35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Na wrzesniowkach laski robia sesje brzuchowe..Jakby w 8 czy 9tym tyg ciazy bylo cos widac
Doznałam lekkiego szoka widzac to

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 12:00
inessa, Sabina, mamatrojki80, moremi, Aasiula, dorbie, Mango, Zofia8, malgos741, mysza1975, ComeToMeBaby, kkisia, Arwena, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Hej!
Heretyczka szybkiego powrotu do zdrowia dla synka
widze,ze kilka dziewczyn ma bardzo ciekawe wykresy
no no !!!
witam nowe kolezanki
dziekuje za ciepłe słowa
a pokoik zrobie zdjecia jak juz bedzie gotowy i pokaze Wam
teraz nie ma co pokazywac bo czesci jeszcze nie mam mimo,ze jest zamówiona a czesc zapakowana jeszcze jest 
do tego musze zgłosic sie do ginekologa w koncu tylko teraz jest problem kiedy hihii no ale musze bo miesniak daje znac o sobie oraz te wyniki badan musze omówic no o wyregulowac bardziej cykl bo lubimy sie kochac a wiecie,ze my płodna parą jestesmy hyhyhyhy
i nie wspomne tu o kilku ciazach biochemicznych które sie przytrafiły pomiedzy ciazami a to organizm tez troszke obciaza jednak.
DObrego dnia Wam życze

Kochana, mimo tych wszystkich wrażeń i emocji wiązanych z adopcją, o siebie i o swoje zdrowie też zadbaj. Ja odkąd mam dzieci dbam o siebie 2 razy bardziej. Mam taka paranoję... co się stanie z nimi jak ja się rozchoruje
I nie sugeruje, że kobietki bez dzieci na ten moment o siebie nie dbają, żeby nie było
ale wcześniej mi tak na głowę nie padało.
megan8, inessa, moremi, Aasiula, Parka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SabbciaSabina wrote:Kapta dZięki

Możecie mnie wsadZić w ciasne drzwi i prac gumą. Mam wewnętrzne odczucie czy przeczucie, że już nigdy nie zajde w ciążę. Jestem w czarnej dupie
Oć wsadze Cie w te ciasne drzwi , ze 3razy przytrzasne..
Wiem ,ze sa dni kiedy człowiek ma dosć i najlepiej zamknąłby sie w ciasny karton..Ale Sabbcia udało sie zajśc czyli możesz byc w ciąży..Wiem ,że to mało pocieszające ale musisz sie trzymać i nie poddawac
gosia7122, Aasiula, Mega, Arwena, slash, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:Myslicie ,że to ciążowy brzuch ?

EDIT:
jestem mila dziewczynka i nie pisze o ludziach zle za ich plecami!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 12:36
Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Oć maleńka, przytulę CięSabina wrote:Kapta dZięki

Możecie mnie wsadZić w ciasne drzwi i prac gumą. Mam wewnętrzne odczucie czy przeczucie, że już nigdy nie zajde w ciążę. Jestem w czarnej dupie
kapturnica, Sabina, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
A laska bodajze ma 23lata....Troche mnie wcięło ale nie dlatego ,ze ktos mysli ,że ciąze mu widac..Ale ,ze nie wstydzi sie pokazac..W sumie..Za chuja bym swojego nie pokazalapaszczakin wrote:to jest tlusty brzuch z rozstepami..
Sabina, mamatrojki80, gosia7122, moremi, Aasiula, dorbie, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
ooo właśnie
Karkówka dawaj awatar
Bozia3 wrote:Krakonka - wstaw sobie jakiś fajowski avatar - bo my tu takich nieokreślonych avatarowo ścigamy trochę...
paszczakin, moremi, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
klapsa w dziąsło dawno nie zarwałaś?Sabina wrote:Kapta dZięki

Sabina, moremi, Mega, malgos741, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A laska bodajze ma 23lata....Troche mnie wcięło ale nie dlatego ,ze ktos mysli ,że ciąze mu widac..Ale ,ze nie wstydzi sie pokazac..W sumie..Za chuja bym swojego nie pokazala

Dla mnie idea pokazywania brzucha obcym ludziom zawsze byla niezrozumiala (tak jakby pokazac tylek, czy cycki). Idea pokazywania ohydnego brzucha tym bardziej..
W 8 tygodniu to chyba nawet wielorodkom brzucha jeszcze nie wywala, nie?
EDIT: wykasuje te posty za chwile, bo jak znam zycie, to zaraz znajda nasze komentarze, przyjda tu i nas zjedza..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 12:18
mamatrojki80, moremi, Mega, Parka, mysza1975, kkisia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
w sumie ten chuj niewiele zasłoni

kapturnica wrote:.W sumie..Za chuja bym swojego nie pokazala
mamatrojki80, kapturnica, Sabina, moremi, Aasiula, Mega, Parka, mysza1975, kkisia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
No cos ty..Dziecie 11milimetrow czy trochu wiecej,.Macica wielkosci piłeczki tenisowej to co kurna ma byc widac ? Smiac mi sie chce jak sie licytuja na wielkośc brzuchówpaszczakin wrote:Dla mnie idea pokazywania brzucha obcym ludziom zawsze byla niezrozumiala (tak jakby pokazac tylek, czy cycki). Idea pokazywania ohydnego brzucha tym bardziej..
W 8 tygodniu to chyba nawet wielorodkom brzucha jeszcze nie wywala, nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 12:19
mamatrojki80, paszczakin, gosia7122, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość