35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Paszcza nie przegoniło cie po tej glukozie czasem ??
I jeszcze jedno..Mialas 3 czy 2razy pobierana krew?.Zast mnie czym to idzie bo laska miala pobierana krew na czczo i po 2godzinach..A ja mialam zaznaczone na czczo , po 1godzinie i po dwoch.. -
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Teraz sobie pomyslałam ze skoro mam glukometr to se krzywa moge zrobic sama
kupie se 75g glukozy, zmierzę na czczo, nigdzie nie będę sie ruszać przez 2h i znowu sie zmierzę
ciekawe czy takie wyniki były by miarodajne
bo glukometr pokazuje inne wartosci niz krew żylna, bo to jedt krew wlosniczkowa
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:bo mnie kapta napuściła
dobrze, że mam Was!.. to jak coś, to mnie poprowadzicie w stronę światła okiej?
Paszczu ja z Tobą (do 18 mojego drugiego) będę tu siedzieć!
ja Cie poprowadze Reni, bo ja juz sie tyyyle dowiedzialam, a niedlugo to cala madrosc zweryfikuje zyciemTylko ze to bedzie wersja jak m.in Marta opisywala- matki kochajacej, ale ulatwiajacej sobie zycie jak tylko sie da..
jak po porodzie mnie trafi i zaczne "dziemdziec" i "niuniuniac", to wyslijcie Simbe, aby mnie utlukla
Aasiula, Sabina, Reni, moremi, gosia7122, inessa, kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Aasiula, a nie masz ciążowego?
Zrobie jak tylko przywieziemamatrojki80, Zofia8, gosia7122, inessa, moremi, Sabina, kapturnica, malgos741, Mega, kkisia, Arwena, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
O zesz jasna. Korespondowalam, jeszcze z Anglii, ze chce w tym szpitalu zrobic badania. Odpisali, ze wczoraj bylo swieto ale od dzis ok. Jeszcze pytali mnie ostatnio, kiedy je zrobie. To odpisalam, ze to zalezy od cyklu, wiec trudno przewidziec. Dzis rano napisalam, ze pojawie sie jutro i przed chwila dostalam maila, ze oni prolaktyny z obciazeniem nie robia.
inessa lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Bozia3 wrote:nie no jasne, że jest - ale wiesz - ja już za dwa miesiące skończę 44 - i mam dwoje dzieci, więc nie jestem pazerna i nawet nie do końca napalona - po prostu co ma być to będzie i jeśli jakaś księżniczka od małych pantofelków czeka gdzieś na mnie - to niech wpada - chętnie przyjmę - a jeśli swój limit wyczerpałam i jestem kobietą od chłopców (na dodatek i jeden i drugi wykapany tatuś) - no to niech i tak będzie...
O, Boziu, widzę, że nie przestalas byc staraczką?super
P.s. Witajcie Dziewczynymoremi, inessa, gosia7122, Aasiula, Sabina, Mega, Bozia3, kkisia, Arwena, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Aasiula, pokaż chociaż fotkę tego owulacyjnego. Zrobimy owacje na stojąco
inessa, gosia7122, Sabina, Aasiula, kapturnica, Parka, Mega, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Kapta dZięki
Możecie mnie wsadZić w ciasne drzwi i prac gumą. Mam wewnętrzne odczucie czy przeczucie, że już nigdy nie zajde w ciążę. Jestem w czarnej dupieinessa, Aasiula, kapturnica, Sabina, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Raczej nie uda mi sie zrobic prolaktyny z obciazeniem, bo tutaj tego nie robia. Boze, to w Polsce nie mialabym zadnego problemu. Dziewczyny, ale gdzies kiedys wyczytalam, ze prolatyne mozna zrobic rowniez w drugiej polowie cyklu? Kapto tylko nie krzycz:-) na mnie za brak wiedzy:-)
inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:wlasnie wyszedl do apteki
Zośka, teraz podstawa to fsh, lh i estradiol. Ja też nie mam prolaktyny z obciążeniem, bo jak na złość wszystkie laboratoria wymagają tabletki, a lekarze twierdzą, że się od tych badań odchodzi.Zofia8, Aasiula, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ja za pół godziny wyjeżdżam. Zdążysz siknąć? Hę?
Zośka, teraz podstawa to fsh, lh i estradiol. Ja też nie mam prolaktyny z obciążeniem, bo jak na złość wszystkie laboratoria wymagają tabletki, a lekarze twierdzą, że się od tych badań odchodzi.moremi lubi tę wiadomość