35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Reni, kupiłam sobie nowy biustonosz i mam przedziałek między piersiami. Czy to znaczy, że jestem biuściasta, czy nadal tereska?
poka, to Ci powiemykapturnica, Sabina, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No podobno na cZczo jak dobrze pamietam do 100 a po2godz do 140chyba a ponad 199 to juz cukrzyca..Ale nie wiem czy cos nie pop[irrdykałam..Jutro bede wiedziec
kapturnica, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi dawaj cyca zobaczymy czy już masz rozstępy
skoro tak szybko Ci urosły, że i przedziałek się pokazał
p.s. a mi udało się dobrać stanior do ćwiczeń w decathlonie! przymierzyłam chyba z 15
kapturnica, Sabina, Aasiula, moremi, gosia7122, mysza1975, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:
Bez komentarzamamatrojki80, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie ma się co śmiać, z brzuchów. W każdym razie ogólnie:) Rok temu byłam na warsztatach z laską, której się wpadło z 4 dzieckiem. Wtedy nasze dzieciaki miały po 7 miesięcy. Jak zobaczyłam jej brzuch (ubrany), ciążowy, bo niżej, to oceniłam na oko na 6 miesiąc i mało mi głowa nie wybuchła, jak liczyłam, czy zaszła w ciąże jeszcze przed urodzeniem, czy już po... A okazało się, że była w 3 miesiącu. A kobitka drobna i szczupła.
moremi, Bozia3, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
"ja kocham swoje rozstępy, i każdy kolejny będę brać jako dar od mojej dzidzi
cieszę się z nowych rozstępów"
to jednak ponad moje siły
paszczakin wrote:eee, ja tez sie na belly nie nadaje..
dlatego do 18-tki mojego drugiego (przyszlego) dziecka bedziecie sie tu ze mna uzerac i doradzackapturnica, Sabina, Aasiula, moremi, Mega, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Nie ma się co śmiać, z brzuchów. W każdym razie ogólnie:) Rok temu byłam na warsztatach z laską, której się wpadło z 4 dzieckiem. Wtedy nasze dzieciaki miały po 7 miesięcy. Jak zobaczyłam jej brzuch (ubrany), ciążowy, bo niżej, to oceniłam na oko na 6 miesiąc i mało mi głowa nie wybuchła, jak liczyłam, czy zaszła w ciąże jeszcze przed urodzeniem, czy już po... A okazało się, że była w 3 miesiącu. A kobitka drobna i szczupła.
Nie chodzi o smianie sie z kogokolwiek i jego wyglądu..Ale o taki podstawowy brak samokrytycyzmu..Bo co innego otyłośc (sama chudzinka nie ejstem) a co innego publiczne obnazanie sie
Reni, mamatrojki80, Natka_79, Sabina, dorbie, gosia7122, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:"ja kocham swoje rozstępy, i każdy kolejny będę brać jako dar od mojej dzidzi
cieszę się z nowych rozstępów"
to jednak ponad moje siły
Hheheheheheheh tez mnie to rozbawiło.No ale przyjąć trzeba wsio wszystko na klateMnie tam żaden kolejny rozstęp jak byłam z młodym w ciąży nie napawał radościa i troche nawet zdarzyło sie popłakac ale cieszyc sie to chyba kurna gruba przesada
Teraz też wiem ,ze jestem na to narażona i juz sie smaruje czym moge
paszczakin, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dobrze mówi
wódki jej dać
a nie ..nie może
dobra to ja wypiję!kapturnica wrote:Nie chodzi o smianie sie z kogokolwiek i jego wyglądu..Ale o taki podstawowy brak samokrytycyzmu..Bo co innego otyłośc (sama chudzinka nie ejstem) a co innego publiczne obnazanie sie
kapturnica, Sabina, Aasiula, gosia7122, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
zle, zle mi to robi- wlazlam na "III trymestr" na belly, potem na "porod" i tylko mi sie iryt wlaczyl..
zmienie zatem temat- na co dzieciu "kojec"? to tak klatka, zeby tam dzieci wsadzac, zeby sie nie rozpelzly po domu?kapturnica, Sabina, Aasiula, Reni, moremi, malgos741, Mega, kkisia, Arwena, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Pociesze ,ze ja krzywa mam 1szy raz..
w drugiej ciazy nie zdążyłam ale skierowanie juz było, choć i tak żałuje ze wtedy nie zrobiłam wcześniej, choć gin stanowczo stwierdził ze cukier nie miał nic wspólnego z poronieniem.
Ciekawe co mi wyjdzieżałuje ze jednak nie zrobiłam progesteronu ale doszlam do wniosku ze będę sie wkurzać jak wyjdzie dobrze i okaże sie ze jednak była owu tylko 2 dni pózniej, a ten cykl olaliśmy.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuzynka napisała mi o tym obciązaniu glukozą,ze takie normy powinny byc jak bada sie glukoza 75 : Na cczo max 105 po godzinie max 139 a po dwóch tez 139.
inne są gdy bada sie glukoza 50.
oczywiscie podczas ciazy takie normy są!!!
i jeszcze dodatkowo kazde laboratorium moze miec inne normy !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 13:33
kapturnica, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
Teraz sobie pomyslałam ze skoro mam glukometr to se krzywa moge zrobic sama
kupie se 75g glukozy, zmierzę na czczo, nigdzie nie będę sie ruszać przez 2h i znowu sie zmierzę
ciekawe czy takie wyniki były by miarodajne
gretka, moremi lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4bd23a276f9e.jpg
paszczakin wrote:zmienie zatem temat- na co dzieciu "kojec"? to tak klatka, zeby tam dzieci wsadzac, zeby sie nie rozpelzly po domu?Aasiula, inessa, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Ale odjebalam numer
Polar zrobilam to samo Co Ty
Naszczalam na test ovu az wstyd sie przyznac
ChujowoI sie czuje @niet wiec chcialam sprawdzic mimo tempki
Kuwa budynReni, inessa, gretka, Zofia8, moremi, gosia7122, kapturnica, malgos741, Mega, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
no uwaga mam petardę
"Dziewczyny zawsze się nad tym zastanawiałam: Niestety jeszcze nie mam dzieci i nie widziałam na "żywo: pozytywnego wyniku testu ciążowego. Powiedzcie mi czy jak testujecie to kreska pozytywna pojawia się od razu po przesunięciu się linii moczu czy na pozytywny wynik musiałyście chwile czekać i potem nabierał mocy??? "
aż sie prosi, żeby zapytać się czy czytała ulotkęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 13:25
Aasiula, Natka_79, Sabina, gretka, moremi, gosia7122, Mega, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość