35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Caffe.
Tak to prawda, czasem jak czytam te różne rzeczy to mam wrażenie, że głowa mi puchnie, zaczynam rozmyślać.
Ale w głebi duszy żyję nadzieją ze jest wszystko wporządku i tylko po prostu tak rozłąka nam przeszkadza wstrzelić się we własciwe dni. Ja naprawdę jestem optymistką, ale czasem ona jest słabsza. I w takich chwilach wspiera mnie mąż, rodzice, siostra, a teraz mam Was.
I za to Wam też dziękuję.caffe, Reni, inessa, megan8, promyk, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Dziękuję Caffe.
Tak to prawda, czasem jak czytam te różne rzeczy to mam wrażenie, że głowa mi puchnie, zaczynam rozmyślać.
Ale w głebi duszy żyję nadzieją ze jest wszystko wporządku i tylko po prostu tak rozłąka nam przeszkadza wstrzelić się we własciwe dni. Ja naprawdę jestem optymistką, ale czasem ona jest słabsza. I w takich chwilach wspiera mnie mąż, rodzice, siostra, a teraz mam Was.
I za to Wam też dziękuję.
Masz prawo się czuć źle po prostu i czasami wpadać w lekką depresjęAle tak jak już wspominałam, odpuść wszystko. Serduszkuj z mężem gdy on będzie, bo innego wyjścia nie masz. I czekaj na efekty
Ja Ci mocno kibicuję
bliska77, megan8, Reni, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Caffe, az mi łezki poleciały.
Ale to dlatego że masz rację w tym co napisałaś i ja o tym wiem.
Tesknota jest czyms O K R O P N Y M
A jak jestesmy razem to chcemy wszystko nadrobić, a niestety się nie udaje.samira, caffe, bliska77, megan8, Bursztyn, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kochane uciekam, życzę Wam kolorowych snów.
Do jutra.
Jeszcze raz dziękuję za wsparcie Caffe.
Wszystkie Wasze uwagi i sugestie są dla mnie bardzo ważne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2013, 20:17
caffe, megan8, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
slash wrote:Postanowiłam mierzyć temp, zakupić testy owulacyjne i obserwować siebie dalej i patrzec co to będzie.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
[O kurcze a ja glupia myslalam ze mozna sie tylko zalac otworem gebowym - czego sie czlowiek nie nauczy na " stare lata"
QUOTE=grosza]miałam skierowanie na nfz od prywatnego gina ;
w 1 miejscu czas oczekiwania 2 mce w drugim tydzień; po przyjęciu na oddział wywiad i badanie ginekologiczne z usg potem długie czekanie i na rentgen kładzie się na zwykły stół rentgenowski nogi podkurcza ; oglądałam jak wpuszczają kontrast na monitorze ; potem zejście ze stołu konieczna podpaska potem do łóżka dali antybiotyk i dla chcących przeciwbólowe tempke mierzyli i finito
tak trochę dyskomfort czuję
ale trza się brać ostro za
prywatnie 700zł
" Ginekolog bądź radiolog wykonujący badanie bada macicę pacjentki i umieszcza wziernik w pochwie. Po przemyciu szyjki środkiem odkażającym i umieszczeniu kaniulę w ujściu szyjki macicy lekarz delikatnie napełnia macicę płynem kontrastującym. Następnie kontrast dociera do jajowodów, przechodzi przez całą ich długość i wylewa się przez ich końce jeśli są one drożne. Jakakolwiek nieprawidłowość w budowie jamy macicy czy jajowodów będzie widoczna na monitorze."[/QUOTE]
Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
Bozia3 wrote:slash - długość drugiej fazy jest stała - więc nie martw się - raczej powinnaś w takim razie mieć zawsze około 11 dni....to pierwsza faza jest różna..i może się zmieniać
Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no niby jest stala, ale podobno moze sie wahac do 2 dni, u mnie czasem waha sie i 3.... najkrotsza mialam 10 dniowa, a najdluzsza 13. W kazdym cyklu inaczej.
Bursztyn, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość