X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no uwaga mam petardę

"Dziewczyny zawsze się nad tym zastanawiałam: Niestety jeszcze nie mam dzieci i nie widziałam na "żywo: pozytywnego wyniku testu ciążowego. Powiedzcie mi czy jak testujecie to kreska pozytywna pojawia się od razu po przesunięciu się linii moczu czy na pozytywny wynik musiałyście chwile czekać i potem nabierał mocy??? "

aż sie prosi, żeby zapytać się czy czytała ulotkę
    Moze nie umie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 13:26

moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula ja mam tempke ponad 37 i@ się zaczyna.

Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Asiula ja mam tempke ponad 37 i@ się zaczyna.
    A ten test ovu wyszedl mi pozytywny :/

Edit;
    Hormony mnie rozpieprzaja :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 13:29

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 22:13

Aasiula, moremi, gosia7122, kapturnica, malgos741, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Simba, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    chce mi się płakać!
    Kapta i to Twoja wina!
    znowu tam wlazłam i nie mogę
    czy ciąża i poród tak bardzo niszczy psychę?
    te dzidziusie, fasoleczki, brzusie..te zdrobnienia
    laska przedstawia swoją córkę Nelciuszkę

A po co tam łazisz? masochistka czy co?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 13:32

moremi, gosia7122, kapturnica, Mega, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .
    mamatrojki80 wrote:
    A po co tam łazisz? masochistka czy co?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 22:13

nick nieaktualny, Aasiula, gosia7122, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    bo mnie kapta napuściła
    dobrze, że mam Was!.. to jak coś, to mnie poprowadzicie w stronę światła okiej?
    Paszczu ja z Tobą do 18 mojego drugiego będę tu siedzieć!

Podam Ci pomocną dłoń... a ja ma pytanko ;-) dziś rano jak łykałam tabletkę to miałam odruch wymiotny...nigdy tak nie miałam, jezdem już w cionży?

To tak, żeby się konwencji trzymać....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 13:36

Aasiula, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, gosia7122, kapturnica, Parka, Mega, mysza1975, Niuta, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Podam Ci pomocną dłoń... a ja ma pytanko ;-) dziś rano jak łykałam tabletkę to miałam odruch wymiotny...nigdy tak nie miałam, jezdem już w cionży?

Wiesz co ja chyba TEZ bo nie moglam zapiac spodni
    Brzuszek mi rosnie :/
    Jezdem w ciONzy ?? :0
    Hyhyhy bo sie zaraz pozygam normalnie hyhyhy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 13:39

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, Parka, Mega, Niuta, nick nieaktualny, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Wiesz co ja chyba TEZ bo nie moglam zapiac spodni
    Brzuszek mi rosnie :/
    Jezdem w ciONzy ?? :0

Nie tylko utyłaś ;-)

Reni, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może tak być
    na wszelki wypadek przetrzyj się zużytymi gaciami, żeby nie zapeszyć ;-)
    mamatrojki80 wrote:

nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, Aasiula, moremi, gosia7122, kapturnica, Mega, mysza1975, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Nie tylko utyłaś ;-)
    Cholera a już myslalam że fasolineczka rosnie;)
    A moze zrobie focie I zobaczycie brzunio

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, moremi, gosia7122, kapturnica, Parka, Mega, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestescie niemozliwe hahahahahah :D :D :D

aa powiem Wam normalnie pekamy u nas ze smiechu mieszkam w bloku 3 rok i nasza sasiadka z góry praktycznie kazdego dnia ubija kotlety na obiad,ze im sie one nie znudza :P :P :P
    no chyba codziennie około południa nie wbija gwożdzi :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 13:44

Aasiula, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, moremi, gosia7122, kapturnica, caffe, Mega, megan8, Niuta, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dosyc jaj bo naprawde puszcze pawia :0

nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Cholera a już myslalam że fasolineczka rosnie;)
    A moze zrobie focie I zobaczycie brzunio

a wpierdolik chcesz? ;-)

nick nieaktualny, Aasiula, moremi, gosia7122, kapturnica, Mega, iwcia77, Simba, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha i doczekał się eskpert własnego wątku ;-)

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/denerwuje-mnie-ten-eskpert,6121,1.html

Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    a wpierdolik chcesz? ;-)
    Młaaaaa ? Hyhyhyhy ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 13:47

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to na pewno kotlety?
    widujesz jej faceta?
    inessa wrote:
    Jestescie niemozliwe hahahahahah :D :D :D

aa powiem Wam normalnie pekamy u nas ze smiechu mieszkam w bloku 3 rok i nasza sasiadka z góry praktycznie kazdego dnia ubija kotlety na obiad,ze im sie one nie znudza :P :P :P
    no chyba codziennie około południa nie wbija gwożdzi :P

nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze wiesz jej facet pracuje w Niemczech i raz na jakis czas tu zjeżdża ale juz Go od swiat nie widziałam i nie słyszałam :P ( bo oni sie bardzo "kochaja" az do krwi czasami ) to moze ??!!! hhmhmhmhhm

Reni, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, gosia7122, kapturnica, caffe, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ha z innej mańki
    Co myslicie o testach ovu na sline ?t

http://www.tester-owulacyjny-afrodyta.pl/jak-uzywac-afrodyta-test-owulacyjny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 14:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Nie ma się co śmiać, z brzuchów. W każdym razie ogólnie:) Rok temu byłam na warsztatach z laską, której się wpadło z 4 dzieckiem. Wtedy nasze dzieciaki miały po 7 miesięcy. Jak zobaczyłam jej brzuch (ubrany), ciążowy, bo niżej, to oceniłam na oko na 6 miesiąc i mało mi głowa nie wybuchła, jak liczyłam, czy zaszła w ciąże jeszcze przed urodzeniem, czy już po... A okazało się, że była w 3 miesiącu. A kobitka drobna i szczupła.
    To fakt, ze różnie się ten brzuch pokazuje. Ja mam wrażenie, że u mnie widać bardzo. Ale pokazywać tluszczyk jako ciążowy, fuj.

Aasiula, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 7244 7245 7246 7247 7248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ