35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:o Boże...jak za dobrych starych czasów - caffe w stringach myje okna w domu...
Bozia3, Margolcia88, kkisia, Arwena, Aasiula, Mega, macduska, BISCA, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:A Kometa ja też zamawiałam buty z tej strony co Paszcza i Morek
Rozchodziłam troche i były genialne, całą noc w nich balowałam
Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:To jest facet Komety
przecież jest z żołnierzem
leżę i płaczę
to nawet nie jest pół mojego faceta... gdzie on schował (jakiekolwiek) mięśnie?inessa, caffe, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:buuuaahahahahahahhaa
leżę i płaczę
to nawet nie jest pół mojego faceta... gdzie on schował (jakiekolwiek) mięśnie?dla niepoznaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 23:03
inessa, Sabina, kapturnica, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:i Niuty
one maja wspolnego chlopa
on się specjalizuje chyba w bi-lokacji bo nie zauważyłam, żeby nie bywał w domu
ale to już chyba standard na tym forumie- bo Asiula tez ma wspolnego męża, chyba z olaląAasiula, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:i Niuty
one maja wspolnego chlopa
Ciekawych rzeczy się człowiek dowiaduje.
Cometa jeżeli u mnie go nie ma , bo niby na poligonie, to musi być u Ciebie!
A no tak - badania robi.
Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, inessa, kkisia, Arwena, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyCaffe miło cię zobaczyć, ale.mało ci widać. W każdym razie dość by mi się nie spodobało
jakie Ty masz chudziutkie rączki!???!!! Boże, znowu kolejna co nosi rozmiar 34. I waży Bursztyn
caffe, kapturnica, Aasiula, Bozia3, kkisia, Arwena, Bursztyn, megan8, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:
on się specjalizuje chyba w bi-lokacji bo nie zauważyłam, żeby nie bywał w domu
ale to już chyba standard na tym forumie- bo Asiula tez ma wspolnego męża, chyba z olaląComeToMeBaby, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Niuta wrote:No no no.
Ciekawych rzeczy się człowiek dowiaduje.
Cometa jeżeli u mnie go nie ma , bo niby na poligonie, to musi być u Ciebie!
A no tak - badania robi.
mój u ciebie będzie w majuAasiula, Niuta, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Caffe miło cię zobaczyć, ale.mało ci widać. W każdym razie dość by mi się nie spodobało
jakie Ty masz chudziutkie rączki!???!!! Boże, znowu kolejna co nosi rozmiar 34. I waży Bursztyn
Sabina, Bozia3, ComeToMeBaby, inessa, kkisia, Bursztyn, BISCA, Aasiula, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość