35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Na wrzesniowkach laski robia sesje brzuchowe..Jakby w 8 czy 9tym tyg ciazy bylo cos widac
Doznałam lekkiego szoka widzac to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 12:00
inessa, Sabina, mamatrojki80, moremi, Aasiula, dorbie, Mango, Zofia8, malgos741, mysza1975, ComeToMeBaby, kkisia, Arwena, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Hej!
Heretyczka szybkiego powrotu do zdrowia dla synka
widze,ze kilka dziewczyn ma bardzo ciekawe wykresyno no !!!
witam nowe kolezanki
dziekuje za ciepłe słowaa pokoik zrobie zdjecia jak juz bedzie gotowy i pokaze Wam
teraz nie ma co pokazywac bo czesci jeszcze nie mam mimo,ze jest zamówiona a czesc zapakowana jeszcze jest
do tego musze zgłosic sie do ginekologa w koncu tylko teraz jest problem kiedy hihii no ale musze bo miesniak daje znac o sobie oraz te wyniki badan musze omówic no o wyregulowac bardziej cykl bo lubimy sie kochac a wiecie,ze my płodna parą jestesmy hyhyhyhy
i nie wspomne tu o kilku ciazach biochemicznych które sie przytrafiły pomiedzy ciazami a to organizm tez troszke obciaza jednak.
DObrego dnia Wam życze
Kochana, mimo tych wszystkich wrażeń i emocji wiązanych z adopcją, o siebie i o swoje zdrowie też zadbaj. Ja odkąd mam dzieci dbam o siebie 2 razy bardziej. Mam taka paranoję... co się stanie z nimi jak ja się rozchoruje
I nie sugeruje, że kobietki bez dzieci na ten moment o siebie nie dbają, żeby nie byłoale wcześniej mi tak na głowę nie padało.
megan8, inessa, moremi, Aasiula, Parka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Kapta dZięki
Możecie mnie wsadZić w ciasne drzwi i prac gumą. Mam wewnętrzne odczucie czy przeczucie, że już nigdy nie zajde w ciążę. Jestem w czarnej dupieOć wsadze Cie w te ciasne drzwi , ze 3razy przytrzasne..
Wiem ,ze sa dni kiedy człowiek ma dosć i najlepiej zamknąłby sie w ciasny karton..Ale Sabbcia udało sie zajśc czyli możesz byc w ciąży..Wiem ,że to mało pocieszające ale musisz sie trzymać i nie poddawacgosia7122, Aasiula, Mega, Arwena, slash, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Myslicie ,że to ciążowy brzuch ?
EDIT:
jestem mila dziewczynka i nie pisze o ludziach zle za ich plecami!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 12:36
Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Kapta dZięki
Możecie mnie wsadZić w ciasne drzwi i prac gumą. Mam wewnętrzne odczucie czy przeczucie, że już nigdy nie zajde w ciążę. Jestem w czarnej dupiekapturnica, Sabina, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:to jest tlusty brzuch z rozstepami..
Sabina, mamatrojki80, gosia7122, moremi, Aasiula, dorbie, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ooo właśnie
Karkówka dawaj awatarBozia3 wrote:Krakonka - wstaw sobie jakiś fajowski avatar - bo my tu takich nieokreślonych avatarowo ścigamy trochę...paszczakin, moremi, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
klapsa w dziąsło dawno nie zarwałaś?Sabina wrote:Kapta dZięki
Możecie mnie wsadZić w ciasne drzwi i prac gumą. Mam wewnętrzne odczucie czy przeczucie, że już nigdy nie zajde w ciążę. Jestem w czarnej dupieSabina, moremi, Mega, malgos741, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A laska bodajze ma 23lata....Troche mnie wcięło ale nie dlatego ,ze ktos mysli ,że ciąze mu widac..Ale ,ze nie wstydzi sie pokazac..W sumie..Za chuja bym swojego nie pokazala
Dla mnie idea pokazywania brzucha obcym ludziom zawsze byla niezrozumiala (tak jakby pokazac tylek, czy cycki). Idea pokazywania ohydnego brzucha tym bardziej..
W 8 tygodniu to chyba nawet wielorodkom brzucha jeszcze nie wywala, nie?
EDIT: wykasuje te posty za chwile, bo jak znam zycie, to zaraz znajda nasze komentarze, przyjda tu i nas zjedza..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 12:18
mamatrojki80, moremi, Mega, Parka, mysza1975, kkisia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
w sumie ten chuj niewiele zasłoni
kapturnica wrote:.W sumie..Za chuja bym swojego nie pokazalamamatrojki80, kapturnica, Sabina, moremi, Aasiula, Mega, Parka, mysza1975, kkisia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Dla mnie idea pokazywania brzucha obcym ludziom zawsze byla niezrozumiala (tak jakby pokazac tylek, czy cycki). Idea pokazywania ohydnego brzucha tym bardziej..
W 8 tygodniu to chyba nawet wielorodkom brzucha jeszcze nie wywala, nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 12:19
mamatrojki80, paszczakin, gosia7122, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość