35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagp wrote:przedwczoraj 36,8; wczoraj spadło 36,60, dziś mam to samo 36,60; mierzę po raz pierwszy wiec mam tak z jednym miejscu po przecinku. Masakra jakaś
A czy w sznownym kręgu koleżanek jest jakiś lekarz psychiatra?!, bo dziś to chyba by mi sie przydał
Kiepski dzien się zapowiada ehhh
dobra już nie smęcę, spadam cos w pracy podziałać może mi się chociaż część półkuli zresetuje.
kapturnica, Aasiula, moremi, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jak miło wrócić do starych nałogów prawda? Tego nigdy się nie zapomina....
eee, nieee..
ja tam wole ksylitol, bez tych jazd energia-spanie..
ale mnie gretka nastraszyla, ze mnie moze sieknac po drodze, wiec wepchnelam w siebie od razu ciastko, po drodzeBozia3, Aasiula, moremi, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ey Bozia ale jesli ja robilam sama zawsze w gorlicach i mialam wyniki na stronie nowego sacza..A przychodnia wysyla do tarnowa..tO NA TARNOWIE CHYBA MUSZE SZZKAC..nA SACZU NIE MAM WYNIKOW NIESTETY
-
Kapta to może spróbuj - jak radzi Paszcza....jeśli nie masz daleko to podjedź do diagnostyki i zapytaj jak masz to sprawdzić - albo niech oni CI na miejscu to wydrukują lub wyślą mailem. U nich na bank masz wgląd we wszystkie badania, ktore robiłaś
Aasiula lubi tę wiadomość
-
Fajna rada ale w przypadku diagnostyki kazda karta przyporzadkowana jest do danego miasta tylko
Musialabym dymac do ktoregos z labolatoriow w tarnowie..A punktow jest kilka..Mija sie to kurna z celem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 11:22
-
Aasiula wrote:Bardzo dobrze
o 7:30 juz bylam biegac
jakbym ja chciała mieć tyle energii...
żeby wogóle wstać o tej godzinie na przykład...
zastanawiam sie co mi jest.Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:to uderz do labu, ze "co jest kurde"!
W moim miescie jest tzw punkt pobran nie labolatorium..I tam sa tylko wyniki z pobrania u nich..Nie ma jednej bazy dla jednej osoby na caly kraj w diagnostyce..Kazda karta niestety nie dziala na kazde miejsceA szkoda
-
kapturnica wrote:Fajna rada ale w przypadku diagnostyki kazda karta przyporzadkowana jest do danego miasta tylko
Musialabym dymac do ktoregos z labolatoriow w tarnowie..A punktow jest kilka..Mija sie to kurna z celem
ja bym do nich zadzwonila i zapytala.. po co komplikowac..Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:eee, nieee..
ja tam wole ksylitol, bez tych jazd energia-spanie..
ale mnie gretka nastraszyla, ze mnie moze sieknac po drodze, wiec wepchnelam w siebie od razu ciastko, po drodze
ja nie chcialam straszyc tylko ostrzec, bo sama nie spodziewalam sie takich atrakcjipaszczakin lubi tę wiadomość
gretka -
Dobra juz wem wsio..Mianowicie kazda karta jest przyporzadkowana do danego okregu..WIec nie zadziala na inne miasto niestety..Zebym mogla miec dostep do wynikow badan wyslanych do tarnowa musialabym miec wyrobiona karte na tarnow..Wtedy bym widziala wyniki..Takze dobrze wiedziec na przyszlosc..Chujnia ,ze akurat diagnostyka nie ma wspolnej bazy na cala siatke labolatoriow..Bo wtedy na jeden pesel mialoby sie zrobione gdziekolwiek sie chce..A tak bezsens
Bozia3, Aasiula, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dobra juz wem wsio..Mianowicie kazda karta jest przyporzadkowana do danego okregu..WIec nie zadziala na inne miasto niestety..Zebym mogla miec dostep do wynikow badan wyslanych do tarnowa musialabym miec wyrobiona karte na tarnow..Wtedy bym widziala wyniki..Takze dobrze wiedziec na przyszlosc..Chujnia ,ze akurat diagnostyka nie ma wspolnej bazy na cala siatke labolatoriow..Bo wtedy na jeden pesel mialoby sie zrobione gdziekolwiek sie chce..A tak bezsens
kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość