35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:no uwaga mam petardę
"Dziewczyny zawsze się nad tym zastanawiałam: Niestety jeszcze nie mam dzieci i nie widziałam na "żywo: pozytywnego wyniku testu ciążowego. Powiedzcie mi czy jak testujecie to kreska pozytywna pojawia się od razu po przesunięciu się linii moczu czy na pozytywny wynik musiałyście chwile czekać i potem nabierał mocy??? "
aż sie prosi, żeby zapytać się czy czytała ulotkęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 13:26
moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:chce mi się płakać!
Kapta i to Twoja wina!
znowu tam wlazłam i nie mogę
czy ciąża i poród tak bardzo niszczy psychę?
te dzidziusie, fasoleczki, brzusie..te zdrobnienia
laska przedstawia swoją córkę Nelciuszkę
A po co tam łazisz? masochistka czy co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 13:32
moremi, gosia7122, kapturnica, Mega, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
.mamatrojki80 wrote:A po co tam łazisz? masochistka czy co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 22:13
inessa, Aasiula, gosia7122, kapturnica, Mega, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:bo mnie kapta napuściła
dobrze, że mam Was!.. to jak coś, to mnie poprowadzicie w stronę światła okiej?
Paszczu ja z Tobą do 18 mojego drugiego będę tu siedzieć!
Podam Ci pomocną dłoń... a ja ma pytankodziś rano jak łykałam tabletkę to miałam odruch wymiotny...nigdy tak nie miałam, jezdem już w cionży?
To tak, żeby się konwencji trzymać....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 13:36
Aasiula, Reni, inessa, dorbie, moremi, gosia7122, kapturnica, Parka, Mega, mysza1975, Niuta, kkisia, Arwena, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Podam Ci pomocną dłoń... a ja ma pytanko
dziś rano jak łykałam tabletkę to miałam odruch wymiotny...nigdy tak nie miałam, jezdem już w cionży?
To tak, żeby się konwencji trzymać....
Brzuszek mi rosnie
Jezdem w ciONzy ?? :0
Hyhyhy bo sie zaraz pozygam normalnie hyhyhyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 13:39
mamatrojki80, inessa, dorbie, moremi, kapturnica, Parka, Mega, Niuta, kkisia, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
może tak być
na wszelki wypadek przetrzyj się zużytymi gaciami, żeby nie zapeszyćmamatrojki80 wrote:Podam Ci pomocną dłoń... a ja ma pytankodziś rano jak łykałam tabletkę to miałam odruch wymiotny...nigdy tak nie miałam, jezdem już w cionży?
To tak, żeby się konwencji trzymać....mamatrojki80, inessa, gretka, Aasiula, moremi, gosia7122, kapturnica, Mega, mysza1975, kkisia, Arwena, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Nie tylko utyłaś
A moze zrobie focie I zobaczycie brzunioinessa, mamatrojki80, Reni, Sabina, moremi, gosia7122, kapturnica, Parka, Mega, ComeToMeBaby, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestescie niemozliwe hahahahahah
aa powiem Wam normalnie pekamy u nas ze smiechu mieszkam w bloku 3 rok i nasza sasiadka z góry praktycznie kazdego dnia ubija kotlety na obiad,ze im sie one nie znudza
no chyba codziennie około południa nie wbija gwożdziWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 13:44
Aasiula, mamatrojki80, Reni, Sabina, moremi, gosia7122, kapturnica, caffe, Mega, megan8, Niuta, Bozia3, kkisia, Arwena, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
haha i doczekał się eskpert własnego wątku
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/denerwuje-mnie-ten-eskpert,6121,1.htmlAasiula, inessa, mamatrojki80, Sabina, kapturnica, Mega, kkisia, Arwena, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
to na pewno kotlety?
widujesz jej faceta?
inessa wrote:Jestescie niemozliwe hahahahahah
aa powiem Wam normalnie pekamy u nas ze smiechu mieszkam w bloku 3 rok i nasza sasiadka z góry praktycznie kazdego dnia ubija kotlety na obiad,ze im sie one nie znudza
no chyba codziennie około południa nie wbija gwożdziinessa, Aasiula, mamatrojki80, moremi, kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze wiesz jej facet pracuje w Niemczech i raz na jakis czas tu zjeżdża ale juz Go od swiat nie widziałam i nie słyszałam
( bo oni sie bardzo "kochaja" az do krwi czasami ) to moze ??!!! hhmhmhmhhm
Reni, Aasiula, mamatrojki80, Sabina, moremi, gosia7122, kapturnica, caffe, Mega, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Nie ma się co śmiać, z brzuchów. W każdym razie ogólnie:) Rok temu byłam na warsztatach z laską, której się wpadło z 4 dzieckiem. Wtedy nasze dzieciaki miały po 7 miesięcy. Jak zobaczyłam jej brzuch (ubrany), ciążowy, bo niżej, to oceniłam na oko na 6 miesiąc i mało mi głowa nie wybuchła, jak liczyłam, czy zaszła w ciąże jeszcze przed urodzeniem, czy już po... A okazało się, że była w 3 miesiącu. A kobitka drobna i szczupła.
Aasiula, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość