35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Dzien dobry! Pierwsza
!
Iwka, bardzo wzruszajace przedostatnie zdanie. Nie znamy sie ale pozdrawiam.
Udanego dnia wszystkim ( co to za dzien tygodnia dzisiaj mamy?
M'y idziemy n'a masaz a pozniej "do ryb"
Ps przesylam mnostwo slonca i goraca potrzebujacymkkisia lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:Już masz??? Szybka jestes
i do piekarni.Pod nosem w sumie
Ale był dobry mrr z kremem z odrobina adwokata
Wpiedasiła bym takich z 5jakby nie zdrowy rozsądekkkisia, Mega, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no nie? zakochałam się... no- ale ja nie mam takiej figury jak ta modelka. musiałabym ten projekt przerobić. w każdym razie zapisuję w zakładce.
edit: e, nie- można pod nią stanik bez ramiączek- też się jakoś sprawdza. ale wolałabym żeby było choć jakies ciut ramiączko
chyba że będę miała dwie sukienki
Do tego moja kieca była pokryta bardzo delikatna koronka i z niej też miałam taki top z rękawami 3/4, że ja się go założyła to wyglądało jak całość (mialam kościelny, nie chciałam cyckami w kościele swiecic), a bolerka mnie mierzily..
Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
A ja moje drogie siedzę na badaniu cukru znowu, 2 klucia przede mną a w torbie 10 pączków
W pracy mnie baaaardzo oczekują..Sabina, Mega, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, malgos741, macduska, moremi, Zofia8, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A ja moje drogie siedzę na badaniu cukru znowu, 2 klucia przede mną a w torbie 10 pączków
W pracy mnie baaaardzo oczekują..Sabina, paszczakin, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:hehehe Oj paszcza współczuje..A cytronen se wziełaś ??
U nas drin jest od razu cytrynowy. I zmrozony, przez słomke, wypiłam bez problemu. Ja się tylko o wynik boje..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 09:20
kapturnica, Aasiula, moremi, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Paszcza pokaz zdjęcia że ślubu! Pokaż!
Hehe, Sabinka, już trochę się znamy, myślisz ze ja z moja netoparanoja wrzucę swoje zdjęcia ze ślubu..?kapturnica, Mega, Reni, Sabina, Aasiula, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:niestety przy takiej kiecce trzeba mieć nieskazitelną figurę rozmiar 34 przy wzroście 180
i dobrego photoshopa
góra 36, dół 38, wzrost ze 160.
ehReni, malgos741, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja po pierwszym tańcu zmieniłam obcasy na trampki
Oj Reni, to nie dama byłaśNo wiesz co, trampki?
ja miałam zajebiscie wygodne piptoły i chyba dopiero nad ranem przesiadłam się na sandałki z pasków..
Reni, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a najlepsze jest to, że człowiek naogląda się kiecek w necie a jak idzie do sklepu to wybiera inną, bo reszta nijak ma się do sylwetki
jeśli mogę doradzić
zwracajcie uwagę na wagę kiecki (jeśli ma być do wesela do północy, moja była kurewsko ciężka) i warto zabrać ze sobą trampki
ja po pierwszym tańcu zmieniłam obcasy na trampki
Reni, Aasiula lubią tę wiadomość