35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:cudna kiecka - delikatna.... i nie bałaś się pereł? Mówi się, że perły założone do ślubu przyniosą łzy i nieszczeście... ( u mnie się sprawdziło...
)
Bozia, ja mam w domu czarnego kota
Bizu samam robilam- jakby mi mogla przyniesc nieszczescie?
Slub byl 6 lat temu, po 1,5 randkowania i 4,5 latach legalnego konkubinatu (tu mozna)- w tym roku nam 12 lat razem razem stuknie..iwcia77, Mega, kkisia, Bozia3, Aasiula, macduska, Sabina, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Wróciłam, dziś nie bolało wcale, jeszcze mam szczękę zdrętwiała i pewnie ból jeszcze przyjdzie, ale jestem szczęśliwa, że mam to za sobą. Kometa daj znak to zdjęcie wstawie
p.s. dobrze, ze masz za sobą, okładaj sobie polik zimnymi okładamikkisia, mamatrojki80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzieki baby za komplementy
kiecki nie sprzedalam.. takze jakby jakie party w slubnych to ja sie pisze- moja wiazana, wiec po ciazy powinnam sie zmiescic..
Bozia3, kkisia, iwcia77, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Mam wyniki chlopa
Nie jest zle zmienila mu dohtorka leki i bedzie dobrze
Tak sie ciesze hurrraaaaaa
Wyniki tarczycy tez super,tylko ma podwyzszone erytrocyty minimalnie
i neurocyty za malo makkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:iwcia - czy Iwo nie jest podobny do Alojza? Bo tak mi się wydaje, że może ma Twoje oczy, ale coś ma z Alojza w wyrazie twarzy...
nie wiemy do kogo on jest podobny...
Mega, Bozia3, Aasiula, kkisia, gretka, ania.g, paszczakin, mamatrojki80 lubią tę wiadomość
-
mama - ale laska! piękny bukiet, tylko ciągle CI grzebie pod kiecką ta w czarnym..
.
Rozumiem, ze taka figura to już przeszłośćpo 9 latach i trójce dzieci chłe chłe...
Mega, kkisia, mamatrojki80, Sabina, iwcia77, ania.g, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:dzieki baby za komplementy
kiecki nie sprzedalam.. takze jakby jakie party w slubnych to ja sie pisze- moja wiazana, wiec po ciazy powinnam sie zmiescic..
a wiesz że co roku jest organizowana taka impreza Panny młode charytatywnie uczestniczą w zdjeciach, ludzie datki dają. W róznych miastach się to odbywa. Może byś się załapała. Duża frajda- tak z 50 panien młodych lata po mieście i z chętnymi pyka fotki.Aasiula, Sabina, Mega, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość