35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygretka wrote:co to dzisiaj jest ? jak mi lapek w miare nie strajkuje to cisza na forum....
walnelam sobie drzemke- ale impra sie rozkreca od nowa- i toby bylo tyle spania - musi wystarczyc do jutra kolo poludnia.....
Pewnie pączki wszyscy pieką
we mnie panie woźne w szkole wmusiły jednego domowej roboty- nie było jak się wykręcić- nie przepadam za zimnymi pączkami
w domu mama szykuje właśnie- na cieplutkiego z gorącym pudrem pewnie sie skuszę
a za mną chodzą faworki na piwieSabina, Mega, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Pewnie pączki wszyscy pieką
we mnie panie woźne w szkole wmusiły jednego domowej roboty- nie było jak się wykręcić- nie przepadam za zimnymi pączkami
w domu mama szykuje właśnie- na cieplutkiego z gorącym pudrem pewnie sie skuszę
a za mną chodzą faworki na piwieAasiula, macduska, kkisia, Sabina, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
W kwesti sukni slubnej to ja swoja mam do dzisiaj jeszcze ,wyczyszczona wisi sobie i czeka ,tylko nie wiem na co hyhyhyhyh.Ale mialam ladna suknie i szkoda mi byylo ja sprzedawac za grosze
macduska, Sabina, Mega, moremi, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Wróciłam, dziś nie bolało wcale, jeszcze mam szczękę zdrętwiała i pewnie ból jeszcze przyjdzie, ale jestem szczęśliwa, że mam to za sobą. Kometa daj znak to zdjęcie wstawie
To dobrze, ze nie bolała.mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja odchorowuje pączki dalej Z jednej strony fajnie bo projekt faworki upadł zanim zabrałam sie za zrobienie ciasta.Z drugiej kurwa nie popatrze na pączki prędko Tam mi dzis dokopały
ja własnie wsuwam drugą oponke, puszysta w środku, z chrupiącą skórką, cieplutka, delikatnie oprószona cukrem pudrem...mmmmmmmmniamAasiula, mamatrojki80, kkisia, Sabina, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:W kwesti sukni slubnej to ja swoja mam do dzisiaj jeszcze ,wyczyszczona wisi sobie i czeka ,tylko nie wiem na co hyhyhyhyh.Ale mialam ladna suknie i szkoda mi byylo ja sprzedawac za grosze
Np. na odnowienie przysięgi
Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Nawet nie wiesz jak mi ulżyło
Ciebie czeka troszkę większa "przeprawa", ale też przetrwasz, dobrze, ze jesteś zdeterminowana.
powoli czuję się jak kamikadzemamatrojki80, Aasiula, kkisia, kapturnica, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:W kwesti sukni slubnej to ja swoja mam do dzisiaj jeszcze ,wyczyszczona wisi sobie i czeka ,tylko nie wiem na co hyhyhyhyh.Ale mialam ladna suknie i szkoda mi byylo ja sprzedawac za grosze
moja poszła od razu, prawie jeszcze ciepła była
i dobrze, co miała wisiec na darmo,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 17:49
Aasiula, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:to nas źle poinformowali.
no ale już poszło. czekamy aż nam wyślą.moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ją tam zjadłam trzy paczusie
Zaraz do domku....
AsiaPoli kciuki zacisniete.Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mam wyniki chlopa
Nie jest zle zmienila mu dohtorka leki i bedzie dobrze
Tak sie ciesze hurrraaaaaa
Wyniki tarczycy tez super,tylko ma podwyzszone erytrocyty minimalnie
i neurocyty za malo maMega, gretka, kkisia, macduska, Sabina, moremi, paszczakin, iwcia77, ComeToMeBaby, inessa, Zofia8 lubią tę wiadomość