35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:dobre pytanie, może nie musiałabym targac swoich do szpitala
O to mi wlasnie chodzi
I jeszcze moja biblioteka ma urlop
A jakos szkoda mi teraz kasy na ksiazki
Zbieram na wozekMega, Bozia3, gretka, Aasiula, iwcia77, macduska, paszczakin, Arwena, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:mama - ale laska! piękny bukiet, tylko ciągle CI grzebie pod kiecką ta w czarnym..
.
Rozumiem, ze taka figura to już przeszłośćpo 9 latach i trójce dzieci chłe chłe...
No... jak by Ci to powiedzieć... tak szczupła już nie jestem, ale w normie :-)Tu już byłam mamą najstarszej córki, miała 2,5 roku w dniu ślubu
A tren był długi, na haftki i świadkowa poprawiałaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 18:55
Mega, Bozia3, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:iwcia - czy Iwo nie jest podobny do Alojza? Bo tak mi się wydaje, że może ma Twoje oczy, ale coś ma z Alojza w wyrazie twarzy...
to samo dzis pomyslalam.. do tatusia podobny..Bozia3, kkisia, Sabina, Aasiula, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze jak sobie popatrzyłam na te Wasze kiecki, to mi się kolejnego ślubu z moim zachciało. Ale samego ślubu, bez wesela, bo tego nie cierpię
Tym razem machnęłabym sobie bukiet z róż, podobny to tego co miała Mama3, ale bez wydłużeńMega, kkisia, iwcia77, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:paszcza- suknia śliczna.
a wiesz że co roku jest organizowana taka impreza Panny młode charytatywnie uczestniczą w zdjeciach, ludzie datki dają. W róznych miastach się to odbywa. Może byś się załapała. Duża frajda- tak z 50 panien młodych lata po mieście i z chętnymi pyka fotki.
tia, ja na zdjeciach pozniej publikowanych w necie
to sie nie zdarzy..
ale party popijawa bez paparazzi w sukienkach- czemu nie.. nadal mi sie moja podobaSabina, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, kkisia, iwcia77, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:tia, ja na zdjeciach pozniej publikowanych w necie
to sie nie zdarzy..
ale party popijawa bez paparazzi w sukienkach- czemu nie.. nadal mi sie moja podobaI też jest wiązana, zmieszczę się, choć jest mnie 12kg więcej;)
kkisia, Mega, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:No... jak by Ci to powiedzieć... tak szczupła już nie jestem, ale w normie :-)Tu już byłam mamą najstarszej córki, miała 2,5 roku w dniu ślubu
A tren był długi, na haftki i świadkowa poprawiała
hehe, wyobrazam sobie swiadkowa tak na stale do sukni przyczepiona
a figura, fiu, fiu.. i to po corce..Mega, kkisia, Sabina, mamatrojki80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Kurcze jak sobie popatrzyłam na te Wasze kiecki, to mi się kolejnego ślubu z moim zachciało. Ale samego ślubu, bez wesela, bo tego nie cierpię
Tym razem machnęłabym sobie bukiet z róż, podobny to tego co miała Mama3, ale bez wydłużeń
Ciężki był masakrycznie, ale wszyscy mówili, że jest wyjątkowy :-)sama też projektowałam kwiatowa oprawę samochodu z gipsówki i róż.
Sabina, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a ja sie ludze ze jeszcze sie zmieni ...
moj jak sie urodzil to byl jak kopia chlopa az gupio mi bylo go karmic jak patrzylam na niego.Normalnie stary przy cycku hyhyhyh:)
A teraz mlody jest czysta ja
edit; z ojca ma tylko ptaka hyhyhyhyhyhyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 19:04
Sabina, kkisia, iwcia77, ComeToMeBaby, macduska, Mega, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Coś mi się czas strasznie skrócił przez ten powiększony metraż. Ciągle coś do sprzątania...
No ale wpadam do Was a tu Mama3 pięknie wyglądająca i cudny Iwo, o matko on ma już miesiąc! Ale zleciało
kkisia, Sabina, mamatrojki80, Aasiula, macduska, Mega, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4