35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć,
w kalendarz nie patrzę, niby nie jestem przesądna ale licho nie śpi.
Fotki pewnie były fajne, widać po zachwytachktoś rzucił postulat o umawianiu się na pokazywanie i jestem za
najważniejszy nius dzisiejszy to to, że jutro jest sobota
p.s. co w ogóle moze być przyczyą zmian inetsywnosci okresów? bo to juz druga skąpa, tym razem bezbolesna, co jest totalną nowością. cykl bezowu? słaby progesteron??macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoremi wszystkiego najlepszego
zdrowka, radości, spełnienia marzeń i upragnionych bobasow
całej trójki
wszystkiego dobrego Kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 08:39
moremi, Aasiula, Mega, kkisia, Arwena, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry paniom..
A ,że ptaszki rano doniosły mi ,że w dniu dzisiejszym nasza Morcia ma swoje świeto,wiec naszej Morce zyczę spełniena najskrytszych marzeń,pięknej "fasolinki"w brzuchu i czego tylko sobie życzy
100lat!!
Aasiula, moremi, Sabina, Mega, kkisia, Arwena, ComeToMeBaby, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzięki za pamięć i życzenia
Ja bym i czwóreczkę przygarnęłamarzy mi się duża rodzina
Agape, jajka rosną, jest pęcherzyk dominujący (bliźniaków zatem nie będzie), a owulacja jeszcze przede mną. To już drugi cykl z tak długą fazą folikularną. Zobaczymy
Aasiula, Sabina, Mega, kapturnica, kkisia, malgos741, Arwena, ComeToMeBaby, macduska, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
agp wrote:Morka, to ja w ten wyjątkowy dla Ciebie dzień, życzę Ci, coby ten cykl był poprostu urodzinowy
kapturnica, Mega, gretka, kkisia, Aasiula, malgos741, ComeToMeBaby, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
co to qrwa za sesje bez wcześniejszego zaproszenia!
siedzą całymi dniami i nocami na forum i tylko zdjęcia oglądają zamiast robić dzieci, pranie, obiad, kolację, na drutach lub szydełku, laskę czy jakąś inną patelnię (niepotrzebne skreślić)
nie bawię się tak z Wami i chyba poproszę o zmianę klasy!
jeszcze raz powtarzam! takie pokazy to tylko w weekendy wieczorem po wcześniejszym poinformowaniu
w związku z tym, za karę KAŻDA z Was jeszcze raz będzie musiała wstawić swoje zdjęcie w sukni czy bez, to bez różnicy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 08:55
kapturnica, Mega, Natka_79, kkisia, Sabina, Aasiula, Bozia3, Parka, malgos741, Pusurek, moremi, ComeToMeBaby, Bursztyn, macduska, Niuta, gosia7122, mysza1975, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość
-
Morcia Wszystkiego Najlepszego!!! Zeby Ci sie potwierdzilo, ze miesiac urodzin jest nie tylko najplodniejszy ale tez najbardziej efektywny!!!
w Tobie nadzieja- uratuj nam luty!!!Jest jeszcze ktos kto ma szanse urodzinowa w tym mc?kkisia, Aasiula, Mega, moremi, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Dzięki za pamięć i życzenia
Ja bym i czwóreczkę przygarnęłamarzy mi się duża rodzina
Agape, jajka rosną, jest pęcherzyk dominujący (bliźniaków zatem nie będzie), a owulacja jeszcze przede mną. To już drugi cykl z tak długą fazą folikularną. Zobaczymy
Duzej rodzinki Ci zycze:-) Przeciez na duzych jednostkach plywasz, to sie pomiescicie:-)
kkisia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Morka
dzieciów, mało rzygów na lądzie i na wodzie, mało wiatrów na lądzie, a dużo na wodzie
spełnienia marzeń i takie tam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0444d7253901.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 09:06
kkisia, Sabina, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny