35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc kobietki
Smacznego czwartku!
ja mialam chec wczoraj na paczka i zaplanowalam ze dzis kupie-ale chyba nic z tego, rano zjadlam 2 buleczki (84g z maslem pszenne- to w ramach rozpusty przedokresowej a i ciemnego chleba niet)i o 9,30 - 3 godz pozniej cukier 6,2 !!!
a zawsze mialam niskikapturnica, anna maria, moremi, gosia7122, Aasiula lubią tę wiadomość
gretka -
Kometka masz jeszcze czasu a czasu...mysmy sie zdecydowali w kwietniu, w maju zalatwialismy ( akurat pobyt w pl)a we wrzesniu cywilny- i wiekszosc zalatwiane netowo i za pomoca rodziny
Sabina, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
gretka -
jak chcecie zobaczyc jak szwjcarzy swietuja Ostatki-na ten okres chowaja swoje sztywniactwo
a zaczyna sie wszystko o 5 rano!!! w Tlusty Czwartek
https://www.youtube.com/watch?v=KlVk2LS7A-IWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 11:05
anna maria, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
gretka wrote:Czesc kobietki
Smacznego czwartku!
ja mialam chec wczoraj na paczka i zaplanowalam ze dzis kupie-ale chyba nic z tego, rano zjadlam 2 buleczki (84g z maslem pszenne- to w ramach rozpusty przedokresowej a i ciemnego chleba niet)i o 9,30 - 3 godz pozniej cukier 6,2 !!!
a zawsze mialam niski
gretka, jaka Ty sliczna dzisiaj.. zjedz lepiej paczka, bos zielona na twarzy..
a w jakich jednostkach masz Ty ten cukier, bo to zupelnie cos innego niz u mnie?
dzis popatrzylam na normy przy obciazeniu75g glukozy
na czczo 70-115 mg/dl
po godzinie do 180 mg/dl
po 2 godzinach do 140 mg/dlmoremi lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:
na czczo 70-115 mg/dl
po godzinie do 180 mg/dl
po 2 godzinach do 140 mg/dl
Ja mam mmolach
na czczo od 3,9-5,5 mmol/l
po godzinie do 11,1 mmol/l
po 2 godzinach do 7,8 mmol/lWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 11:15
-
paszczakin wrote:gretka, jaka Ty sliczna dzisiaj.. zjedz lepiej paczka, bos zielona na twarzy..
a w jakich jednostkach masz Ty ten cukier, bo to zupelnie cos innego niz u mnie?
dzis popatrzylam na normy przy obciazeniu75g glukozy
na czczo 70-115 mg/dl
po godzinie do 180 mg/dl
po 2 godzinach do 140 mg/dl
a to z okazji Fastnachtu ( jaka mam byc - mieszkam w centrum - zewszad glosna muza i chlanstwo- ja spac nie moge- moj m o dziwo nie ma problemugretka -
nick nieaktualnyReni wrote:jedzcie jedzcie pączusie
a potem będzie płacz
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8354ebadac1a.jpgkapturnica, gretka, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Przynajmniej będę wiedziała po czym płacze, a nie odchudzam się a waga rośnie, o
Sabina, Reni, macduska, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:bo u mnie w mmol/l norma do 5,5
a to z okazji Fastnachtu ( jaka mam byc - mieszkam w centrum - zewszad glosna muza i chlanstwo- ja spac nie moge- moj m o dziwo nie ma problemu -
Paszcza przywracasz mnie do zycia!!! przeliczylam i po 2 godz powinnam miec 7,8 a wg Twoich to 112 (ale po 3- mnie wiesz ile po 3?)wiec chyba nie tak zle juz by mnie to dobilo po moim wykresie....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 11:36
paszczakin lubi tę wiadomość
gretka -
Sabina wrote:Przynajmniej będę wiedziała po czym płacze, a nie odchudzam się a waga rośnie, o
no fakt faktem ze nic tak nie wkurwia jak przybieranie z powietrza....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 11:30
Sabina, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:Paszcza przywracasz mnie do zycia!!! przeliczylam i po 2 godz powinnam miec 7,8 a wg Twoich to 112 (ale po 3- mnie wiesz ile po 3?)wiec chyba nie tak zle juz by mnie to dobilo po moim wykresie....
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość