X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ale zostały ci w środku? :P
    Zostały bo zasnęłam ale do tera mnie meczy... Buuu

moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    co do faworkow vel chrustu nie smazonych na oleju- ja zrobilam z przepisu:

http://smaker.pl/przepis-blyskawiczne-faworki-z-ciasta-francuskiego,111085.html
    o, super. wprawdzie całkiem inne ciasto, ale te nie takie tłuste. jakby mi się chciało iść do sklepu to może i bym upiekła ;)

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja odchudzanie zarzucam do wrzesnia.Teraz byoby to głupota .Fakt pasuje zwracac uwage na to co do dzioba wciska sie .Ale jak przeczytałam na belly ,że laska planowała świadomie dziecko a teraz płacze bo ma strach przed przytyciem to wyszłam kurwa z siebie i stanęłam obok.
    ale zaciążyła? to hormony :P
    nie zaciążyła? to może ma okres- to też hormony :P

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    My tak samo :-)
    Powiedziałam, że chcę jak najszybciej, żeby nie męczyć się z podejmowaniem idiotycznych decyzji :-)

Sukienkę miałam skromną o kroju rybki, chociaż wcześniej widziałam się w zupełnie innej. Weszłam do kilku salonów i wyszłam zniesmaczona, a traf chciał, że obok otworzyli nowy salon sukien - bez tłoku, cichutko bez zbędnych błyskotek. Powiedziałam kobiecie, że szukam właśnie takiej zwykłej skromnej sukienki. A ona wyciągnęła kilka o różnym kroju i w jednej się zakochałam na zabój. Umówiłam się na za dwa dni na mierzenie i pojechałam z moją świadkową. Okazało się, że właśnie w tej było mi najlepiej :-)
    Do tego miałam chabrowe buty robione na zamówienie (do tańca były też niebieskie i też szyte i ceny wcale nie są jakieś masakryczne), biżuterię w takimż kolorze i we włosy wpięty niebieski storczyk i takie same w bukiecie. Sukienka wisi w mojej szafie, to mogę ją wysłać, bo mnie już wkurza ;)
    hehee a jaki rozmiar? dawaj zdjęcie, pokazuj.
    no ja własnie na razie szukam pomysłów w necie, określam co mi sie podoba. a potem pewnie i tak pójdę w miasto. ale kupię dopiero jak będę wiedziała, ze nawet jak zajdę to brzuszek będzie rozmiarowo mały. bo nie liczę juz że zajdę szybko :(

Aasiula lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Poka poka zdjęcie kiecki..
    Boszz ja juz tyle lat temu wychodziłam za mąż ,że kiecka pewnie kolor zmieniła dawno XD
    Mi szyła tesciowa sukienke bo jeden z fachów jaki ma to krawiectwo.
    Nie lubie przepychu ani zbędnych blichtru czy błyskotek.Miałam skromną , u góry dopasowana a dołem lekko rozszerzana sukienke. A u góry i ramiona pokryte gipiura.U dołu naokoło różyczki małe poprzyszywane..Na tamte czasy miałam welon krótki i rekawiczki bez palców zakładane tylko takimi koralikami na palec jeden.
    Na świeta Bożego Narodzenia mieliśmy zaręczyny a ślub w sierpniu.Ehh rozmarzyłam się
    no... ładnie ładnie :)
    no- za przywołanie miłych wspomnień po znajomości nic nie będę kasować ;) niech Wam na zdrowie wyjdzie hahahaa

moremi lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Asia, co tak nas zbywasz? Szczegóły proszę :-)
    Iludniowy ten blastuś?
    Trzymam kciuki z całych sił :-)

blastus 5 dniowy,z 17 pobranych jajek 11 sie zaplodniloi ladnie dzielilo pierwszego dnia,potem dwa kolejne dni,czesc zwolnila i byla z defragmentacjami,wiec chcieli poczekac do 5 dnia zeby wybrac tego najlepszego,no i 5tego okazalo sie ze tylko 3 sa dobre,wiec zdecydowalimy sie na jednego a dwa do zamrozenia ,na w razie czego,za kilka lat :) no i to tyle

ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, moremi, nick nieaktualny, MartaDidi, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, Parka, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli- super!
    to trzymam kciuki za ładne zagnieżdżanie :)

AsiaPoli, nick nieaktualny, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    blastus 5 dniowy,z 17 pobranych jajek 11 sie zaplodniloi ladnie dzielilo pierwszego dnia,potem dwa kolejne dni,czesc zwolnila i byla z defragmentacjami,wiec chcieli poczekac do 5 dnia zeby wybrac tego najlepszego,no i 5tego okazalo sie ze tylko 3 sa dobre,wiec zdecydowalimy sie na jednego a dwa do zamrozenia ,na w razie czego,za kilka lat :) no i to tyle
    Asia, to już niedługo faktycznie możesz sikać :-)
    Przez tydzień nie będę mogła pracować przez te trzymanie kciuków :-)

Natka, a Ty może siknij raz jeszcze :-)

nick nieaktualny, MartaDidi, Aasiula, Mega, AsiaPoli, malgos741 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Arwa wiem co nie zmienia faktu, że i tak nasączone tłuszczem
    ja robiłam w piekarniku i jak dla mnie są dobre,są przepisy w necie

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest, jest! Przyszła w końcu ta małpa spóźnialski. Przynajmniej jeden niepokój z głowy.
    Odkąd tata w szpitalu to mnie nerwy telepią. Wiem ze go badają i dobrze ze przejdzie taki przegląd ale lęk w sobie mam. Wszystko przez ten nieszczęsny sierpień, przez to jak mnie potraktowali wtedy w szpitalu i na samo skojarzenie mnie trzepie:/
    Kapta, moja kiece tez mi szyła teściowa. Klasyczna litera A choc z trenem, do tego miałam 2 welony, sama mnie namówiła na długaśny do kościoła i krótki na pózniej i koronkowe bolerko. We włosach miałam storczyka i takie tez były w bukiecie:) swoją droga bukiet tez mi teściowa zrobiła :)

ComeToMeBaby, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, moremi lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Natka, a Ty może siknij raz jeszcze :-)
    Sikać juz nie trzeba zreszta nie miałam najmniejszych powodów do sikania bo w płodne żeśmy sie pochorowali, wtedy tez G mi zasłabł. No ale juz jest, inofem przygotowany. Myśle ze jeszcze pobiorę acard, wit b6, wiesiołka i wit D. A i magnez by sie przydal w tym cyklu.

moremi lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no na razie to mój m zmolestowany przeze mnie wysłał pocztą do Kraka wniosek o wysłanie odpisu aktu urodzenia. Wyszukałam info, wydrukowałam co trzeba, kazałam mu wysłać przelew, dyktowałam co i gdzie ma wypełnić, zapakowałam w kopertę i jeszcze zaadresowałam ;) heh. no to może za jakieś 2 tygodnie będziemy mogli iść na przeszpiegi do USC czy na sierpień to jeszcze mamy czekać z zapisami czy można już (jak są miesiące obłożone to wyczytałam że niektóre urzędy umożliwiają wcześniejsze zapisy). ale papier w razie czego już będzie.
    ja pierdziu..jak z dzieckiem...żebyś się jeszcze nie musiała za niego w Urzędzie SC podpisać...;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu trzymam mocno kciuki ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 14:08

nick nieaktualny, AsiaPoli lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia - powodzenia - odpoczywaj. Wszystko będzie dobrze :)

nick nieaktualny, AsiaPoli lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja pierdziu..jak z dzieckiem...żebyś się jeszcze nie musiała za niego w Urzędzie SC podpisać...;)
    hehehe
    z nas dwóch to widzę że ja jestem bardziej zadaniowa. jak mam coś załatwić to najlepiej od razu.

Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    hehehe
    z nas dwóch to widzę że ja jestem bardziej zadaniowa. jak mam coś załatwić to najlepiej od razu.

Kuźwa, ale romantyczna jesteś.

Witam się i znikam :-)

PS. A on się w ogóle chce żenić? ;-)

Jak będę w stanie po dentyście to Ci wstawie zdjęcie mojej sukni ślubnej, pierwszy ślub miałam "na bogato" ;-), a potem cywilny w tajemnicy... miny wszystkich niewtajemniczonych bezcenne :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 14:23

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Kuźwa, ale romantyczna jesteś.

Witam się i znikam :-)

PS. A on się w ogóle chce żenić? ;-)

Jak będę w stanie po dentyście to Ci wstawie zdjęcie mojej sukni ślubnej, pierwszy ślub miałam "na bogato" ;-), a potem cywilny w tajemnicy... miny wszystkich niewtajemniczonych bezcenne :-)

hehehe ale co to ma do romantyczności?
    tego dnia mieliśmy dużo różnych spraw do załatwienia a to była tylko jedna z nich. traktuję to jako zadanie do wykonania. w załatwianiu odpisu aktu urodzenia chyba nie ma romantyczności.

p.s. mówi, ze chce. jeszcze sie dopytuje co jakiś czas czy mu nie zwieję przed przysięgą ;)

p.s.2 ok, fajnie- to czekam na foty

edit: powodzenia u dentysty :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 14:28

nick nieaktualny, Mega, moremi lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    hehehe ale co to ma do romantyczności?
    tego dnia mieliśmy dużo różnych spraw do załatwienia a to była tylko jedna z nich. traktuję to jako zadanie do wykonania. w załatwianiu odpisu aktu urodzenia chyba nie ma romantyczności.

p.s. mówi, ze chce. jeszcze sie dopytuje co jakiś czas czy mu nie zwieję przed przysięgą ;)

p.s.2 ok, fajnie- to czekam na foty

Droczyłam się, szczerze życzę Wam szczęścia, co złego to nie ja ;-)

Bozia3, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Droczyłam się, szczerze życzę Wam szczęścia, co złego to nie ja ;-)
    hehe :)

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, mieszkam w Polsce. ale mój m z Krakowa. A mieszkamy daleeeeko od Krakowa.
    a akt urodzenia trza pobrać z miasta urodzenia.

c5e015d88e.png
‹‹ 7442 7443 7444 7445 7446 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ