35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:hej, od wczoraj jestem z małym w szpitalu, zabrało nas pogotowie, Tomus sie dusił i odlatywał....
był szary na buzi, myslałam że oszaleje
wpadlam tylko na chwile do domu sie kimnąć, Marek z nim siedzi, dostaje tlen i inhalacje, płucka ma czyste, dzis go ordynator badałHeretyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:hej, od wczoraj jestem z małym w szpitalu, zabrało nas pogotowie, Tomus sie dusił i odlatywał....
wpadlam tylko na chwile do domu sie kimnąć, Marek z nim siedzi, dostaje tlen i inhalacje, płucka ma czyste, dzis go ordynator badał
Nie mam czasu pisać, ale Tobie napiszę, że modlę się w intencji Twojego synka.
Kapta gratuluje serduszka i oby dalej było tak super, Peppa za Ciebie babo szczególnie trzymam kciuki :-)Elfiku i Dorbie
o Was też pamiętam.
Ogólnie wszystkie Was pozdrawiam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 12:32
Aasiula, Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:hej, od wczoraj jestem z małym w szpitalu, zabrało nas pogotowie, Tomus sie dusił i odlatywał....
wpadlam tylko na chwile do domu sie kimnąć, Marek z nim siedzi, dostaje tlen i inhalacje, płucka ma czyste, dzis go ordynator badał
O Boze. Zdrowia dla Tomusia a dla Was duzo sily.mamatrojki80, Heretyczka lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:że u zdrowych dzieci to zajmuje pare dni w szpitalu a u zespołowców zazwyczaj dłużej....zobaczymy, jezeli mu sie saturacja poprawi to go wypuszczą, trzymamy mu tlen przy buzi bo nie toleruje maski na twarzy
wspieram Was wirtualniemamatrojki80, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
Bursztyn....a dlaczego Ty się do nas odwróciłaś dupą - he? I jak długo to jeszcze potrwa...ja się pytam....
Tatuś Freud by się kurna mocno nad Tobą zastanowił...Ci powiem...Bursztyn, mamatrojki80, Aasiula, kkisia, moremi, malgos741, gosia7122, Mega, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Zapisy na 2020 r, ogromne przeladowanie jest
jakoś ten rok mnie prześladuje (2020), wczoraj jak byłam z małą na karate, to moja kumpela, która w restauracji pracuje mówiła, że teraz ludzie przy chrzcinach juz zamawiają sale na komunie
i właśnie wspomniała coś, że rok 2020 mają już w okresie komunijnym obstawiony
Nieźle co?
No, ale tak po znajomości (co prawda początkowej, ale już jakaś jest co nie) termin uda się przyspieszyć... plisssss
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam piątkowo.
Pepa
Ewa- przykro mi- wiem co przeżywasz
Zosia-z okazji urodzin
Reszcie dziewczyn- miłego dniagretka, mamatrojki80, Bursztyn, Aasiula, Zofia8, kkisia, agp, malgos741, ComeToMeBaby, gosia7122, Heretyczka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:O Boze. Zdrowia dla Tomusia a dla Was duzo sily.
Zosia, dla Ciebie szczególne życzenia z okazji urodzin, nie daj sobie wmówić, że jesteś za stara na dzieckorok temu moja sąsiadka 45 letnia urodziła córkę (i to nie są jakieś fantastyczne opowieści dla poprawy nastroju tylko prawda, jest to jej 1 dziecko, ale wspomagała się medycznie).
Bozia3, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
agp wrote:Rany Boskie
jakoś ten rok mnie prześladuje (2020), wczoraj jak byłam z małą na karate, to moja kumpela, która w restauracji pracuje mówiła, że teraz ludzie przy chrzcinach juz zamawiają sale na komunie
i właśnie wspomniała coś, że rok 2020 mają już w okresie komunijnym obstawiony
Nieźle co?
No, ale tak po znajomości (co prawda początkowej, ale już jakaś jest co nie) termin uda się przyspieszyć... plisssss
a co Ci dolega? jakie symtomy?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn....a dlaczego Ty się do nas odwróciłaś dupą - he? I jak długo to jeszcze potrwa...ja się pytam....
Tatuś Freud by się kurna mocno nad Tobą zastanowił...Ci powiem...
ja w zadumie i modlitwie jestem pograzona... nad forum
ale omowilam to juz z Zygmuntem, powiedzial ze wcale mi sie nie dziwiAasiula, Bozia3, Reni, kkisia, moremi, gosia7122, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Zosia, dla Ciebie szczególne życzenia z okazji urodzin, nie daj sobie wmówić, że jesteś za stara na dziecko
rok temu moja sąsiadka 45 letnia urodziła córkę (i to nie są jakieś fantastyczne opowieści dla poprawy nastroju tylko prawda, jest to jej 1 dziecko, ale wspomagała się medycznie).
Dziekuje i prosze Cie o modlitwe w mojej intencji.
mamatrojki80, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8