie karty bez zrobienia pierwszego badania w danym miejscu..Nie wiem tego ale mi dawala jak robilam 1szy raz tam

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszcza...ja też wolę ksylitol....żeby tylko cena nie zabijała...

Aasiula, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A widzicie..Mi ordynatorek zapisal wczorajw pizdu badan.Oczywiscie platne..U gina na nfz bez placenia mam zrobiopne czesc badan..Teraz jak tu skombinowac by zrobic ksero ich??Bo kurcze coby nie mowic mialabym juz kilka badan mniej do zrobienia a co za tym idzie kasa w keiszeni.Myslicie ze wkretka typu ,ze endokrynolog chcialby zobaczyc wyniki mojej morfologii moze dac efekt.A ja nie chce sie kluc niepotrzebnie ponownie..Ze gin uwierzy i pozwoli badania skserowac??
    Kurde nie wiem co w poniedzialek wymyslic,.,A conajmniej 150zl by mi w kieszeni zostalo
    Ale
    Co za problem. Ja tak ustawilam swojego prywatnego lekarza ktory u siebie rowniez pobieral krew i zlecal full badan ze mu powiedzialam ze czesc bede robila u swojego gina na nfz a czesc u niego. Nie mial nic przeciwko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik ?
    <3

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Moze w ciONzy jezdes?;D
    nie nie, ja tak mam od conajmniej kilku miesięcy.
    muszę spać z 10 godzin, rozumiecie?! szok

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ale
    Co za problem. Ja tak ustawilam swojego prywatnego lekarza ktory u siebie rowniez pobieral krew i zlecal full badan ze mu powiedzialam ze czesc bede robila u swojego gina na nfz a czesc u niego. Nie mial nic przeciwko.
    Ale ja z ginem prywatnie nie mam problemu..On wie ,ze chodzilam na nfz do tej pory .Chodzi mi tylko o zrobienie ksera badan u gina na nfz tak ,zeby on sie nie domyslil ,ze mam ginekologa prywatnie.. Nie chce by sie zrobil kwas Juz i tak kiedys krecil nosem jak zrobilam laparo u innego..Wiesz takie podwazenie jego autorytetu..Nie powiem mu ,ze mam drugiego lekarza prywatnie bo moze mi powiedziec ,ze skoro zdecydowalam sie na gina prywatnego to co robie u niego ehh

SolarPolar, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    To do Bursztynka na kozetkę[/QUOTE

A długie terminy na taką kozetkę? ;-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisalam do niej ale cisza..Albo sie przeciągło albo nie wiem juz..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwie sie ze umpanstwowcow nie oddaja badan pacjentowi? Jak ostatnio bylam u endokrynolog to oddala mi badania a wyniki zapisala w karcie. Ale fakt popros go ze wzgledu na wizyte u endokrynologa.

Bozia3, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lejdis

U nas szary dzien z resztkami sniegu. Dotarlo do mnie ze za 3 tyg. przeprowadzka do nowgo domu o.O

Pepka, strasznie sie ciesze, mam nadzieje ze to koniec stresow <3
    Elfik, trzymam ciagle kciuki
    Asiula, piekne toasty!
    Zoska, spelnienia marzen
    Iwcia, brava, zuch dziewczyna!

kapturnica, Sabina, kkisia, Aasiula, Bozia3, SolarPolar, paszczakin, gosia7122, Mega, megan8, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Dziwie sie ze umpanstwowcow nie oddaja badan pacjentowi? Jak ostatnio bylam u endokrynolog to oddala mi badania a wyniki zapisala w karcie. Ale fakt popros go ze wzgledu na wizyte u endokrynologa.
    Wiesz nie wiem jakby zareagowal gdybym powiedziala szczerze ..Rownie dobrze moglby powiedziec ,ze nie ma problemu..Ale raczej obstawiam foch i koniec dobrych relacji..A ja jednak licze na zmniejszenie sobie czesci kosztow nawet jesli chodzi o recepty No i przede wszystkim o badanai prenatalne..

malgos741 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:

A długie terminy na taką kozetkę? ;-)

Zapisy na 2020 r, ogromne przeladowanie jest ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 11:58

kapturnica, moremi, Aasiula, Bozia3, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Melduje sie
    Ale niestety nie mam sily na skrobanie - przepraszam :-(
    Milego dnia zycze

anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, od wczoraj jestem z małym w szpitalu, zabrało nas pogotowie, Tomus sie dusił i odlatywał....:( był szary na buzi, myslałam że oszaleje
    wpadlam tylko na chwile do domu sie kimnąć, Marek z nim siedzi, dostaje tlen i inhalacje, płucka ma czyste, dzis go ordynator badał

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    hej, od wczoraj jestem z małym w szpitalu, zabrało nas pogotowie, Tomus sie dusił i odlatywał....:( był szary na buzi, myslałam że oszaleje
    wpadlam tylko na chwile do domu sie kimnąć, Marek z nim siedzi, dostaje tlen i inhalacje, płucka ma czyste, dzis go ordynator badał
    Ewa, przytulam mocno <3
    sytuacja w miare opanowana, mam nadzieje? Co lekarz powiedzial?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 12:00

Heretyczka lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Oj :( zdrowia dla synka a Wam dużo sił. Współczuje tego stresu...

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ewa, przytulam mocno <3
    sytuacja w miare opanowana, mam nadzieje? Co lekarz powiedzial?
    że u zdrowych dzieci to zajmuje pare dni w szpitalu a u zespołowców zazwyczaj dłużej....zobaczymy, jezeli mu sie saturacja poprawi to go wypuszczą, trzymamy mu tlen przy buzi bo nie toleruje maski na twarzy

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa oby Mały szybko poczuł się lepiej <3 zdrowka dla niego i siły dla Was <3

Heretyczka, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, zdrówka dla Tuptusia i Wam dużo siły <3

Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa Ściskam Ciebie i Tupka <3
    Zdrowia

‹‹ 7146 7147 7148 7149 7150 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ