35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Mam wyniki chlopa
Nie jest zle zmienila mu dohtorka leki i bedzie dobrze
Tak sie ciesze hurrraaaaaa
Wyniki tarczycy tez super,tylko ma podwyzszone erytrocyty minimalnie
i neurocyty za malo ma
super wiesci Asia! no to do dziełaAasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój młody sam z siebie, dzisiaj do mnie powiedział, ze chciałby mieć młodszą siostrę albo brata.
Mówi, ze nawet moze poczekać 9 miesięcy.
Tak bym chciała spełnić jego życzenie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 18:30
Sabina, Bozia3, Aasiula, kkisia, Mega, iwcia77, ComeToMeBaby, kapturnica, Bursztyn, inessa, Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Mój młody sam z siebie, dzisiaj do mnie powiedział, ze chciałby mieć młodszą siostrę albo brata.
Tak bym chciała spełnić jego życzenie....
I spelnisz
Ja tez je spelniemacduska, Aasiula, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mój młody sam z siebie, dzisiaj do mnie powiedział, ze chciałby mieć młodszą siostrę albo brata.
Tak bym chciała spełnić jego życzenie....spełnisz zobaczysz
macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:o Boże....wreszcie się załapię na jakieś zdjęcie....paszcza - pokazałabys się na chwilę z buzią - żebyśmy nie gadały z różowym świniakiem tylko....
hue, hue.. chiiiiba nieMega, macduska, Bozia3, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
laski- wróciłam z pączków. mam dziś na koncie 2, ale duże. to o ile zmieni mi się rozmiar cycków?
mam dzisiejsze wyniki:
TSH 3-cia generacja 1,875 uIU/ml[0,55- 4,78]
FT 3 4,51 pmol/l[3,8- 6]
FT 4 12,99 pmol/l[7,86- 14,41]
poprzednie TSH było 2,598 uIU/ml (0,55- 4,78).
czyli- samo se spadło
a co z tymi FT? bo widzę, że FT3 w dole, a FT4 w górze normy. to git?Mega, Aasiula, kkisia, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość