35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:no ale przynajmniej już wiadomo jak to działa...może komus się przyda na zaś, że jak będzie przy okazji w innym mieście - to można podejść i w 5 minut wyrobić sobie kartę.
-
kapturnica wrote:A widzicie..Mi ordynatorek zapisal wczorajw pizdu badan.Oczywiscie platne..U gina na nfz bez placenia mam zrobiopne czesc badan..Teraz jak tu skombinowac by zrobic ksero ich??Bo kurcze coby nie mowic mialabym juz kilka badan mniej do zrobienia a co za tym idzie kasa w keiszeni.Myslicie ze wkretka typu ,ze endokrynolog chcialby zobaczyc wyniki mojej morfologii moze dac efekt.A ja nie chce sie kluc niepotrzebnie ponownie..Ze gin uwierzy i pozwoli badania skserowac??
Kurde nie wiem co w poniedzialek wymyslic,.,A conajmniej 150zl by mi w kieszeni zostalo
Co za problem. Ja tak ustawilam swojego prywatnego lekarza ktory u siebie rowniez pobieral krew i zlecal full badan ze mu powiedzialam ze czesc bede robila u swojego gina na nfz a czesc u niego. Nie mial nic przeciwko. -
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Ale
Co za problem. Ja tak ustawilam swojego prywatnego lekarza ktory u siebie rowniez pobieral krew i zlecal full badan ze mu powiedzialam ze czesc bede robila u swojego gina na nfz a czesc u niego. Nie mial nic przeciwko.SolarPolar, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lejdis
U nas szary dzien z resztkami sniegu. Dotarlo do mnie ze za 3 tyg. przeprowadzka do nowgo domu
Pepka, strasznie sie ciesze, mam nadzieje ze to koniec stresow
Elfik, trzymam ciagle kciuki
Asiula, piekne toasty!
Zoska, spelnienia marzen
Iwcia, brava, zuch dziewczyna!kapturnica, Sabina, kkisia, Aasiula, Bozia3, SolarPolar, paszczakin, gosia7122, Mega, megan8, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Dziwie sie ze umpanstwowcow nie oddaja badan pacjentowi? Jak ostatnio bylam u endokrynolog to oddala mi badania a wyniki zapisala w karcie. Ale fakt popros go ze wzgledu na wizyte u endokrynologa.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej, od wczoraj jestem z małym w szpitalu, zabrało nas pogotowie, Tomus sie dusił i odlatywał....
był szary na buzi, myslałam że oszaleje
wpadlam tylko na chwile do domu sie kimnąć, Marek z nim siedzi, dostaje tlen i inhalacje, płucka ma czyste, dzis go ordynator badał -
Heretyczka wrote:hej, od wczoraj jestem z małym w szpitalu, zabrało nas pogotowie, Tomus sie dusił i odlatywał....
wpadlam tylko na chwile do domu sie kimnąć, Marek z nim siedzi, dostaje tlen i inhalacje, płucka ma czyste, dzis go ordynator badał
sytuacja w miare opanowana, mam nadzieje? Co lekarz powiedzial?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 12:00
Heretyczka lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:hej, od wczoraj jestem z małym w szpitalu, zabrało nas pogotowie, Tomus sie dusił i odlatywał....
wpadlam tylko na chwile do domu sie kimnąć, Marek z nim siedzi, dostaje tlen i inhalacje, płucka ma czyste, dzis go ordynator badałzdrowia dla synka a Wam dużo sił. Współczuje tego stresu...
Heretyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Ewa, przytulam mocno
sytuacja w miare opanowana, mam nadzieje? Co lekarz powiedzial? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny