35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe, moje drogie- ja tu juz drugi rok jestem i tyyyyle sesji przegapilam
normalnie nie siedze na forum wieczorem- wieczory i weekendy sa dla rodzinki..
co najmniej polowy tych aktywnych na forum dalej nie widzialammalgos741, Sabina, kkisia, kapturnica, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, macduska, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Morka Wszystkiego najlepszego
spełnienia marzeń
zdrowia i szczęścia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/79456fcb6557.jpgSabina, kkisia, kapturnica, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
paszczakin wrote:A ja wam mowie, ze dorka sie rozpakowala. Wykresa na belly tez nie ma..
Ale zeby tak bez odmeldowania?Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
a po co ?
ona żyje tylko w nocywięc w dzień nikt by się do niej nie dodzwonił
malgos741 wrote:jestem ciekawa czy ktoś wziął numer od niej?Mega, Aasiula, paszczakin, moremi, kkisia, Bozia3, Bursztyn, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ha! załatwiła Was na cacy
nikt też nie zauważył, że przyszła i praktycznie od razu po cichu zaszła
to i po cichu urodziłakapturnica wrote:Kurde paszcza masz racyje..No ale tak bez słowa..?Aasiula, Mega, gretka, kapturnica, malgos741, moremi, kkisia, Bozia3, ComeToMeBaby, Bursztyn, Arwena, Niuta, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No nie ma jej juz kilka dni, prawda? Mi wyszlo z wyszukiwarki, ze 9-go lutego byla, ale ona jakos mi licho dziala, wiec moze cos przegapilam..
kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nie no działa Ci ok
Dorki faktycznie długo nie ma
może śpi na zapas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 10:18
Mega, kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a moze być chociaż jedno takie?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/89d24d06fb65.jpg
Pusurek wrote:Morek!100 lat,pomyslnych wiatrow i stopy wody pod kilem, no i brygady malych Moremiatek w zeglarskich sztormiaczkach!Aasiula, kapturnica, Pusurek, kkisia, Bozia3, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, macduska, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Morka, wszystkiego najlepszego - dzieciów i wspaniałych wypraw morskich
Ja, która tak czekała wczoraj na foty, zostałam odciagnieta od tableta przez moją mamę ' - godzinę rozmawialysmy przez telefon i nie zobaczyłam żadnej foty. No ale tylko do siebie mogę mieć pretensje. ....anna maria, Pusurek, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, Reni, macduska, Arwena, kkisia, Parka, moremi, gosia7122, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Kapta mdlosci dokuczaja?
Mam nadzieje ,że już blizej niz dalej i sie to zakończy
anna maria, Aasiula, Mega, macduska, kkisia lubią tę wiadomość