Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego :)

Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń,i bobasa cudnego >3

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f575886098b.jpg

Mega, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    w kalendarz nie patrzę, niby nie jestem przesądna ale licho nie śpi.
    Fotki pewnie były fajne, widać po zachwytach ;) ktoś rzucił postulat o umawianiu się na pokazywanie i jestem za ;)
    najważniejszy nius dzisiejszy to to, że jutro jest sobota :D

p.s. co w ogóle moze być przyczyą zmian inetsywnosci okresów? bo to juz druga skąpa, tym razem bezbolesna, co jest totalną nowością. cykl bezowu? słaby progesteron??

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry divers2346.gif

Mega, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi wszystkiego najlepszego :-) zdrowka, radości, spełnienia marzeń i upragnionych bobasow :-) całej trójki :-) wszystkiego dobrego Kochana <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 08:39

moremi, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry paniom..
    A ,że ptaszki rano doniosły mi ,że w dniu dzisiejszym nasza Morcia ma swoje świeto,wiec naszej Morce zyczę spełniena najskrytszych marzeń,pięknej "fasolinki"w brzuchu i czego tylko sobie życzy :)
    100lat!!
    graphics-happy-birthday-842202.gif

Aasiula, moremi, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za pamięć i życzenia :-)
    Ja bym i czwóreczkę przygarnęła ;) marzy mi się duża rodzina :-)

Agape, jajka rosną, jest pęcherzyk dominujący (bliźniaków zatem nie będzie ;)), a owulacja jeszcze przede mną. To już drugi cykl z tak długą fazą folikularną. Zobaczymy :-)

Aasiula, nick nieaktualny, Mega, kapturnica, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi- niech Ci się spełni to czego najbardziej pragniesz!!

moremi, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka, to ja w ten wyjątkowy dla Ciebie dzień, życzę Ci, coby ten cykl był poprostu urodzinowy :-)

moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    Morka, to ja w ten wyjątkowy dla Ciebie dzień, życzę Ci, coby ten cykl był poprostu urodzinowy :-)
    Jak na razie wygląda mi to na owulację w urodziny ;)

kapturnica, Mega, gretka, nick nieaktualny, Aasiula, malgos741, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no076.gif

co to qrwa za sesje bez wcześniejszego zaproszenia!
    siedzą całymi dniami i nocami na forum i tylko zdjęcia oglądają zamiast robić dzieci, pranie, obiad, kolację, na drutach lub szydełku, laskę czy jakąś inną patelnię (niepotrzebne skreślić)
    nie bawię się tak z Wami i chyba poproszę o zmianę klasy!
    jeszcze raz powtarzam! takie pokazy to tylko w weekendy wieczorem po wcześniejszym poinformowaniu
    w związku z tym, za karę KAŻDA z Was jeszcze raz będzie musiała wstawić swoje zdjęcie w sukni czy bez, to bez różnicy
    wait.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 08:55

kapturnica, Mega, Natka_79, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Bozia3, Parka, malgos741, nick nieaktualny, moremi, ComeToMeBaby, Bursztyn, nick nieaktualny, Niuta, gosia7122, mysza1975, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To moi znajomi. Tak, chciałabym. Inny znajomy robi wyprawę na Północ, w tamtym roku pobił rekord :-)

Bry :-)

Super:-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

Zofia8
  • gretka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morcia Wszystkiego Najlepszego!!! Zeby Ci sie potwierdzilo, ze miesiac urodzin jest nie tylko najplodniejszy ale tez najbardziej efektywny!!! :-)

w Tobie nadzieja- uratuj nam luty!!!Jest jeszcze ktos kto ma szanse urodzinowa w tym mc?

nick nieaktualny, Aasiula, Mega, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Morek 100 lat i jeszcze tej wysnionej 3 <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 09:03

Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dzięki za pamięć i życzenia :-)
    Ja bym i czwóreczkę przygarnęła ;) marzy mi się duża rodzina :-)

Agape, jajka rosną, jest pęcherzyk dominujący (bliźniaków zatem nie będzie ;)), a owulacja jeszcze przede mną. To już drugi cykl z tak długą fazą folikularną. Zobaczymy :-)

Duzej rodzinki Ci zycze:-) Przeciez na duzych jednostkach plywasz, to sie pomiescicie:-):-):-)

nick nieaktualny, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka

dzieciów, mało rzygów na lądzie i na wodzie, mało wiatrów na lądzie, a dużo na wodzie
    spełnienia marzeń i takie tam

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0444d7253901.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 09:06

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj sprawdze, co to w trawie (a dokladnie w mojej macicy) slychac a bardziej widac. Dzis 12 dc, jakies pytania powinnam ginowi zadac?

moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • gretka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak swoja droga jak w tym mc urodzinowym bede miec druga owulacje to mam jeszcze fory?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 09:17

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • gretka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i sie nie witalam Dzien Dobry zeby faktycznie taki byl:-), albo chociaz bez pechowych niespodzianek....
    to przez to ze mi tak mieli posty -kazdy ze 2 min, Wam tez?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gretka to do boju :)

Ja juz powoli mam stres przed szpitalem i co tam wyjdzie w laparo :(

Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 7463 7464 7465 7466 7467 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ