35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Kapta dZięki

Możecie mnie wsadZić w ciasne drzwi i prac gumą. Mam wewnętrzne odczucie czy przeczucie, że już nigdy nie zajde w ciążę. Jestem w czarnej dupie
Sabinka
Ja mam wewnetrzne przeczucie, ze bedziesz. Teraz ci hormony czapeczke uciskaja, przejdzie. Tak jak Kapta mowila, wstrzymaj sie z badaniami, wyluzuj troche, przegap dni plodne.. Jak trzeba to posiedz w kartonie..
potem bedzie lepiej..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 12:22
kapturnica, gosia7122, Sabina, moremi, Aasiula, malgos741, Parka, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Paszcza nie przegoniło cie po tej glukozie czasem ??
I jeszcze jedno..Mialas 3 czy 2razy pobierana krew?.Zast mnie czym to idzie bo laska miala pobierana krew na czczo i po 2godzinach..A ja mialam zaznaczone na czczo , po 1godzinie i po dwoch..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 12:21
iwcia77 lubi tę wiadomość

-
a może u nich jak u Nas z cyckami
porównują, która jaki ma
kapturnica wrote:No cos ty..Dziecie 11milimetrow czy trochu wiecej,.Macica wielkosci piłeczki tenisowej to co kurna ma byc widac ? Smiac mi sie chce jak sie licytuja na wielkośc brzuchów
kapturnica, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EEE no cos Ty paszcza cykorzysz?paszczakin wrote:Dla mnie idea pokazywania brzucha obcym ludziom zawsze byla niezrozumiala (tak jakby pokazac tylek, czy cycki). Idea pokazywania ohydnego brzucha tym bardziej..
W 8 tygodniu to chyba nawet wielorodkom brzucha jeszcze nie wywala, nie?
EDIT: wykasuje te posty za chwile, bo jak znam zycie, to zaraz znajda nasze komentarze, przyjda tu i nas zjedza..
Swoja droga jak ktos sie lansuje na ogóle to chyba ma świadoomośc komentarzy
Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:Paszcza nie przegoniło cie po tej glukozie czasem ??
I jeszcze jedno..Mialas 3 czy 2razy pobierana krew?.Zast mnie czym to idzie bo laska miala pobierana krew na czczo i po 2godzinach..A ja mialam zaznaczone na czczo , po 1godzinie i po dwoch..
ja mialam 4 razy, na skierowaniu od gina bylo ze maja zrobic 3 (przed, 1h, 2h). nie wiedziec po co pobrali mi jeszcze 30 minut po glukozie..
ale niech se maja, co m bede mojej krwi lekitnej zalowac
przegonic mnie nie przegonilo, za dobra rada zostalam tego dnia w ciagu cukrowym- zezarlam 2 croissanty, piernika, potem na koniec dnia pracy poprawilam krowka.
Do tej pory na slodkie patrzec nie moge
kapturnica, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ale dla pocieszenia (okiej niech bedzie) mi też się czasami zdarza taka myśl..wpada "a co jak nigdy nie będę mieć dzieci?!"

ale odganiam ją szybko
wczoraj mój mąż zaczął oglądać auta i wybrał 7 osobowe
on na poważnie bierze 2 z IVF
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 12:27
kapturnica, mamatrojki80, paszczakin, moremi, Sabina, Aasiula, Mega, malgos741, Parka, Bozia3, ComeToMeBaby, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O mosz 4ry razy? Hehhehe biedna żyła..No mnie rpzegoniło zdrowo..Ai nadal mam takie dziwny poglukozowy posmak w buzi..Ale podziwiam ,że dowaliłas jeszcze wegle ja patgzrec n ie moge dzis nawet na cukier w cukierniczcepaszczakin wrote:ja mialam 4 razy, na skierowaniu od gina bylo ze maja zrobic 3 (przed, 1h, 2h). nie wiedziec po co pobrali mi jeszcze 30 minut po glukozie..
ale niech se maja, co m bede mojej krwi lekitnej zalowac
przegonic mnie nie przegonilo, za dobra rada zostalam tego dnia w ciagu cukrowym- zezarlam 2 croissanty, piernika, potem na koniec dnia pracy poprawilam krowka.
Do tej pory na slodkie patrzec nie moge
iwcia77 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Ten to ma rozmachReni wrote:
Wieloraczki..Taka 4reczka lub piataczke
mamatrojki80, moremi, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:EEE no cos Ty paszcza cykorzysz?
tak, ale ja juz bylam mna watku, gdzie komentowano inny.. Potem wpada Ci tak banda rozjuszona i rozpierdziela watek. A ja nie widze sensu napierdzielania sie z jakas ekshibicjonistyczna dziunia z wrzesniowek, jak sie bede musiala wyladowac, to pojde cos na miescie zalatwic..
mamatrojki80, moremi, Mega, Parka, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
okiej..
zapraszam lożę szyderców na wrześniówki
czas się rozerwać, bo zasypiam
kapturnica wrote:EEE no cos Ty paszcza cykorzysz?
moremi, Mega, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:
Już to kiedyś pisałam, nie podcinaj chłopu skrzydeł
moremi lubi tę wiadomość
-
No dlatego albo laski hipokryzja leja bo opinia cytuje :::Staraczka.. hej.. Ty to masz taki ładnie okrąglutki.. bo mój to balon i nie wygląda na ciążowy a u Ciebie to tak jak ciążowy..mamatrojki80 wrote:Pomijając to, że to jakiś chory ekshibicjonizm... to ten brzuch z ciążowym na ten moment nie ma nic wspólnego bo to po prostu fałda tłuszczu. Może to brutalne, ale tak jest.

Albo naprawde naiwnie sądzą ,że ciążowy..Obstawiam brak szczerości
mamatrojki80, moremi, Aasiula, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnySabinko

wiesz mimo wielkiej radosci jaka nam daje adopcja w sercu gdzies tam w jakims kaciku mam ból,dlaczego nie moge miec dziecka biologicznego ale cóz cieszę sie tym co mam na codzien
a wiele tego jest
teraz mamy cudnego Maciusia 
A w CIebie kochana wierze,ze sie Wam uda juz masz córeczke,teraz przydarzyło sie nieszczescie ale uda sie nastepnym razem napewno

KApturnica ja podczas staran miałam robiona krzywa tak jak Ty czyli 3 razy mi pobierali krew ble nie lubie tego badania tym bardziej,ze miałam na granicy wyniki a od ubiegłego roku zmieniły sie normy dla kobiet w ciazy dotyczace własnie glukozy wiem o tym od kuzynki,która jest teraz w ciazy tylko nie pamietam dokładnie jak ale troche podwyzszyli granice chyba jest dolna od 140 ale nie powiem na 100%
anna maria, kapturnica, Reni, mamatrojki80, moremi, Aasiula, megan8, malgos741, Mega, Parka, Bozia3, kkisia, Arwena, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość