35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Krakonka wrote:Jak daleko mieszkacie, to nie będzie jej mieć za bardzo na głowie. Chyba że mamusia synusia i trochę mieszczańska, to może dzwonić albo telepatycznie dokuczać
)
hehehe ma do nas bardzo daleko. zdążyłam go już u siebie zameldować, także... musiała to jakoś przełknąć.
moremi lubi tę wiadomość
-
Małgoś...
no dobrze, to oć cię utulę chociaż
zrób sobie jakąś miłą kąpiel z pianką, zrelaksuj się. jutro będzie lepszy dzień.
ja uciekam, bo już powieki przylepiam na taśmę klejącą żeby nie usnąćmalgos741, iwcia77, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
szkoda gadać...
stały się dwie rzeczy jedna bardziej zła od drugiej u znajomych ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 23:47
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
anna maria wrote:Iwka wrocilas na stale czy tylko jednorazowo?pozdrawiam
malgos741, caffe, Arwena, Bozia3, Mega, iwcia77, Sabina, moremi, Aasiula, kkisia, mamatrojki80, Reni, Mango, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:Poprostu się za wami stężenia , pomimo obowiązków z moim małym tornadem, pracą . I samotnym wychowywanie synka.. . Pogonilam nieroba i zimnego typa 4 miesiące po narodzinach synka . Ale mam wspaniałe siostry które mi pomagaja teraz zmieniłam mieszkanie na wygodniejsze . Mam nadzieję że u ciebie tez wszystko gra i czujesz się dobrze
fajnie, ze zajrzałaś i mam nadzieję, że już tak nie przepadniesz. A co do Twojego nieroba, to skoro tak uznałas, to dobrze że to zrobiłaś i teraz jesteś szczęśliwa
A synek jest ślicznyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 23:58
iwka76, Mega, iwcia77, moremi, Aasiula, macduska, kkisia, mamatrojki80, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:szkoda gadać...
stały się dwie rzeczy jedna bardziej zła od drugiej u znajomych ...
Nie będę cię wypytywać, bo nowa tu jestem, i w ogóle. Ale może na razie emocje na świeżo i to, co się stało wydaje ci się totalną katastrofą. A jutro, jak ochłoniesz okaże się, że nie jest aż tak źle. Czasami nasze uczucia działają jak flitr, który zniekształca rzeczywistość.
Może trzeba będzie więcej czasu, żeby chłodnym okiem spojrzeć na to, co się stało. Wiesz, nie raz tu czytałam, że po burzy zawsze wychodzi słońce. Nawet jeśli teraz w to nie wierzysz, to sobie to powtarzaj.
Trzymaj się.malgos741, iwcia77, moremi, Zofia8, Aasiula, macduska, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Reni wrote:Faworki się piecze? Nie smaży? To dawaj przepis
Może nie tocząArwena, kapturnica, moremi, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:No ja własnie niedawno wygrzebała zdjęcie Twojego synka
fajnie, ze zajrzałaś i mam nadzieję, że już tak nie przepadniesz. A co do Twojego nieroba, to skoro tak uznałas, to dobrze że to zrobiłaś i teraz jesteś szczęśliwa
A synek jest śliczny
caffe, mamatrojki80 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Nie będę cię wypytywać, bo nowa tu jestem, i w ogóle. Ale może na razie emocje na świeżo i to, co się stało wydaje ci się totalną katastrofą. A jutro, jak ochłoniesz okaże się, że nie jest aż tak źle. Czasami nasze uczucia działają jak flitr, który zniekształca rzeczywistość.
Może trzeba będzie więcej czasu, żeby chłodnym okiem spojrzeć na to, co się stało. Wiesz, nie raz tu czytałam, że po burzy zawsze wychodzi słońce. Nawet jeśli teraz w to nie wierzysz, to sobie to powtarzaj.
Trzymaj się.
stało się...01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyiwka76 wrote:Poprostu się za wami stężenia , pomimo obowiązków z moim małym tornadem, pracą . I samotnym wychowywanie synka.. . Pogonilam nieroba i zimnego typa 4 miesiące po narodzinach synka . Ale mam wspaniałe siostry które mi pomagaja teraz zmieniłam mieszkanie na wygodniejsze . Mam nadzieję że u ciebie tez wszystko gra i czujesz się dobrze
dobrze ze gada pogoniłaś,już wtedy wiedziałam on nie jest was wartcaffe, iwka76, moremi, Aasiula, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny