35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gretka wrote:Paszcza przywracasz mnie do zycia!!! przeliczylam i po 2 godz powinnam miec 7,8 a wg Twoich to 112 (ale po 3- mnie wiesz ile po 3?)wiec chyba nie tak zle juz by mnie to dobilo po moim wykresie....
po czech nie mierza
nie chce cie dobijac, alee wiesz- ta sa normy po duzym obciazeniu, nie po buleczce..moremi lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To masz te normy co moje sa.Po2godzinach do 7,8 Nie ejst źle .A wykres hmmm faktem jest ,że zrobil większość z nas w konia Nie martw sie
az tak bardzo sie nie martwie- tylko mnie deko zdziwil- bo tempka podskoczyla mi na 37 po odstawieniu lutki- ok dzien po przjelabym ze sie utrzyma a tu wyzej i dzien pozniej sie tez zdziwilam (testy w 12 dpo minus,tempka wczoraj dol, dzis ciut w gore i zdurnialam, w a 25 i 26 dniu mialam takie okropne bole ze myslam ze mi macica wyskoczy)
bo cos zadzialalo-tylko teraz kwestia czy jajo bylo kiepskie , czy progesteron?
wolalabym miec pomysl na dalsze dzialanie...
gretka -
Reni wrote:my w kwietniu ,ślub z weselem w lipcu
też prawie wszystko przez net załatwiłam
Powiedziałam, że chcę jak najszybciej, żeby nie męczyć się z podejmowaniem idiotycznych decyzji
Sukienkę miałam skromną o kroju rybki, chociaż wcześniej widziałam się w zupełnie innej. Weszłam do kilku salonów i wyszłam zniesmaczona, a traf chciał, że obok otworzyli nowy salon sukien - bez tłoku, cichutko bez zbędnych błyskotek. Powiedziałam kobiecie, że szukam właśnie takiej zwykłej skromnej sukienki. A ona wyciągnęła kilka o różnym kroju i w jednej się zakochałam na zabój. Umówiłam się na za dwa dni na mierzenie i pojechałam z moją świadkową. Okazało się, że właśnie w tej było mi najlepiej
Do tego miałam chabrowe buty robione na zamówienie (do tańca były też niebieskie i też szyte i ceny wcale nie są jakieś masakryczne), biżuterię w takimż kolorze i we włosy wpięty niebieski storczyk i takie same w bukiecie. Sukienka wisi w mojej szafie, to mogę ją wysłać, bo mnie już wkurzapaszczakin, kapturnica, macduska, Sabina, ComeToMeBaby, gosia7122, kkisia, Bozia3, Aasiula, Pusurek, Mega, malgos741, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Ja odchudzanie zarzucam do wrzesnia.Teraz byoby to głupota .Fakt pasuje zwracac uwage na to co do dzioba wciska sie .Ale jak przeczytałam na belly ,że laska planowała świadomie dziecko a teraz płacze bo ma strach przed przytyciem to wyszłam kurwa z siebie i stanęłam obok.
ja kiedys wlazalam na pamietnik przypadkowej laski, bo zdjecie miala dziecka dosc hmmm, dziwne.. I to samo tam bylo- co miesiac chwalenie sie jaki to ona ma maly brzuszek, jak nic nie przytyla (na starcie byla chuda).. Dziecko urodzilo sie z problemami, juz nie pamietam co, z bardzo mala waga urodzeniowa.
Diety to se mozna zapodawac pod kontrola lekarza i jak ma sie odrobine zapasow- z czegos ten dzieciak ciagnac musi.
Ja w obecnym stanie stawiam, ze po urodzeniu powinnam wazyc mniej nic przed ciaza, bo wszedzie mnie mniej. Aje ja mialam solidne zapasy do wykorzystania przez kartofla i odzywiam sie mniej wiecej zdrowo, a ze zarcie wylatywalo przez 6 miechow to juz nie moja wina..gretka, moremi, kapturnica, macduska, Sabina, gosia7122, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:az tak bardzo sie nie martwie- tylko mnie deko zdziwil- bo tempka podskoczyla mi na 37 po odstawieniu lutki- ok dzien po przjelabym ze sie utrzyma a tu wyzej i dzien pozniej sie tez zdziwilam (testy w 12 dpo minus,tempka wczoraj dol, dzis ciut w gore i zdurnialam, w a 25 i 26 dniu mialam takie okropne bole ze myslam ze mi macica wyskoczy)
bo cos zadzialalo-tylko teraz kwestia czy jajo bylo kiepskie , czy progesteron?
wolalabym miec pomysl na dalsze dzialanie... -
paszczakin wrote:ja kiedys wlazalam na pamietnik przypadkowej laski, bo zdjecie miala dziecka dosc hmmm, dziwne.. I to samo tam bylo- co miesiac chwalenie sie jaki to ona ma maly brzuszek, jak nic nie przytyla (na starcie byla chuda).. Dziecko urodzilo sie z problemami, juz nie pamietam co, z bardzo mala waga urodzeniowa.
Diety to se mozna zapodawac pod kontrola lekarza i jak ma sie odrobine zapasow- z czegos ten dzieciak ciagnac musi.
Ja w obecnym stanie stawiam, ze po urodzeniu powinnam wazyc mniej nic przed ciaza, bo wszedzie mnie mniej. Aje ja mialam solidne zapasy do wykorzystania przez kartofla i odzywiam sie mniej wiecej zdrowo, a ze zarcie wylatywalo przez 6 miechow to juz nie moja wina..paszczakin, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny,jestesm drugi dzien po transferze jednedo blastusia,a dwa poszly na zimowisko.mam zwolnienie jeszcze nastepny tydzien bede sie lenic odpoczywac ,relaksowac i czekac kiedy mozna zrobic ten upragniony test!.test z moczu w klinice mam 20stego ale chyba az tak dlugo niewytrzymam i pewnie zrobie domowy szybciej.trzymajcie kciuki,pozdrowionka dla wszystkich
kapturnica, gretka, moremi, Zofia8, Sabina, macduska, ComeToMeBaby, mamatrojki80, Reni, gosia7122, kkisia, Arwena, Natka_79, Bozia3, Aasiula, anna maria, paszczakin, Pusurek, slash, Mega, malgos741, Parka, mama78 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:My tak samo
Powiedziałam, że chcę jak najszybciej, żeby nie męczyć się z podejmowaniem idiotycznych decyzji
Sukienkę miałam skromną o kroju rybki, chociaż wcześniej widziałam się w zupełnie innej. Weszłam do kilku salonów i wyszłam zniesmaczona, a traf chciał, że obok otworzyli nowy salon sukien - bez tłoku, cichutko bez zbędnych błyskotek. Powiedziałam kobiecie, że szukam właśnie takiej zwykłej skromnej sukienki. A ona wyciągnęła kilka o różnym kroju i w jednej się zakochałam na zabój. Umówiłam się na za dwa dni na mierzenie i pojechałam z moją świadkową. Okazało się, że właśnie w tej było mi najlepiej
Do tego miałam chabrowe buty robione na zamówienie (do tańca były też niebieskie i też szyte i ceny wcale nie są jakieś masakryczne), biżuterię w takimż kolorze i we włosy wpięty niebieski storczyk i takie same w bukiecie. Sukienka wisi w mojej szafie, to mogę ją wysłać, bo mnie już wkurza
Poka poka zdjęcie kiecki..
Boszz ja juz tyle lat temu wychodziłam za mąż ,że kiecka pewnie kolor zmieniła dawno
Mi szyła tesciowa sukienke bo jeden z fachów jaki ma to krawiectwo.
Nie lubie przepychu ani zbędnych blichtru czy błyskotek.Miałam skromną , u góry dopasowana a dołem lekko rozszerzana sukienke. A u góry i ramiona pokryte gipiura.U dołu naokoło różyczki małe poprzyszywane..Na tamte czasy miałam welon krótki i rekawiczki bez palców zakładane tylko takimi koralikami na palec jeden.
Na świeta Bożego Narodzenia mieliśmy zaręczyny a ślub w sierpniu.Ehh rozmarzyłam sięmoremi, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:hej dziewczyny,jestesm drugi dzien po transferze jednedo blastusia,a dwa poszly na zimowisko.mam zwolnienie jeszcze nastepny tydzien bede sie lenic odpoczywac ,relaksowac i czekac kiedy mozna zrobic ten upragniony test!.test z moczu w klinice mam 20stego ale chyba az tak dlugo niewytrzymam i pewnie zrobie domowy szybciej.trzymajcie kciuki,pozdrowionka dla wszystkich
Sabina, AsiaPoli, kkisia, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:hej dziewczyny,jestesm drugi dzien po transferze jednedo blastusia,a dwa poszly na zimowisko.mam zwolnienie jeszcze nastepny tydzien bede sie lenic odpoczywac ,relaksowac i czekac kiedy mozna zrobic ten upragniony test!.test z moczu w klinice mam 20stego ale chyba az tak dlugo niewytrzymam i pewnie zrobie domowy szybciej.trzymajcie kciuki,pozdrowionka dla wszystkich
Iludniowy ten blastuś?
Trzymam kciuki z całych siłSabina, AsiaPoli, kkisia, Aasiula, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
gretka wrote:Kometka masz jeszcze czasu a czasu...mysmy sie zdecydowali w kwietniu, w maju zalatwialismy ( akurat pobyt w pl)a we wrzesniu cywilny- i wiekszosc zalatwiane netowo i za pomoca rodziny
jak stłukło nam się lustro w łazience i połowa kinkietu do niego to osobno zamawiałam części, bo lustra już nie było w produkcji, z drugiego końca Polski przyjeżdżał kinkiet i daliśmy zrobic lustro szklarzowi, żeby było takie jak chcę... czajnika też już nie było w sprzedaży, a miał być dokładnie taki a taki (kolor, usytuowanie przycisku do włączania, raczka, pojemność, podziałka...)...
ale jak się uprę to ruszę ziemię i niebo i mam. tyle, ze to trwa. i kosztuje czasem nerwów.
także... chyba wolę szybciej niż później zająć się ślubem. i tak nam wszyscy mówią, ze ślub to z rok - półtora wcześniej żeby salę fajną dorwać. ale się udałono to teraz powoli do przodu.
moremi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
asia, gratulacje i powodzenia..3 dnia mialas transfer czy piatego?
gadaj do dzidziola, zeby sobie tam miejsce zagrzal!moremi, AsiaPoli, kkisia, Arwena, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Poka poka zdjęcie kiecki..
Boszz ja juz tyle lat temu wychodziłam za mąż ,że kiecka pewnie kolor zmieniła dawno
Mi szyła tesciowa sukienke bo jeden z fachów jaki ma to krawiectwo.
Nie lubie przepychu ani zbędnych blichtru czy błyskotek.Miałam skromną , u góry dopasowana a dołem lekko rozszerzana sukienke. A u góry i ramiona pokryte gipiura.U dołu naokoło różyczki małe poprzyszywane..Na tamte czasy miałam welon krótki i rekawiczki bez palców zakładane tylko takimi koralikami na palec jeden.
Na świeta Bożego Narodzenia mieliśmy zaręczyny a ślub w sierpniu.Ehh rozmarzyłam sięSabina, kapturnica, gretka, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyAsiaPoli wrote:hej dziewczyny,jestesm drugi dzien po transferze jednedo blastusia,a dwa poszly na zimowisko.mam zwolnienie jeszcze nastepny tydzien bede sie lenic odpoczywac ,relaksowac i czekac kiedy mozna zrobic ten upragniony test!.test z moczu w klinice mam 20stego ale chyba az tak dlugo niewytrzymam i pewnie zrobie domowy szybciej.trzymajcie kciuki,pozdrowionka dla wszystkich
AsiaPoli, kkisia, Aasiula, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:my w kwietniu ,ślub z weselem w lipcu
też prawie wszystko przez net załatwiłamheh. no to może za jakieś 2 tygodnie będziemy mogli iść na przeszpiegi do USC czy na sierpień to jeszcze mamy czekać z zapisami czy można już (jak są miesiące obłożone to wyczytałam że niektóre urzędy umożliwiają wcześniejsze zapisy). ale papier w razie czego już będzie.
Sabina, moremi, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:jak chcecie zobaczyc jak szwjcarzy swietuja Ostatki-na ten okres chowaja swoje sztywniactwo
a zaczyna sie wszystko o 5 rano!!! w Tlusty Czwartek
https://www.youtube.com/watch?v=KlVk2LS7A-I
nieźle.
Gretka- a ty co awatar zmieniłaś na taki nietwarzowy? oddawaj sowę.