35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no a ja laski po wizycie u endokrynologa jako przyczepa do mojego m.
tzn. wizyta rozpoczęła się i skończyła na korytarzu, ani ja pana dohtora ani on mnie nie miał zaszczytu oglądać.
tylko mój biedny m się nasłuchał że jak tak można, że mnie obowiązują kolejki nfz i koniec, i że wogóle jak to jest możliwe że oni (żołnierze) maja takie uprzywilejowane kolejki wogóle (klinika wojskowa, szpital wojskowy, komendant zarządził to mają i jemu nic do tego)- i jebnął focha i tyle.
stwierdził tylko że u mojego m jest wszystko w porządku, hiper...coś tam nie ma, drugie wyniki pokazały że prolaktyna elegancko, testosteron też poszedł w górę, tarczyca wychodzi na to że ok, to on musi coś z jądrami. obmacał i odesłał go do domu. a co do mnie, jak mu mój m powiedział ze chodzi o TSH (nie wiem czy rzucił na moje wyniki wogóle okiem) to stwierdził, że on to proponuje powtórzyć to badanie najwyżej, a wogóle to przesadzam, bo TSH jest ważne potem dla dobra dziecka, a nie teraz (a mam wynik 2,6). (nie wiem czy w ten sposób się dokładnie wyraził, tak mi tylko przekazał mój m).
no więc... powiedziałam mojemu m co myślę o tej diagnozie i stwierdziliśmy, że chyba będzie trzeba wystawić panu dohtorowi opinię w necie i dorzucić do tych istniejących negatywów jeszcze jeden. poza tym gbur i mój m stwierdził, ze sie wywyższał strasznie, co to nie on- jaśnie pan doktor.
w drodze powrotnej podjechaliśmy jeszcze do laba i poszłam na krew- zrobiłam sobie tsh, ft3 i ft4 na początek. dzisiaj po 17stej mają być wyniki w necie, bo w końcu poprosiłam o dostęp do neta. jedno dobre. a potem jakby co to umówię się prywatnie- ale oczywiście nie do jaśnie pana, mam już endo na oku w razie czego.Sabina, paszczakin, malgos741, kkisia, moremi, Zofia8, gosia7122, Arwena, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a najlepsze jest to, że człowiek naogląda się kiecek w necie a jak idzie do sklepu to wybiera inną, bo reszta nijak ma się do sylwetki
jeśli mogę doradzić
zwracajcie uwagę na wagę kiecki (jeśli ma być do wesela do północy, moja była kurewsko ciężka) i warto zabrać ze sobą trampki
ja po pierwszym tańcu zmieniłam obcasy na trampkiteraz wszystkim mowię zeby brać pod uwagę ciężar kiecki, wymeczyla mnie ale fajnie sie wspomina
ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, moremi, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:
Nie śpię, czuwam.. Zaraz ostatnie klucie, spacer do pracy i pączki!
i żyją w strachu czy im ich nie zjeszmimo słodzizny którą ci kazano wypić dzisiaj.
Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:A tak w ogóle to dzien dobry
Przez te ostatnie niepokoje zapomniałam o tłustym czwartku. Nawet nie mam ochoty no ale to w końcu tradycja. A okres robi mnie w ch&€@ i zaczyna mnie to irytować
bo wiesz... jak nie przychodzi... to się różne rzeczy dziejąMega, kkisia, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:noo, tam się już ciebie pewnie nie mogą doczekać
i żyją w strachu czy im ich nie zjeszmimo słodzizny którą ci kazano wypić dzisiaj.
Na drogę mam kanapkę z ogórkiem kiszonym;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 09:57
ComeToMeBaby, gretka, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
a my to dzisiaj będziemy na pączkach u mamy.
też nas to nie ominie.
to mówicie, ze w cycki idzie? to ja zjem ze 3. albo nie- ze 4, żeby równo puchłomalgos741, Mega, kkisia, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Małgoś- lepiej ci dzisiaj?
wypiłam wczoraj i trochę lepiej...ComeToMeBaby, Sabina, anna maria, gretka, Mega, kkisia, moremi, Zofia8, gosia7122, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017