35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Gretka to do boju
Ja juz powoli mam stres przed szpitalem i co tam wyjdzie w laparo
A ty na ile dni masz plan isc do szpitala?kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:Morcia Wszystkiego Najlepszego!!! Zeby Ci sie potwierdzilo, ze miesiac urodzin jest nie tylko najplodniejszy ale tez najbardziej efektywny!!!
w Tobie nadzieja- uratuj nam luty!!!Jest jeszcze ktos kto ma szanse urodzinowa w tym mc? -
Kurde jak ja Was rozumiem dziewczyny./.Rok temuw marcu sama sie bałam..Ale nie laparoskopii ale tego co tam znajda.. Widze ,ze w sumie chyba 3Was jest do laparo w krotkim odstepie?
Mega, Sabina, Aasiula, kkisia, Arwena, macduska, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde jak ja Was rozumiem dziewczyny./.Rok temuw marcu sama sie bałam..Ale nie laparoskopii ale tego co tam znajda.. Widze ,ze w sumie chyba 3Was jest do laparo w krotkim odstepie?
Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, macduska lubią tę wiadomość
-
Też się bałam laparo - samego zabiegu i wyniku. Ale tak naprawdę zapomniałam o nim miesiąc później. Brzmi gorzej, niż jest, Po zabiegu nic nie boli, bo to trzy małe punkty tylko i szybko się dochodzi do siebie....
Dziewczyny nie bójcie się - to szybko minie...Aasiula, Mega, kkisia, Sabina, Arwena, macduska, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
to nie piernik to kocia karmagretka wrote:Bozia, a Ty nie zapomnialas wymienic piernika na paczka?
Czy czekasz do Wielkanocy zeby wrzucic czekoladowego zajaczka?kapturnica, Mega, Bozia3, gretka, paszczakin, kkisia, Sabina, Aasiula, Pusurek, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Też się bałam laparo - samego zabiegu i wyniku. Ale tak naprawdę zapomniałam o nim miesiąc później. Brzmi gorzej, niż jest, Po zabiegu nic nie boli, bo to trzy małe punkty tylko i szybko się dochodzi do siebie....
Dziewczyny nie bójcie się - to szybko minie...kkisia lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:O Bozia, powiedz mi czy ten cykl z laparo to sie spisuje na straty czy mozna sie starać?
. Jednak przeważająca część mówiła, żeby ten cykl odpuścić - bo jednak była tam ingerencja zewnętrzna - pęcherzyk mógł być dotykany, no i ten płyn...Jeden czy dwóch powiedziało mi, że nie ma przeciwwskazań. Mnie wtedy było szkoda czasu i każdego cyklu i ja się kontrolnie bzyknęłam raz w tym samym cyklu, ale nic z tego nie wyszło. Wyszło w następnym
Mega, kkisia, Aasiula, Arwena, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morka, wszystkiego najlepszego - dzieciów i wspaniałych wypraw morskich
Ja, która tak czekała wczoraj na foty, zostałam odciagnieta od tableta przez moją mamę ' - godzinę rozmawialysmy przez telefon i nie zobaczyłam żadnej foty. No ale tylko do siebie mogę mieć pretensje. ....
kkisia, Sabina, moremi, Bozia3, macduska, Arwena, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Morus slonce spelnienia marzen! Niech bedzie 2 razy po blizniakach- szybko i efektywnie. Jak najszybszego sprawdzenia czy mdlosci ciazowe przechodza na wodzie!
Buzka!kkisia, Mega, Sabina, kapturnica, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
co to qrwa za sesje bez wcześniejszego zaproszenia!
siedzą całymi dniami i nocami na forum i tylko zdjęcia oglądają zamiast robić dzieci, pranie, obiad, kolację, na drutach lub szydełku, laskę czy jakąś inną patelnię (niepotrzebne skreślić)
nie bawię się tak z Wami i chyba poproszę o zmianę klasy!
jeszcze raz powtarzam! takie pokazy to tylko w weekendy wieczorem po wcześniejszym poinformowaniu
w związku z tym, za karę KAŻDA z Was jeszcze raz będzie musiała wstawić swoje zdjęcie w sukni czy bez, to bez różnicy
ps. witam dziewczynki, dobra kawa z rana
kkisia, Reni, Sabina, Aasiula, moremi, Bozia3, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny