35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Caffe miło cię zobaczyć, ale.mało ci widać. W każdym razie dość by mi się nie spodobało
jakie Ty masz chudziutkie rączki!???!!! Boże, znowu kolejna co nosi rozmiar 34. I waży Bursztyn
los po prostu jest niesprawiedliwy... (płacze)Mega, caffe, Aasiula, kapturnica, inessa, kkisia, Arwena, Bursztyn, moremi, Sabina, Reni, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Caffe slicznie tylko mało wyraznie ,rutinoscorbin se zapodaj
rutinoscorbin? - a nie piłam jeszcze, dzięki za cynkWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 23:15
Mega, Aasiula, kkisia, inessa, Sabina, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:daj spokój, z caffe to przesrana sprawa....ona waży 1 kg bursztyna, dodatkowo wpitala mięso, je tłusto i słodko - poczytaj sobie jej przepisy...(na dodatek mieszka w lesie !!)
los po prostu jest niesprawiedliwy... (płacze)Mega, inessa, Aasiula, Bozia3, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pierwsza ! Haha ,
Ominely mnie wszystkie zdjecia
Sabcia, super, ze dobre wyniki. Rozumiem ze ciezko czekac. Ja tez czekam a chcialabym juz juz bo tego czekania mamy chyba wszystkie dosyc. No ale jak cza to cza.
Pozdrawiam wszystkie i zycze milego .... Wtorku? Czwartku ? Euhhh dniaSabina, moremi, Aasiula, Mega, kapturnica, kkisia, Pusurek, macduska, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Pierwsza ! Haha ,
Ominely mnie wszystkie zdjecia
Sabcia, super, ze dobre wyniki. Rozumiem ze ciezko czekac. Ja tez czekam a chcialabym juz juz bo tego czekania mamy chyba wszystkie dosyc. No ale jak cza to cza.
Pozdrawiam wszystkie i zycze milego .... Wtorku? Czwartku ? Euhhh dniazrobimy sobie w kwietniu zieloną falę
WitamPiątek! I życie stało się lepsze
moremi, Aasiula, Mega, kapturnica, kkisia, Bozia3, BISCA, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:widzisz, widzisz, przenieś się do lasu i Ty tak będziesz mogła
Bozia nie wierz jej. Ona napewno ma inne wspomagacze z którymi nie mamy szans, np geny
A od mieszkania w lesie to mam tylko chordy, pierdyliony komarówWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 07:01
moremi, caffe, Aasiula, Mega, kapturnica, kkisia, Bozia3, Arwena, Pusurek, ComeToMeBaby, Bursztyn, macduska, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Moremi, chcialabys tak:-)?
http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/swiat,27/dotknelismy-lodu-antarktydy-zeglarski-biegun-poludniowy-zdobyty-przez-polakow,157778,1,0.html
BrySabina, Mega, Aasiula, kkisia, Pusurek, ComeToMeBaby, Bursztyn, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyZocha, nie martw się,ja już druga sesję ominęłam
Do trzech razy sztuka, może wtedy się uda
Witajcie dziewczyny. Dziś już piątek huraaaa!!!! Niech już ten kolejny ciężki tydzień się kończy. Wieczorkiem znajomi do nas wpadają z córcią. Dziewczynki prawie rozniosą nam dom, ale my się wyluzujemy trochę przy buteleczce czegoś mocniejszego
Morka jak tam u Ciebie jajeczkowanie? U mnie niby owu zaznaczyło, ze już po, no i w sumie moje dolegliwości tez potwierdzałyby tą tezę... A teraz jak co miesiąc nerwowe oczekiwanieMiłego
Sabina, Bozia3, Arwena, ComeToMeBaby, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość